Şimdi Ara

40-50 tl arası kalem önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu fiyatlara çok da üst bir kalem alamayacağımı bilsem de öneriniz var mıdır ?

• Rotring 500 öneririm.
    3 yıl kullandım. Boyasının atması dolayısıyla onu yedeğe alıp yeni bir Rotring 500 daha aldım.
    Rotring 300'e pek bakma bu arada. Belli bir süre sonra arka kapağı ve uç kısmındaki plastik kırılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erendpt

Rotring 500 öneririm.
    3 yıl kullandım. Boyasının atması dolayısıyla onu yedeğe alıp yeni bir Rotring 500 daha aldım.
    Rotring 300'e pek bakma bu arada. Belli bir süre sonra arka kapağı ve uç kısmındaki plastik kırılıyor.
    ne kadara aldın hocam peki

ben de eski bir rotring rapid kullanıcısıyım rapid şimdi 40 tl olmuş
  • up
  • Ben de Rotring 500 öneriyorum. Bütçene tam uyuyor. Ancak tek uyarım var. Kalemi cebime atar taşırım arada diyorsan bu kalem ona izin vermiyor. Ucu hep dışarda. Olurda yere düşürürsen de o ince uç yamuluyor ve uç çıkmıyor. Çöpe gidiyor kalem neredeyse.

Kısacası biraz dikkatli kullanman gerekiyor kalemi. Nu dikkati gösterebileksen ele oturuşu ve yazma hissi çok güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

Ben de Rotring 500 öneriyorum. Bütçene tam uyuyor. Ancak tek uyarım var. Kalemi cebime atar taşırım arada diyorsan bu kalem ona izin vermiyor. Ucu hep dışarda. Olurda yere düşürürsen de o ince uç yamuluyor ve uç çıkmıyor. Çöpe gidiyor kalem neredeyse.

Kısacası biraz dikkatli kullanman gerekiyor kalemi. Nu dikkati gösterebileksen ele oturuşu ve yazma hissi çok güzel.
    rotring rapid i ben milyon defa elimden düşürdüm bişi olmadı.bu bir eksiklik değil mi
  • snoffer S kullanıcısına yanıt
    İlkini 30 liraya ikincisini hepsiburadadan 40 liraya aldım . Ama arkadaşların da dediği gibi düşürmemeye dikkat etmeniz lazım. Onun harici tombow 0.7 uç ile kullanıyorum. Tek şikayetim rengi atıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL ye saat önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hepsiburada da Rotring lere bak. Dünyalan bişe var. Biraz bakın araştırın arkadaş. Yemeğide biz koyalim ağziniza.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rotring rapid
  • quote:

İlkini 30 liraya ikincisini hepsiburadadan 40 liraya aldım . Ama arkadaşların da dediği gibi düşürmemeye dikkat etmeniz lazım. Onun harici tombow 0.7 uç ile kullanıyorum. Tek şikayetim rengi atıyor :)
    Bizim kampüste 75 lira diyor bi kaç sitede 53 e buldum

• quote:

• kullanmadım ama kurutoga var, kullanışlı görünüyor bak bi istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoffer

tokatçı esnaflara para falan kaptırmayın mümkünse hb gibi alışveriş sitelerini kullanın karda olursunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.