Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: unpop

Evet en sonnda ben de bugun demirdöküm 12 A-HP modelini aldım. Tabi ancak bu saatte alabildigim için yarına montajı kaçırdım. Pazartesi gelip montajını yapacaklar. Daha sonra sizlere izlenimimi anlatırım. Herkese iyi haftasonlari.

• quote:

Orjinalden alıntı: istanbul37

özkan8180: 12btu dd a sınıfı cihazı nerden alabiliyoruz 610tlye.İstanbul damısınız

bu forumda paylaşım kalmadı galiba.
    Unpop ve özkan arkadaslar. Bu demirdokumu ben de alıcam.Ancak piyasada bulamıyorum.Size tekrar tekrar sesleniyorum:
    nereden 600-610 ytlye alabiliyoruz????????
    Lütfen cevap?????
  • Izmir'de olsan sana yardımcı olabilirdim ama malesef Istanbul piyasasını bilmiyorum, tek soyleyebilecegim şey peşin ve pazarlıkla 600 ytlye kapatılabiliyor

quote:

quote:

özkan8180: 12btu dd a sınıfı cihazı nerden alabiliyoruz 610tlye.İstanbul damısınız

Unpop ve özkan arkadaslar. Bu demirdokumu ben de alıcam.Ancak piyasada bulamıyorum.Size tekrar tekrar sesleniyorum:
    Lütfen cevap?????

• quote:

Izmir'de olsan sana yardımcı olabilirdim ama malesef Istanbul piyasasını bilmiyorum, tek soyleyebilecegim şey peşin ve pazarlıkla 600 ytlye kapatılabiliyor

quote:

quote:

Lütfen cevap?????

hadi bana söyle ben izmirdeyim

• quote:

Evet en sonnda ben de bugun demirdöküm 12 A-HP modelini aldım. Tabi ancak bu saatte alabildigim için yarına montajı kaçırdım. Pazartesi gelip montajını yapacaklar. Daha sonra sizlere izlenimimi anlatırım. Herkese iyi haftasonlari.

Arkadaşım hayırlı olsun.Çok uzun zamandır araştırıp aldığın bir üründen memnun kalmanı dilerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: koko69

quote:

Arkadaşım hayırlı olsun.Çok uzun zamandır araştırıp aldığın bir üründen memnun kalmanı dilerim.

inşallah nede memnun olunacak marka ya
  • nette sefaısı var. dd12btu 600ytl buldum.
    Soğutma amaclı iş goreceğini umuyorum
  • Hayırlı olsun unpop güle güle kullan. vakum yapmalarını sağla mutlaka . gazla süpürme işlemini kabul etme en az 15-20 dakika vakum motorunu çalıştırsınlar klimanın ömrünün uzun olması sıhhatli çalışması vakumdan geçiyor sözü bu forumda geçiyor ihmal ettirme, etme .

quote:

• quote:

inanmıyorum unpop demek aylar sonra aldın ha o kadar laf edince faydası oldu herhalde....neyse güle güle kullan,senin yüzünden gece uyuyamaz oldum yav
  • hahah sağolun arkadaşlar, gelseler kursalar da serinlesek artık. Bana kalsa ben daha birkaç ay daha araştırırdım da , sıcak hava beynime nufuz etti dayanamadım artk
  • aslında peşin fiyatta söyle 550 ye falan inselerdi nakit alabilirdim ama bana da 630 a indiler nakitte. bende o zaman taksitle alayım dedim.
    benim yatak odam 20 m2. güneye bakıyor tüm öğleden sonra güneşi alıyor. ayrıca izmir liler bilir. izmir tüm yaz çook sıcak olur. benim yatak odamın halini varın siz düşünün. son 2 gündür her akşam aralıksız kullanıyorum. geceleri yatarken uyku moduna alıyorum ve 5-6 saat çalışıyor. ben memnunum şimdilik. ancak daha öncede yazmıştım bir koku var ancak bu koku ilk başlarda geliyor. öyle kötü bir kokuda değil. hani iyonizer falan kokusu gibi bir koku ama tamda öyle bi şey değil bilmem nasıl anlatsamki. neyse kullanmaya devam edicez bakalım.

elektra yıda ben hangi bayi ye sorsamda en ucuz 780 in altına inen olmadı. İzmir için konuşuyorum tabi. belki telefonla arayıp sormamda etkili olmuş olabilir. ancak genede 780 ytl ve 9000 lik olması beni bu markadan caydırdı.

demirdöküm hakkında öğrendiğim bir takım bilgileri de yazayım . belki biliyorsunuzdur ben genede paylaşayım. demirdöküm alman vailant markasına satılmış. cihazı ben ana bayiiden almıştım oradaki müdür ile konuştum baya o anlattı. almanlar işi kaliteye vurmak istiyorlarmış. normalde demirdöküm ürünleri çinde yapılıyor burada monte ediliyormuş. türkiyede fabrika açmışlar ve bu fabrika ve almanyadaki fabrika ile kaliteyi yükseltmeyi planlıyorlarmış. a12-hp gibi ürünlerin daha da kalitelilerini yapacaklarmış. zaten amaç demirdöküm markasını sharp mitsubishi gibi markaların yanına çıkarmakmış.

bakalım zamanla göreceğiz bu durumu....

bu arada servisçiler klimayı takarken klimaya herhangi bir vakum falan yapmadılar yada benmi kaçırdım. yanlarında öyle bir vakum pompasıda yoktuki. nedir bu olay. geri çağırıp yaptırayımmı ben.

• arkadaşlar demirdökümde sizin dedid
    ğiniz klimayz 800 ytl fiyat biçtiler. siz nerden aldınız 600 ytl ye yardımcı olursanız sevinirm.
  • Hocam biz Izmir'deyiz. sanırım Istanbul'lu satıcılar müşterileri öpmeyi seviyorlar. 800 ytl çok fazla.

quote:

Orjinalden alıntı: egegokhn

arkadaşlar demirdökümde sizin dedid
    ğiniz klimayz 800 ytl fiyat biçtiler. siz nerden aldınız 600 ytl ye yardımcı olursanız sevinirm.
  • quote:

Hocam biz Izmir'deyiz. sanırım Istanbul'lu satıcılar müşterileri öpmeyi seviyorlar. 800 ytl çok fazla.

quote:

Orjinalden alıntı: egegokhn

arkadaşlar demirdökümde sizin dedid

Modelleri karşılaştırın aynımı acaba?
    Birde unpop klima takıldımı hangi semttesiniz,takılıncahttp://forum.donanimhaber.com/tm.asp?m=23190981
    buraya resmini koyarmısın?

• quote:

hahah sağolun arkadaşlar, gelseler kursalar da serinlesek artık. Bana kalsa ben daha birkaç ay daha araştırırdım da , sıcak hava beynime nufuz etti dayanamadım artk

Hocam çok alemsin yani Ben iklimlendirme topiğinde araştırma konusunda Hilmi c arkadaşımızla , sizi tek geçerim. Daha üstünüze tanımadım. Bir de etrafımda bana derler çok araştırmacısın diye. Sizleri tanımadıkları kesin.

Bir de arkadaşımızın biri yazmış. Telefonda alınan fiyatlarla ilgili olarak ben de birşey eklemek isterim. Bu özellikle klimacı arkadaşlardan telefonla fiyat almaya çalışmayın. İyi fiyat alamayacağınıza inanıyorum. Tecrübeyle sabittir. Sanırım telefondayken hesap makinasıyla aralarındaki bağlantı zayıflıyor. Onun yerine bizzat gidip fiyat alın. Hatta gözlerinin içine bakıp fiyat isterseniz daha da etkili olucaktır.

• işte benim demirdöküm klima. iç ve dış ünite. yalnız dış üniteye ulaşmak biraz zor oluyor. dolayısıyla foto çekmekte zor oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmtkm -- 28 Haziran 2008; 15:44:32 >
  • Üzülme koko seni 3. olarak ben kabul ediyorum unpop'u bilmem kabul edermi bi kere daha sor ona belki red eder.

Telefon konusuna gelince o nasip kısmet işi bazen saatlerce beklersiniz satıcıyı adam konuşmak bile istemez bazanda bakmışsınız ummadığınız rakamı telefonla bağlamışsınız.

quote:

Orjinalden alıntı: koko69

quote:

hahah sağolun arkadaşlar, gelseler kursalar da serinlesek artık. Bana kalsa ben daha birkaç ay daha araştırırdım da , sıcak hava beynime nufuz etti dayanamadım artk

Hocam çok alemsin yani Ben iklimlendirme topiğinde araştırma konusunda Hilmi c arkadaşımızla , sizi tek geçerim. Daha üstünüze tanımadım. Bir de etrafımda bana derler çok araştırmacısın diye. Sizleri tanımadıkları kesin.

Bir de arkadaşımızın biri yazmış. Telefonda alınan fiyatlarla ilgili olarak ben de birşey eklemek isterim. Bu özellikle klimacı arkadaşlardan telefonla fiyat almaya çalışmayın. İyi fiyat alamayacağınıza inanıyorum. Tecrübeyle sabittir. Sanırım telefondayken hesap makinasıyla aralarındaki bağlantı zayıflıyor. Onun yerine bizzat gidip fiyat alın. Hatta gözlerinin içine bakıp fiyat isterseniz daha da etkili olucaktır.

• ben işi telefonda bitiririm....hatta tutuşturcanki bayileri fiyat kırsınlar
  • bi foto yükleyemedim bee. serverda problemmi vardır nedir....200 kb tıda geçmiyor ama hadi neyse alternatif yerlere yükledim bakmak isteyenler için.

alternatif link :

[img=http://img58.imageshack.us/img58/6834/31261275gv3.th.jpg]
     400-800 aralığı en iyi klima-lar?

[img=http://img58.imageshack.us/img58/856/52233749pz1.th.jpg]

[img=http://img501.imageshack.us/img501/8615/77809781eh2.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkmtkm -- 28 Haziran 2008; 17:41:02 >

• Abi resimler çok minik, istersenhttp://imageshack.us/ ye yuklemeyi dene.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.