Bildirim
40'' Full HD LCD de En iyi görüntü alabileceğim reciver
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kesınlıkle katılmıyorum ATLANTA HD BOX SD yayınları bıle nerdeyse HD kalitesınde seyretmek mumkun. ayrıca saglıklı bır de server ayarladıgınızda degmeyın keyfıme :)
tavsıye ederım dusunuyorsanız pm atın. ben aldım ve sony bravıa 103 ıle super kalıtede ızıyorum. -
ah birde fiyatı uygun olsa.
quote:
Orijinalden alıntı: candostum2007
kesınlıkle katılmıyorum ATLANTA HD BOX SD yayınları bıle nerdeyse HD kalitesınde seyretmek mumkun. ayrıca saglıklı bır de server ayarladıgınızda degmeyın keyfıme :)
tavsıye ederım dusunuyorsanız pm atın. ben aldım ve sony bravıa 103 ıle super kalıtede ızıyorum.
-
Bence çok uygun. o kadar para verip lcd alınabılıyor da bu neden alınmasın. ben bunu anlıyamıyorum. lcd alınır full hd dıge dunyanın parası verılır.o kimsenın gozune gelmez ama sozkonusu alıcı olunca nedense 5 kuruşun cimriligini yaparız:=) ama afedersınız lcd o receıver olmadan işe yarıyor mu...!ogle ıken yapmamak lazım dostlar madem almışşsın boyle bır tv o zaman onayakışacak uydu alıcısı alacaksın alacaksanda ATLANTA HDBOX çokta iyi gidiyor pıyasayı sollayan bır cıhaz oldu. fıyatıda bence cok uygun. şiddetle tavsiye edebilecegım bir cıhaz. -
candostum'un dediği gibi bir işi yapmışken tam yapmak güzel olur, eğer HD receiver aramıyorsanız mini receiverlar var Next olsun Botech olsun. SD receiverı hdmı ile tv'ye bağlamak kalitede (altın uçlu scarta göre) gözle görülür bir iyilik sağlayacağını düşünmüyorum. Zaten ülkemizdeki yayınların kalitesi ortada, platformlara üye olmayıp sadece Türksat fta kanalları izleyecekseniz mini receiverlar güzeldir.
Bütçe HD receiver için düşük, bu bütçeye uygun bir tek Hiremco var, görüntü kalitesi güzel ama, ama'sı bu forumda olsun başka forumlarda olsun çokça çizildi yazıldı iyi bir inceleme yapmadan ve bazı zahmetleri göze almadan tercih etmeyin.
Bütçenizi biraz daha arttırırsanız modülsüz Next 18500 300-350 tl arası bulabilirsiniz.
Bir üst kademe daha çıkarsak Atlanta (440-490tl arası) çok güzel bir tercih olacaktır.
-
Arkadaşlar hotbird te atlanta hd box ile hd kanallar açılıyormu.açılıyorsa hangileri açılıyor.teşekkürler -
Ben genelde tv yi film izlemek için kullanıyorum diğer lcd ye reciver bağlı zaten.Sadece reciver de olsun diye almak istiyorum.Yoksa sizin yorumlarınıza tamamen katılıyorum oldumu en uygun fiyata en iyisi olacak yoksa daha çok para kaybediyorsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X