Şimdi Ara

40-43 Bin Araç Tavsiyesi (Kafa Karışıklığı İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 10 gündür araç bakıyorum kafam allak bullak oldu.Markadan markaya modelden modele atlıyorum kafam çok karışık ne alacağımı bilmiyorum.Bir bakıyorum bayiye gitmiş 0 araçlara göz atıyorum sonra diyorum bu kadar para vermeye ne gerek var ardından bir bakıyorum galeriledeyim beynim yandı! Focus 2015 titanium vardı dizel sattım şuan 40-43 civarı bir araç bakıyorum.Olmasını istediklerim;

* 2. elde beni uğraştırmasın ilanı açtığım zaman max 2 haftada satılsın zarar ettirmesin veya az ettirsin.
    * Az yaksın (Tercihen dizel ama performansı kötü olmayacak bir araç ise lpg de olabilir).
    * Hatchback veya sedan olması fark etmez ama sedana daha yakınım.
    * Kutu gibi iç mekan olmasın araca binen boğulmasın arkada.
    * Manuel olması gerek.

Şartları göz önüne alınca nedir benim ilacım ?
    Teşekkürler.

• Koca forumda yok mu anlayan birileri ?
  • Megane 3 veya fluence, butce biraz artarsa golf 6 olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG li toyota corolla iş görür sanırım bu bütçede...

• 38 e lpg li 2012 Elantra verelim. Az yakar, konforludur, sedan ve aileye rahat rahat yetiyor. Tabi ikinci el konusuna bişey diyemem zırt diye satılan bir araba değil.Acil satmak istediğinde benim gibi piyasasından 7 aşağıya müşteri ararsın

• snnkrkc kullanıcısına yanıt
    Reno boş paket ve gereğinden fazla fiyatta bence. Bravonun 2.eli umduğunuz gibi olmayabilir. Renoda privilege model maks.75bin kmde araç rahat bulunur bu paralara.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-hatasiz-privilege-full-sunroof-navig-105-bg-306585184/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahb.2010-privilege-hasar,degisen,boya-yok-298737540/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byshakram -- 8 Haziran 2016; 20:18:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • byshakram B kullanıcısına yanıt
    İşte onları bir tek ben bulamıyorum heralde :) Ufak 1-2 boyayı sorun etmem ama değişensiz araçlarda ort. fiyatlar 48-50

https://www.sahibinden.com/renault-megane-1.5-dci-privilege?a5_min=2010&a5_max=2012&a4_max=75000
    75bin cok az olmus hocam :). 100bine cekin kmyi duser fiyat. Ustte koydum 2 tane arac.

Dci alacaksanız en azından 110 luk olanlardan alın çekişi iyi olsun, Bravo da iyidir ama ikinci el dediğiniz için pek bir şey diyemem... Yoksa şuan o aralıkta en mantıklı C hb Bravo'dur...
  • C4, 308, C5, 508 İkinci elde bunlar avantajlı.
  • civan76 C kullanıcısına yanıt
    Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    byshakram B kullanıcısına yanıt
    C5 ve 508'in 2. elinin iyi olmadığını sanıyorum ?

Bir de bu DOD nasıldır araç alınır mı buradan?
  • toyota corolla+LPG
  • toyota corolla
    pejo 308
    opel astra
    reno megane

hepsininde dizel seçenekleri 2.elde asla üzmez.
  • Focus 2.5 , Accent Blue CRDI, 308 seçenekleriniz olabilir bence.
  • Bende bakıyorum böyle bir kombinasyon ama yok resmen. Malum sitede herkes yüksekten uçuyor, kışın maksimum 50 olan arabalara 55 yazmış millet.

Bi tane Focus var malum sitede 1.0 Ecoboost, bu gidiş onu alacağım ben mis gibi araba. Varsın geç satılsın.

• Söylediğin tabirlere auris uyuyor.
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Hocam şu profilindeki xp resmini değiştirsen, renkleri farklı duruyor hem xp mi kaldı zaten

• CyberBot kullanıcısına yanıt
    xp efsanedir 2002den beri kullanıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.