Şimdi Ara

40 bin civarı bayan için sıfır otomatik araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 bin civarında otomatik dizel araç sıfır olarak b veya c segmenti ne alınabilir. yarısı peşin yarısı kredi kullanılacak , bankadan kredi alıp aracı peşin alma pazarlığı ile mi daha avantajlı olunur yoksa aracı alacağım bayiden mi bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şavşat -- 7 Temmuz 2012; 1:01:26 >

• dizel değil ama ix20 ye bakın derım on numara araç
  • benzinli otomatik jazz kullandım onu satıp dizel otomatik düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: şavşat

benzinli otomatik jazz kullandım onu satıp dizel otomatik düşünüyorum

jazz kaç modeldı cvt mıydı memnun muydunuz
  • 2007 cvt elit modeliydi memnundum
  • yeni i20 ye bakın derim hocam
  • yeni i20 de dizel otm. seçeneği yok yanlış görmediysem
  • quote:

Orijinalden alıntı: şavşat

40 bin civarında otomatik dizel araç sıfır olarak b veya c segmenti ne alınabilir. yarısı peşin yarısı kredi kullanılacak , bankadan kredi alıp aracı peşin alma pazarlığı ile mi daha avantajlı olunur yoksa aracı alacağım bayiden mi bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim.

dostum aşağıdaki linkte güzel bir liste yapılmış b sınıfı ve c sınıfı bir çok araç ayrı ayrı teknik özelliklerine göre kategorilendirilmiş işine yarayacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_59648531/mpage_1/f_/key_//tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werty_tr -- 7 Temmuz 2012; 20:28:49 >

• Liste fiyatı 40bin tl'ye dizel otomatik seçenek yok ki.... C3 1.4 e-HDİ 41.300tl Fiat Punto Multijet 1.3 41.400 indirim isterseniz 40bine inebilirler belki...Tasarruf istiyorsanız c3, performans istiyorsanız punto alın...Bu seçeneklerden Punto alırdım benzinli+otomatiklere bakın yada 2. el araç bakın derim...
  • Jazz en az tuketen benzinli motorlardan biri ve sorunsuz sanzimani var. Bence dizel icin masraf acmaya gerek yok, cunku sinif ta degismeyecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c sinifini bilemem ama b sinifi icin bu konuda baya bir tavsiye var, 2. sayfanin sonlarinda benimde kendimce yaptigim bir karsilastirma var.

suan ben colta karar verdim gibi bir sey.

http://forum.donanimhaber.com/m_62776807/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cduman -- 7 Temmuz 2012; 19:36:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.