Şimdi Ara

40-50 metreden kablo çekeceğim ama nasıl ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar derdim büyük mümkün olduğunca kısa yazacağım yaklaşık 8 aydır oturduğum binaya teknolojinin son noktasında dolaşan sevgili telekomun hat çekmesini bekliyordum ki umudu kestim anladım ki daha çoook beklerim ben :) alternatif olarak 40-50 metre uzağımda oturan bir komşumuza rica ettim - Amcacığım 8 aydır internetsizlikten bir deri bir kemik kaldım senin adresi göstererek internet bağlatsam senden de wireless la alsam olur mu dedim sağolsun kabul etti (tabi bu amcayı bulana kadar harcadığım çabayı çinçe çalışarak geçirseydim şuan eminim sorumun cevabını çin forumlarında arıyor olurdum :D ) amcamızın onayından sonra 1 yıl taahhüt vererek ttnet le sözleşme imzaladım ve nihayet bugun 16:30 itibariyle internet bağlandı aylardır hasret kaldığım internete kavuştuğumu düşünürken amcanın şu tepkisiyle karşı karşıya kaldım Oğlum bu modemler sinyal yayıyormuş dolayısıyla kanser yapıyormuş evimde bu modemi istemiyorum git interneti İPTAL ETTİR.. Yapma etme şöyleydi böyleydi derken amcayı onun evinden kendi evime kablo çekme konusunda ikna ettim modem benim evimde kalmasın da ne yaparsan yap cek kablonu kullan internetini diyor peki bunu nasıl gerçekleştireceğim ? Amcanın duvarda duran telefon soketinden 40-50 metre lik bir telefon kablosuyla evime hat çeksem modeme bağlasam bu internetten hayır gelir mi ??? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

• niye hayır gelmesin kablo, kablodur. dünyanın taaa öbür tarafındaki adama ulaştıran da o 40-50 metre olsa ne olur. bağlat gitsin

aslında biraz etkileyebilir ama online oyunlarda. ping sorunları yapabilir biraz. 10 ms olacaksa 12-13 ms olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 6 Mart 2013; 1:23:49 >
  • Teşekkür ederim kardeşim online oyun oynamıyorum zaten :) yine amcamızdan başka bir bahaneyle son dk golü yemezsem 8 aylık hasretim ve reklamlarda belirttiği gibi amerikadaki 3g lerden daha hızlı olan mobil internet işkencem sona eriyor
  • Sorun olmuyor fazla benim net kablosu 60 mt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.