Şimdi Ara

40 bin liraya 2. el araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2. el araç alıcaz 40 bin liramız var hadi zorlarsak 42 olur fazlası olmaz. Şuan altımızdaki araba 2005 cliy symbol eski kasa. 20 bin liradan onu satıyoruz.
    Malum siteden baktım Ford focuslar 44-48 lerde 42 lerede var ama temiz mi bilemiyorum çoğu ağır hasar kayıtlı. 1-2 tane temiz var onlarda bütçemizi aşıyor.
    Hyundai accent önermeyin bana kalsa ben onu alırım fakat babam yanaşmıyor taksi çıkması olabilir diyor.
    SUV araçlara baktım Nissan Jukeler var 38-41 bin arası ama açıkcası pek temiz gelmedi ayrıcada içi geniş değilmiş.
    Birde dusterlar var en son çare duster olucak sanırım eğer birşey bulamazsak.
    Linealarıda önermeyin ben asla almam linea
    Renault mu ? ALLAH KORUSUN

NOT: Arkadaşlar citroen peuget felan hiç önermeyin babam istemiyor. 2-3 yıl sonra rahat satıp 0 araba alalım düşüncesindeyiz o yüzden.

Aradığımız özellikler:
    Dizel
    Sedan
    Kmsi 80 bin den aşağı olacak
    En az 2011 model olacak
    Yer İstanbul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mısır yiyen Sincap -- 16 Ağustos 2016; 21:10:33 >

• Hiç aklıma gelmezdi böyle tavsiye verecegim ama onu istememissin bunu istememissin, dizel benzin ne olucagini yazmamissin, normal vites otomatik onuda yazmamissin, b c d segmenti hangisi yoksa SUV mu istiyorsun oda belli değil
    En önemli şey 2 3 sene sonra satmaksa polo al yada jetta golf felan satarsin direk
    Baban alicaksa corolla yada auris alsın hemen satar istediğinde
    Edit: editini yeni gördüm ,dizel 2011 model 80 bin aşağısı 40 bin gibi fiyatlara taklali olur bence zor bulması biraz
    araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikcibili -- 16 Ağustos 2016; 21:15:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: balikcibili

Hiç aklıma gelmezdi böyle tavsiye verecegim ama onu istememissin bunu istememissin, dizel benzin ne olucagini yazmamissin, normal vites otomatik onuda yazmamissin, b c d segmenti hangisi yoksa SUV mu istiyorsun oda belli değil
    En önemli şey 2 3 sene sonra satmaksa polo al yada jetta golf felan satarsin direk
    Baban alicaksa corolla yada auris alsın hemen satar istediğinde
    Edit: editini yeni gördüm ,dizel 2011 model 80 bin aşağısı 40 bin gibi fiyatlara taklali olur bence zor bulması biraz
    araç

Ya hocam benlik sıkıntı değil babam hiçbirine yanaşmıyor. Dizel olsun sedan olsun az km olsun diyor. Elimizde alacağımız zaten 2 araç var ford var hyundai var hyundai yanaşmıyor. Valla ben anlamadım 0 araç alıyoruz sanki. Şaşıyorum bazen babama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mısır yiyen Sincap -- 16 Ağustos 2016; 21:19:33 >

• Uzun zamandır sahibindene girmiyordum sizin için girip bir piyasa yoklayayım

• quote:

Uzun zamandır sahibindene girmiyordum sizin için girip bir piyasa yoklayayım

Çok sevinirim. Sedan olması şart babam için. Fordlar var 1-2 tane temiz ama bilmiyorum. Kredi çekeceğimiz için 2011 model aşağısı olmuyor o yüzden
  • https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel?a4_max=100000&a8=250&a5_min=2011&price_min=39000&price_max=43000&pagingOffset=60#/

Linea ,c elysee, Fluence, 301 ilk göze çarpanlar sizde bakın isterseniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Mısır yiyen Sincap

quote:

Uzun zamandır sahibindene girmiyordum sizin için girip bir piyasa yoklayayım

Çok sevinirim. Sedan olması şart babam için. Fordlar var 1-2 tane temiz ama bilmiyorum. Kredi çekeceğimiz için 2011 model aşağısı olmuyor o yüzden

Aynı faiz oranıyla bazı bankalardan ihtiyaç kredisi çekebilirsiniz bu sayede model şartı ortadan kalkar
    Valla ne diyim babalara laf anlatmak zordur bilirim benimde başımdan geçti benzer olay allahtan kendi aracım olduğu için sonunda pes etti ne yaparsan yap dedi
    Babaniza bu butçeye Sedan bunlar var
    Yine aynı bütçeye 308 ve C4 de var baba bir bakalım demeyi düşünün bence bir

• quote:

https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel?a4_max=100000&a8=250&a5_min=2011&price_min=39000&price_max=43000&pagingOffset=60#/

Sağ ol hocam
    Bu focuslarda takla durumu olur mu acaba ? Bazıları çok temiz gözüküyor

• Bu kafayla giderseniz dolandirilar kardeşim sizi. Bütçe belli, istedik lerin, asla olmaz dedik lerin ortada. E ne kaldı geriye, kilometresi düşürülmüş, az hasarli gözüken taklali araçlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mısır yiyen Sincap

quote:

https://www.sahibinden.com/otomobil/dizel?a4_max=100000&a8=250&a5_min=2011&price_min=39000&price_max=43000&pagingOffset=60#/

Sağ ol hocam
    Bu focuslarda takla durumu olur mu acaba ? Bazıları çok temiz gözüküyor

Linklerini at bir bakayım ,sanmıyorum ama bu kriterlerde düzgün focus olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: blacck4434

Bu kafayla giderseniz dolandirilar kardeşim sizi. Bütçe belli, istedik lerin, asla olmaz dedik lerin ortada. E ne kaldı geriye, kilometresi düşürülmüş, az hasarli gözüken taklali araçlar.

Hocam bende bundan korkuyorum. Babam çok sınır koydu maalesef. Bu paraya sedav ve dizel olarak ne alınabilir?

@balikcibili hocam işte onlarda 48-49 bin lira bütçe yetmiyor
  • Mısır yiyen Sincap kullanıcısına yanıt
    Işiniz zor kardeşim, öncelikle baban neden sedan istiyor. Işte eski kafa (yanlış anlama klasik baba kafasi). Aile aracı deyince akıllarına sedan arac geliyor. Focusun içi dar, bagaj facia küçük. Üstelik yükleme ağzı da dar. Lpg düşünür mu baban acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: blacck4434

Işiniz zor kardeşim, öncelikle baban neden sedan istiyor. Işte eski kafa (yanlış anlama klasik baba kafasi). Aile aracı deyince akıllarına sedan arac geliyor. Focusun içi dar, bagaj facia küçük. Üstelik yükleme ağzı da dar. Lpg düşünür mu baban acaba

Yok hocam benzinli alalım bari diyorum dizel diyor. Sedan şartı olmasa bir sürü seçeneğimiz olurdu. Ama yok işte. Duster alıcaz gibi duruyor bakalım ne olacak hocam. 0 araç alacaktık gücümüz yetmedi 1-2 sonraya erteledik. Altımızdaki arabada çok sorun çıkartıyor artık. Bu dusterlardan bulabilir miyiz acaba temiz ?
  • Pejo Citroen ve renaulta hayir almam diyip duster düşünmekte bir garip durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.