Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herkesin bildiği üzere belli markaların üzerinde çok duruluyor. Sebebi de belli. Bu markaların neden tavsiye edildiği, övüldüğü de herkesce artık çok iyi biliniyor. Ancak bazılarının bu fiyatlara klima alacak bütçeleri yok ya da yüksek fiyata almak istemiyorlar. Sebebi ne olursa olsun az bütçeye kötülerin içinde en iyisi (Lee Van Cleef gibi) , iyileri hangileridir, ön plana çıkarmak gerekir diye düşünüyorum. Yukarıda belirttiğim fiyat aralığı dar bütçesi olan birçok kişiyi ilgilendiriyor.

Benim uygun fiyatlı ürünler içinde aradığım en önemli özellikler aşağıda,

1-Sağlamlık, sorun çıkarmama
    2-Sessiz çalışma
    3-Ekonomik tüketim demiyeceğim ama en yüksek enerji tüketimi olmayan bir cihaz

Burada bana bazılarınız; bu özelliklere bu fiyatlara mümkünü yok bir klima alamazsın, bulamazsın gibi cevaplar vereceklerdir. Benim yazdığım kriterler fiyatına göre en iyi değerleri verebilen cihazlar. Lütfen kullandığınız veya biryerlerde tecrübe ettiğiniz marka ve modelleri (fiyat aralığı marjını aşan ürünler olursa bu aşan marjın uçuk olmamasına dikkat ederek) yazar mısınız? İyi ve pahalı markalar zaten defalarca yazılmış ve yazılıyor. Biz uygun (ucuz değil) fiyatlı iyileri arıyoruz.

Belirttiğiniz cihazların teknik özelliklerini ve fiyatlarını da yazarsanız daha verimli olacaktır.

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbuci -- 16 Mayıs 2008; 15:30:08 >

• Evet bu başlık daha yerinde olmuş. Klima tavsiyesi başlığındaki mesajımı alıntı yaparak burada da tekrarlıyorum.
    quote:

Arkadaşlar bu yaz bir klima almaya karar verdim aklımda 600-700 ytl gibi bir rakam vardı. Buraya bir göz atim dedim ne göreyim 1500-1800 ytl ler havada uçuyor.

18 m2 bir salonu soğutmak istiyorum bütçemde malum kısıtlı taksitle bişeyler yaparım diyorum. Ancak çok yüksek taksitlere de giremiyoruz.
    Hiç Demirdöküm klimaların adları geçmiyor bir iki başlıkta da sadece alma gibi yorumlar yapılmış fiyatlarıda uygun gibi niye Demirdöküm almayayım.
    Veya 700 YTL ye şunu al diyebileceğiniz bir klima var mı?

Bak şimdi ne gördüm kangurumda DEMİRDÖKÜM BLUELINE 12000 BTU KLIMA 479 YTL ne dersiniz 12 ay taksitli fiyatı.
    http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=92603&shopCategoryId=5877#shortLink

Evet üstteki Demirdökümden başlıyalım isterseniz.

• bak burda rubenis kullananların yorumları var,çoğu da memnun gibi....koçtaşa bak istersen
  • Arkadaş sizin aradığınız paraya en kaliteli ucuz ürün TRONİC 12 lik cihazı 700-750 ytl ye bulabilirsiniz.Hemde Demirdöküm serilerinden,Arçelik,vestel ,rubenis.cartel gibi bir çok üründen daha kaliteli ve sorunsuz tek kusuru
    - derecede ısıtmada çok fazla bir şey beklemeyin.Tabi yukarıdaki markalardan yinede daha üstün,Midea nın üretimidir ve buğün piysada satılan YORK-BOSCH -MİDEA gibi markalarla aynı üründür sadece adı TRONİC yani sabancı gurubunun farklı markayla pazarlama programı .Bu paraya bundan iyisi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Arkadaş sizin aradığınız paraya en kaliteli ucuz ürün TRONİC 12 lik cihazı 700-750 ytl ye bulabilirsiniz.Hemde Demirdöküm serilerinden,Arçelik,vestel ,rubenis.cartel gibi bir çok üründen daha kaliteli ve sorunsuz tek kusuru
    - derecede ısıtmada çok fazla bir şey beklemeyin.Tabi yukarıdaki markalardan yinede daha üstün,Midea nın üretimidir ve buğün piysada satılan YORK-BOSCH -MİDEA gibi markalarla aynı üründür sadece adı TRONİC yani sabancı gurubunun farklı markayla pazarlama programı .Bu paraya bundan iyisi yok.

http://www.profilo.com.tr/urun.asp?strUrunAdi=P3ZMI/A12000&intCategoryId=109
    Bu klimayı Midea mı üretiyor?Yanlış anlaşılmasın iyi klima diye önermedim, merak ettim sadece.
    Cevap için şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: candogan62

quote:

Orjinalden alıntı: mbirol

Arkadaş sizin aradığınız paraya en kaliteli ucuz ürün TRONİC 12 lik cihazı 700-750 ytl ye bulabilirsiniz.Hemde Demirdöküm serilerinden,Arçelik,vestel ,rubenis.cartel gibi bir çok üründen daha kaliteli ve sorunsuz tek kusuru

http://www.profilo.com.tr/urun.asp?strUrunAdi=P3ZMI/A12000&intCategoryId=109
    Bu klimayı Midea mı üretiyor?Yanlış anlaşılmasın iyi klima diye önermedim, merak ettim sadece.
    Cevap için şimdiden teşekkürler.

bilgim dahilinde,bütün siemens-bosch-profilo klimaları şu an midea üretiyor

• Evet Bosch-Sıemmens-profilo gurubunun şu anda getirdiği klimaları Midea üretiyor.Sadece ön kapakları farklı olabiliyor.Tronic muadili ürün fiyatıda bu internet sayfasından aldım
    P3ZMI/A18000 1.227,15 136,35 1.227,15 106,49 1.277,88 60,50 1.452,00
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Bu markayı bilen ya da kullanan var mı?

• Rubenis 499 YTL ,Demirdöküm Blueline 479 YTL bu iki klimadan hangisi daha iyidir?

• Çok faydalı bir başlık olmuş.

Forumdaki herkes Daikin, Alarko Carrier, Mitsubishi vs. gibi klimaların en iyi olduklarını öğrendi.
    Fakat ben de dahil olmak üzere bu klimaları alacak paramız yok.
    Bütçemiz genel itibariyle 500-800 arası değişiyor.

Bu paraya yazın adam gibi serinletecek, kışın da gerekli olursa idare edecek bir cihaz arıyoruz.
    BTU olarak genelde 12.000'lik cihazlar işimizi görüyor, tavsiyeler de ona göre olursa iyi olur.

Forumda gerçekten bu konuda fazlasıyla bilgili dostlarımız var.
    Ama genelde yukarıda saydığım 3-5 marka dışında şunu da alın demiyorlar.
    Biz performans olarak en iyisini değil, bu fiyat aralığında fiyat/performansı en iyi olanını istiyoruz.

Valla elimizde para öyle bekliyoruz, yazık günah bize de.
    Biri aydınlatsın, yol göstersin gidip alalım sıcaklar bastırmadan.

Yardımcı olanlara tekrar teşekkürler.

• eve 2. klima olarak rubenis düşündüm bi ara ama sonradan Electrada karar kıldım.12.000btu 850ytl fiyat aldım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

eve 2. klima olarak rubenis düşündüm bi ara ama sonradan Electrada karar kıldım.12.000btu 850ytl fiyat aldım.

elektradan memnunmusunuz???yaz-kış olarak
  • quote:

Orjinalden alıntı: garagulli

eve 2. klima olarak rubenis düşündüm bi ara ama sonradan Electrada karar kıldım.12.000btu 850ytl fiyat aldım.

Bu paraya alınabilecek iyi ürünlerden biridir.
  • Bu yaz için 12 m2 odama bir rubenis 12btu şart gibi gozukuyor, koçtaşta 499 ytl.
  • bauhaustaki baxi klimalarda ücretsiz montaj var mı?
  • Hayır Dostum;

9000 btu'luk klima için 66 YTL montaj ücreti alıyor Baymak.

quote:

Orjinalden alıntı: iorfa

bauhaustaki baxi klimalarda ücretsiz montaj var mı?
  • rubenis ile baxi klimalar birbirine çok benziyor ama rubenisde montaj fiyata dahil, 9000 btu 439 ytl, 12000 btu 499 ytl.
    Bu fiyatlara bir de demirdökümün yan markası blueline var. Hangisi daha iyi acaba ?
  • küçük bir araştırma sitede bir çoğu uygun fiyata.
    +
    ücretsiz keşif ve montaj
    15030 ACTIVE POWER
    90030 ACTIVE POWER
  • henüz bağlatmadım electrayı ama ısıtma performansının iyi olduğunu duydum
  • Var mı bir gelişme ? Afrika sıcakları gelmeden alalım bir ucuz klima
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.