Şimdi Ara

400-800 aralığı en iyi klima-lar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
1
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unpop -- 28 Mayıs 2008; 21:11:52 >
  • quote:

hemen kızmayın mbirol beye 20 yılık klimacı o arkadaş,sizin hayatınızda görmediginiz klimaları kullanmış ve takmış sökmüş,servisligini yapmış biridir,yazdıgı varsa bildigide vardır,ayrıca çokda iyi demiş aslında diyecegi yaramazdı ama,nazik davranmış,pasific line yaramaz ötesidir.

Yooo kızmadım zaten,o da nereden çıktı. sonucta yorum yapıldıgına gore kullanılmıştır değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: unpop

Daha kaç tane fake uyelik açacaksınız kendinizi övmek için

ne alaka,sizin begendiginiz hiç bir şeyde hayır yokki
  • Tamam arkadaşım bu topikteki ürünler ilgini çekmiyorsa gidersin milyarlık daikin,hitachi,mitshubushi topiklerinde yorum yaparsın. Bırak bütçesi dar arkadaşlar burada fikir alışverişine devam etsinler. Hayrı olmayan ürünleri için senden gelcek yorumların da bize hayrı olmayacak zaten. Iyi akşamlar.

quote:

Orjinalden alıntı: D e n i z

quote:

• quote:

Tamam arkadaşım bu topikteki ürünler ilgini çekmiyorsa gidersin milyarlık daikin,hitachi,mitshubushi topiklerinde yorum yaparsın. Bırak bütçesi dar arkadaşlar burada fikir alışverişine devam etsinler. Hayrı olmayan ürünleri için senden gelcek yorumların da bize hayrı olmayacak zaten. Iyi akşamlar.

quote:

quote:

kusura bakma ilk çamuru bana siz sıçrattınız,birde zeytintağılık yapmayın

• nedense bu olay herzaman olur, adam 5-10 bin ytl lik araba sorsa "onu alma, git mercedes/bmw al" gibisinden şeyler yazarlar dalga geçer gibi.
    iyi markaları herkes biliyor, herkes alamıyor. bu markaları tekrar tekrar övmeye gerek yok.

ben koçtaştaki rubenis 12000 btu ile migrostaki blueline 12000 btu arasında kararsızım. rubenis daha iyi gibime geliyor(???) bunlar hakkında bilgisi/deneyimi olan arkadaş var mı?
  • MERHABA,

ELECTRA MARKA KLİMANIN

12.000...................750,00 YTL
    9.000...................600,00 YTL ALDIM.

12.000 LİK B SINIFI 9.000 LİK A SINIFI. KLİMAYI TAKAN ARKADAŞ 35 DESİBEL DEDİ. -7 İLE +48 DERECELER ARASI ÇALIŞIYOR DEDİ. GECE MODU VAR. ODAYI ÇOK ÇABUK SOĞUTUYOR. KIŞIN ISITMADA 13.500 ÇIKIYORMUŞ. GECE YARISI ÇALIŞTIRDIM. SES OLARAK HİÇ BİR ŞEKİLDE RAHATSIZLIK VERMEDİ. KISACA TAVSİYE EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mayalin -- 28 Mayıs 2008; 23:32:29 >
  • 750ytl peşinmi?? nereden aldınız?
  • evet ben de izmirde 750ytlye electra 12.000lik buldum....bornova serhat klima
  • quote:

Orjinalden alıntı: mayalin

MERHABA,

ELECTRA MARKA KLİMANIN

12.000 LİK B SINIFI 9.000 LİK A SINIFI. KLİMAYI TAKAN ARKADAŞ 35 DESİBEL DEDİ. -7 İLE +48 DERECELER ARASI ÇALIŞIYOR DEDİ. GECE MODU VAR. ODAYI ÇOK ÇABUK SOĞUTUYOR. KIŞIN ISITMADA 13.500 ÇIKIYORMUŞ. GECE YARISI ÇALIŞTIRDIM. SES OLARAK HİÇ BİR ŞEKİLDE RAHATSIZLIK VERMEDİ. KISACA TAVSİYE EDERİM.

hayırlı olsun arkadaşım işte klima budur bu fiyata süper ürün almışsınız,demirdöküm gibi kalitesi klima yerine süper daha iyisini almışsınız anlatılmak istenen budur,tebrik ederim seçimizden dolayı

• Güle güle kullanın. Bana 850 demişlerdi nakit. Siz gerçekten iyi bir fiyata almışsınız. Yorumlarınız içinde teşekkürler. Demekki bu fiyatlarada orta seviyede iyi bir cihaz alınabiliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: mayalin

MERHABA,

ELECTRA MARKA KLİMANIN

• 18btu lugu ne kadar bu elektranın ?
  • ben daha önce 1100ytl fiyat almıştım,şuan bilmiyorum.tahminim 1000-1100arasıdır
  • bende elektra da karar kıldım. bence bu fiyat aralığında gidipte rubenis miş falanmış filanmış gibi markalardan ziyade elektra alınmalı. bende 9000 lik alacağım yarına. ortalama aynı fiyatlar zaten.
  • Arkadaşım hayırlı olsun. Kararınızı vermişsiniz. Ancak elektra'nın rubenis'ten çok ciddi farkları yok ise, neden böyle söylüyorsunuz? Rubenis kullananlarda var ve memnunum diyorlar. Hiç inandırıcı gelmedi ama az önce rubenis'in sitesine girdim, dış ünite ses seviyesinde (12.000 BTU olan) 39 yazıyor. İç ünite içinde 33 db. Bunlar gerçek ise bu fiyattaki bir cihaz için oldukça iyi. Dış ünite debisi 50 üstü olan cihazlar var. Bu arada Elektra'yı alırsanız ne kadara aldığınızı ve deneyiminizi paylaşmanızı rica ederim.

Saygılar.

Teknik Özellikleri

quote:

Orjinalden alıntı: bkmtkm

bende elektra da karar kıldım. bence bu fiyat aralığında gidipte rubenis miş falanmış filanmış gibi markalardan ziyade elektra alınmalı. bende 9000 lik alacağım yarına. ortalama aynı fiyatlar zaten.

• gene kafam karıştı...rubenis mi elektra mı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kapisiz

gene kafam karıştı...rubenis mi elektra mı arkadaşlar

arkadaşım nesine kafanız karışıyorki,elektra fransız bir klima markasıdır ve dünya devidir rubenis ise bizimkilerin uydurdugu bir markadır arada 100-150 ytl fark için maceraya atılmaya degmez,babamın iş yerinde ve patronuınun evinde 8 tane var süperler yaz kış sorunsuzlar ses ise çok iyi arçelikten daha sessizler,ve bi,r sürtü özelligi var klimaların,senelerin markasını alıp sorun yaşamamak varken bugün var yarın ise ne olacagı belli olmayan markaya ve bugün şu markaya yarın o markaya yaptırılan içinde ne idügü belli olmayan parçalardan oluşan rubenis macerasına girmeye degmez
  • rubenis 12 btu -499 ytl
    elektra 12 btu - 750 ytl
  • electra o farkı fazlasıyla hakediyor
  • Nesini kötülemeyeyimki rubenisi ilk kez burada duydum girdim sitelere baktım. hakkaten bizimkilerin uydurduğu bir alet. elektra yıllardır bildiğim ve gerçekten kaliteli bir klima. bu arkadaşıma katılıyorum. elektradır olay bence. yarına gidip alıyorum zaten.
    quote:

electra o farkı fazlasıyla hakediyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.