Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haa kapakçık haa kanatçık, bkmtkm kapakçık olarak yazmış ben de oyle devam ettim. Biz birbirimizi anlıyoruz, sizi bizi anlamasanız da olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 29 Haziran 2008; 20:16:25 >
  • ee klima kalitesine göre muhabbet,türkçenin içine ediyorsunuz,gerçi sizden daha türk yoktur bu dünyada ya lafta.
  • konu dışına çıkıpta gereksiz yorumlar yapmamaya dikkat edelim arkadaşlar. buradaki amaç herkesin bu klima hakkındaki fikirlerini paylaşmak sadece....

kapakçık yada kanatçıklar , yukarı aşağıya kumanda ile ayarlanabiliyor fakat sağa sola manuel olarak ayarlanıyor. ancak kumanda ile ayarlanabilen kanatçıkları el ilede ayarlayabiliyorsunuz fakat , klimayı kapatınca kanatçıklar eski haline geri dönmüyor. ne kadar ittirip oynadıysanız o kadar boşluk kalıyor. yani hava akımının olduğu bölümü kapatır ya bu kanatçıklar , işte bu bölümde biraz açıklık kalıyor. bilmem anlatabildimmi.

defros olayınıda herhalde kışın göreceğiz. yalnız bir şey sormak istiyorum : klimalar defrose olurken , dış ortamın ısıına göremi yoksa iç ortamda istenen ısıya göremi defrose oluyor. demek istediğim şu , diyelimki ben oda ısısını yüksek tutmak istiyorum, dolayısıylam alet sürekli çalışacak, bundan dolayı mı defrose olur bu cihazlar yoksa , içerinin ısısını ne yaparsam yapayım , dışarıdaki ısı çok düşük ise mutlaka defrose olurmu bu aletler.

quote:

Orjinalden alıntı: Der Yaa

ee klima kalitesine göre muhabbet,türkçenin içine ediyorsunuz,gerçi sizden daha türk yoktur bu dünyada ya lafta.

• Evet ben işteyken gündüz gelip montajı yapmışlar. Demin eve geldim ve şöyle bir deneme turu attım. Ilk çalıştırdıgımda bkmtkm 'in da dediği gibi değişik bir koku verdi. Kötü bir koku değil, yeni bir şeyin kokusu gibi. İç ünitenin sessiz sayılır, rahatsız edici bir yanı yok ama dış ünite açıkçası burada okuduklarımdan sonra bekledigimden sesl geldi. Dönen fan sesinden çok, o buzdolaplarında olan tırtırtırtır sesi beni rahatsız etti. Haa kapıyı kapatıp, odaya girince içeri gelen rahatsız eden bir ses yok ama komşuları da rahatsız etmek istemiyorum. Diğer klimalarda da durum bu şekilde mi acaba ?
    Serinletme iyi 5 dakikada serinletti odayı. Perfomans ve iç ünite sessizligi yerinde sadece su dış üniteye takıldı kafam.
  • demirdöküm kaç dereceye kadar çalışıyor ?
  • üşenmedim balokna çıkıp mp3playerimda sesini kaydettim, aşağıdaki linkte dosyayı bulabilirisniz. Ozellikle bkmtkm yorum yaparsa sevinirim

http://www.speedyshare.com/768820209.html
  • unpop o ne ya bozuk buzdolabı gibi,fazla sesli gerçekten....gece rahatsız etmezse iyi
  • Kapıyı kapadım mı beni rahatsız etmiyor ama gecenin sessizliginde ortalıgı ayağa kaldırmak istemem. Bu ses normal değilse servis çağıracağım. Montajda evde olsaydım bu sesle o servisciyi bırakmazdım da evdekiler de anlamamış.
  • fujitsuda ilk yüklenmede inverter a has bi ses çıkıyor devir yüksekken...sonradan kesiliyor.electrada dış ünite süper sessiz,üfleme sesi geliyor pervaneden,bu sendeki ses baya garip geldi bana
  • unpop bi iyilik yap biz senin gibi bilgisayar profu değiliz şu spedy shareyi nasıl yüklüyosun bi tarif et resimli anlatımla ben yükleyemedim bakalım bizde dinleyelim geçen gün bi olaya tanık oldum hemde hastanede servisteki adamlar yanından kaçıyodu servis oldukları halde vestel makinanın bakalım aynımı ses

quote:

Orjinalden alıntı: unpop

üşenmedim balokna çıkıp mp3playerimda sesini kaydettim, aşağıdaki linkte dosyayı bulabilirisniz. Ozellikle bkmtkm yorum yaparsa sevinirim

• Sayfayı açtıgında karşına çıkan ekranda ortada klima.WMA yazısını goreceksin, ona tıklayınca yuklemeye başlar, masa ustunu seçip oraya indirirsen sonra tıklayarak winamp ya da windows media player'da dinleyebilirsin..
  • sesi dinler dinlemez yazacağım bi şeyler..az kaldı..
    quote:

üşenmedim balokna çıkıp mp3playerimda sesini kaydettim, aşağıdaki linkte dosyayı bulabilirisniz. Ozellikle bkmtkm yorum yaparsa sevinirim

• öncelikle anladığım kadarıyla bir titreşim sesi var sanki iki metal birbirine çarpıyormuş gibi bir ses.. bence bu normal değil. herhalde üniteyi tam yerine otrutamadılar. ayrıca benimde daha önce yazdığım bir hışırtı sesi burdada var. rotarinin sesi bu kesinlikle. bu nomal bir ses. onun dışındaki titreşim sesi ise bence normal değil siz bi gösterin derim ben. bende sadece rotarini hışırtısı var o kadar.. yani sessiz sayılır.

güle güle kullanın ..umarım en kısa sürede düzelir..
  • Hışırtı dediğiniz hangis, şimdibir fan sesi var fiuuuuuuuuu diye bir de metalik ses tır tır tır tır tır şeklinde (eski buzdolapları gibi). İşte asıl rahatsız eden ses o, rotary sesi mi oluyor o ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 1 Temmuz 2008; 22:41:03 >
  • Unpop aynı şekilde indirmiştim sana sormadan önce winnamp ama dinleyemedim klima şeklinde kendi hafızasına yazdığı halde . sonasında tekrara denedim bu kez vlc media playere indiridi oda err veriyor sanırım benim sitemde bi eksik var sağol cevabın için ama sesi gerçekten merak ettim . diğer arkadaş rotari sesi felan diyor ama rotary kompresörün kendi değilmi ve bilinen en az sesli komresör olduğu söyleniyor scroll ise sesli fakat daha dayanıklı bir kompresör bildiğim kadarıyla

quote:

Sayfayı açtıgında karşına çıkan ekranda ortada klima.WMA yazısını goreceksin, ona tıklayınca yuklemeye başlar, masa ustunu seçip oraya indirirsen sonra tıklayarak winamp ya da windows media player'da dinleyebilirsin..

• merak edenlere electra 12.000

400-800 aralığı en iyi klima-lar?

400-800 aralığı en iyi klima-lar?
  • unpop kardes klimalardan o kadar anlamam ama mekanige ilgim var, kaydettigin sesi tekrar tekrar dinledim, kesinlikle bir sorun olacagini dusunmuyorum, bariz dis uniteyi cevreleyen metal kafes, fanin onundeki izgara, yerinde duramayan cilgin kompresorun saseye baglanti seklinden kaynaklanan bir hata nedeniyle veya bunlara benzer bir mekanik kiprasim sonucu sebeb yuzunden cikan bir ses yuzunden kafani takmamani dilerim boyle seylere...

Veya birak elletme bozulacagi varsa da bozulsun nede olsa en az 5 yil garantilidir, en azindan garantideyken bozulsunda kompresoru degistirsinler yuklen klimaya bakalim biraz zorla yani neler yapabiliyor bu demirdokum ses artiyormu azaliyormu kompresor sissin azcik ben olsam gozunun yasina bakmam

• ben dün baya bi zorladım aleti. aletin dış ünitesinin gürültüsü normal haliyle. özellikle rotariden kaynaklanan bir gürültü var. oda bence normal. fakat unpop arkadaşın sesinde bi gariplik var. bence bu metalin metale çarpma sesi gibi bi titreşim var. tam oturtulmamış olabilir alet yerine.

bunun dışında bi şeyi farkettim. alet ortamın ısısını sağlayınca durmuyor yav..yada banamı öyle geldi bilmiyorum ama anlamadım bi türlü. hani ortamın ısısını sağladıktan sonra içerideki ısıyı döndürüp durması gerekirken bu alet sanki sürekli soğuk üflemeye devam ediyor gibi geldi bana..

dün gecede 20 dereceye ayarlayıp 2 saat çalıştırdım. soğutması müthiş gerçekten. buzdolabı gibi oldu içerisi. dış ünite ve iç ünite banamısın demedi şimdilik..
  • 20 derece cok soğuk odayı buzhaneye çevirmeyin, iklimlendirme yapın 25~C ler civarları uygundur dışarısıyla ortam sıcaklığı arasındaki fark çok olmasın (en çok 10 C) bu sizi rahatsız veya hasta eder. hemde inverter olmayan klimalar durmaz o bahsettiğiniz sıcaklıklarda benim fuji elektrikleri 25C ye ayarladım bir çalışıp bir duruyorlar hem çok yakmıyor, hem kompresor zorlanıp şişmiyor... tavsiye ederim
  • birden ben saryım hocam...

baymak elite A sınıfı mı yani şu muhttp://www.baymak.com.tr/urun_detay.asp?grup_no=115&urun_no=174&dil=TR

yoksa

demirdöküm A sınıfı bu mu ...http://www.demirdokum.com.tr/urunler/icsayfa.aspx?SectionId=393&ParentId=35

birinin fiyatı 800 civarı birini 700..

tesekkürler şimdiden..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.