Şimdi Ara

40''-43'' Inch TV Alacağım. Bu dörtlüden hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 4modelden birini dusunuyorum. Diger basliklarda karisik bilgiler var. Tek baslikta daha saglikli olur diye dusunuyorum

LG 43UJ651V
    LG 43UJ630V
    Philips 43PUS6401
    Samsung 40MU7000

okuduklarimdan genel olarak cikardigim LGlerin sanki bir adim onde oldugu yonunde. ancak 651v ile 630v arasinda ciddi bir fark goremedim aradaki 300 lira fark neden aciklayabilirse sevinirim( tv'den cok anlamiyorum acikcasi)
    philipsin malum modelini alip kullanan ve memnun kalan varmis forumda. ambi light ve android sistemi ile one cikiyor
    samsung ekran olarak daha kucuk ancak hiz olarak sanirm onde. fiyatlar da asagi yukari ayni. uzmanlar son noktayi koyarsa super olur. gece vermeyi dusunuyorum siparisi
    40''-43''  Inch TV Alacağım. Bu dörtlüden hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arazis_med -- 3 Ağustos 2017; 22:24:28 >

• hic cevap yok mu :(
  • LG 43UJ651V'u aldim arkadaslar. kullandiktan sonra inceememi yazarim. hepsiburadadan aldim. baska bir satici 2489a verse de ben hepsiburada guvencesiyle almak icin 2698 verdim.
  • arazis_med A kullanıcısına yanıt
    kimsenin cevap vermemesine rağmen eğer inceleme yapıp video vs. yayınlarsanız birçok insan faydalanacaktır bundan. çünkü çoğunlukla 55" tv ye odaklanmış durumda burada insanlar.
  • Bugun baska bir nedenle media markta ugradim aldigim urunun fiyati burda 2600 lira. İnternette 2800 gorunuyordu en son. Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.