Arkadaşlar tv yi alalı henüz birkaç saat oldu izlenimlerimi ilreriki günlerde aktarırım.Saygılar.
Güle güle kullanın. Aldıgınız TV nin tam modeli nedir ?
NİRENGİ KARDEŞ, sözüne etdiğin SAMSUNG lcd tv eğer benim kullandığım 40R72B ise, bende görüntü son derece kötü, yayın kaynağı olarak NEXT 2000 CIS ile digitürk kullanıyorum.Üstelik altın uçlu scart kablo ile bağlanmama rağmen yayın kalitem son derec kötü, yardımcı olursan sevinir.
40" samsungu aldım
/>
bir model yaz ,kaça aldın ,nerden aldın neden samsung aldın bi yaz yaf
Selamşöncelikle çok özür dilerim geç cevap verdiğim için.Neyse konuya gelince,cuma günü LE-40S71B LCD Samsung aldım.3850 YTL ye geldişcihazı hemen o akşam servis gelip kurdu ve çok ilgiçtir TV yi salona kuracağım için uydu kablosunu salona çekememiştim ve normal belediye yayınını izledimşkanal D ve ATV hakikatten çok güzeldi sonra diğerlerini ayarladım onlarda fena değildi,neyse dünde uydu bağlantısını yaptım Uydu cihazım eski bir Next 5000 CI ,size birşey söyliyeyim mi bütün kanallar gerçekten pırıl pırıl,ben böyle güzel olacağını hiç beklemiyordum çünkü aylardır forumu takip ediyorum genelde şikayet vardı.Nedendir bilmiyorum ama bende en ufak bir sorun yok.Laptop a bağladım muhteşem.Sadece şunu diyebilirim,servisteki arkadaşlar kurulumu yaparken bana altın uçlu scart kablosu 20 ytl verdiler.belkide onun etkisidir.fakat bugün bi sorunla karşılaştım,bu konuda bana yardımcı olrsanız sevinirim.Cihaz bugün kendi kendine kapanmaya başladı,fakat ses var.görüntü yok yani.Bende kumandadan tekrar kapatıp açılınca düzeliyo.Acaba diyorum bilmeden ayarlayıylamı oynadım.Öyle olsa komple kapanır yani seste gelmez diye düşünüyorum.Yarın servisi arayacağım.sorusu olan arkadaşlara cevap verebilirim.saygılarımla.
Buradan bakabilirsin...
lcd tv lerden neden bu kadar cok sikayaet ediliyor anlayabilmis degilim. binlerce lirayi sadece duvarda masaustunde kapaliyken estetik bir goruntu olustursun diye mi veriyoruz. surekli yayin kalitesinden sikayat ediliyor ,bir iki gun icinde bende samsungun 32" lik modelini (alti gumus olan) almayi dusunuyorum ama burda yazilanlari okudukca adim adim uzaklasiyorum insanlar uyduda bile memnun degilken ben kablo tv ile nasil izleyecegim merak ediyorum dogrusu.
iyideben çok memnunum diyorum işte.fakat uydu cihazı kullanıyorum.
senin memnuniyetini okudum genel olarak yapılan şikayetler bana enteresan geliyor, uydu ya da dvd de kötü olacağını sanmıyorum neticede showroomlardaki görüntüler oldukça güzel, kablo tv de de crt tv lerden iyi görüntü verirse bana yeter zaten high defination yayın olmadığına göre ve odama uydu yada digitürkü çekmeyi düşünmediğime göre bununla yetinmek durumunda kalacağım %90 alacağım 2 güne kadar ama yinede bazen vazgeçsem mi diyorum .
nirengi aynı tv'den bende bu hafta alacağım fiyatı 3599 ytl'ye düştü acaba tv'nin kapanma sorunu halloldumu merak ettim... ve genel olarak tv ile ile ilgili yorumların nelerdir.... ben digitürk ile kullanmayı düşünüyorum... yeterli görüntüyü alabilirmiyim...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme