Şimdi Ara

400 bin aboneli internet servis sağlayıcısı Millenicom satıldı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 400 bin aboneli internet servis sağlayıcısı Millenicom satıldı!
    Türk Telekom, Turkcell SuperOnline ve TurkNet gibi büyük internet servis sağlayıcılarına alternatif olarak sektöre giriş yapan Millenicom satıldı. Enerji devi SOCAR Türkiye, 2019 yılından beri sahip olduğu Millenicom’u elinden çıkardı.

Millenicom’un yeni sahibi kim oldu?

SOCAR Türkiye, Millenicom’u Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Karma Girişim Sermayesi Yatırım Fonu’na devretti. Bugün yapılan açıklamada satış sürecinin tamamlandığı duyuruldu. Anlaşmanın bedeli açıklanmadı.

Ayrıca Bkz.Bitcoin fiyatı 73600$ oldu, yeni rekor gelir mi?

Millenicom yaklaşık 400 bin aboneye hizmet veriyor. Hızlı, taahhütsüz ve kotasız internet yaklaşımını sürdürmeye devam edecek.

Millenicom neden satıldı?

SOCAR Türkiye, ana faaliyet alanlarının dışında kaldığı için Millenicom’u sattı. Söz konusu satışın SOCAR Türkiye’nin rafineri, petrokimya ve doğal gazı içeren temel iş alanlarına odaklanarak operasyonel verimliliğini artırma ve sürdürülebilir büyüme hedeflerini gerçekleştirmesine katkı sağlayacağı ifade edildi.

• socar için mantıklı bir karar

• enerji altyapısına sahip olan bir şirket dolayısı ile Türkiye çapında rahatça fiber altyapı yatırımı yapabilecek iken yapmamayı tercih etti bkz. SOL fiber altyapısını ilk başta BOTAŞ hatlarının SCADA sistemi için çekilen fiberleri kiralayarak şu anki altyapısına sahip oldu

• SOCAR için çok mantıklı Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Karma Girişim Sermayesi Yatırım Fonu için çok yanlış bir karar.

• Hep yabancılara satış haberi alıyorduk bu sefer turkiye olarak biz almışız güzel haber. Millemicom ismi de değişir umarım.

• Abone sayısı azmış

• Telekom sektörü böyle galiba. Adamlar "biz her yere fiber çekeriz, boru hattımız var", diye düşündü. Ama şehir içlerine çektirmediler. Bunlarda baktı, turktelekom altyapısı ile hizmet vermek zor. Çekildiler. ( kendi tahminim. Herhangi bir açıklama yok)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 9 Kasım 2024; 9:35:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim kullandığım internet servisidir. Hiçbir eksiğini görmedim. Umarım bundan sonra da görmem.
    İnternet hızımı da aşağıdaki görselde belirteyim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eski bir abonesi olarak, gerçekten bu işten anlayan bir ekip kurmalarını temenni ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette altyapı sistemi denilen şey rantın sürdürülmesi olarak adlandırıldığı için firmaların altyapı işine girmek istediklerinde önlerine sadece maliyet yükü çıkmıyor birde bürokrasi dediğimiz şeyin aşamaları çıkıyor.
    Devletin altyapı tarafında modern ülkelerde olduğu gibi tünel yapısında bir altyapı sistemine geçmesine ihtiyaç var.
    Şuanki yapıda firmaların saha da çalışmasına imkan verilememesi sıkıntıyı çözmek imkansız. illaki telekoma bulaşmak zorundalar. her biri ayrı bir yönetim idare etme derdi.
    millenicom'u tercih etttiğimiz birkaç yeroldu sorun yaşamadık fakat yaygınlaşamadılar, umarım yeni sahipleri bu durumu çözecek maddi fikri imkanlara sahiptirler.

• Umarım aynı başarılı işleyiş yapısını korumaya devam eder.

Eğer sadece para kazanmaya oynarsa yazık olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla insanlar ne düşünüyor bilmiyorum ama 3 yıldır kullanıyorum.

İnternet'im 100 Megabit. Ama bu güne kadar hiç 100 Mbit hız almadım.

Daha doğrusu 112 Mbit'in altına düştüğünü hiç görmedim.

3 yıldır 1 defa bile 111.99 görmedim. Hep 112...

• finansal performansları iyi olmadığı için satış yapmış olabilirler mi? satışlar, genelde böyle olur. baktın başabaş ya da kar çok az, müracaat satış.. 400 bin aboneli internet servis sağlayıcısı Millenicom satıldı! 

• Tüm şirketler patır patır satılıyor. Batan geminin malları vatandaşşşşş.

• üst yapın ,müşteri hz. ne kadar iyi de olsa artık rekabet zor. Fiyat düşürürsen kalitede düşer. tek çözüm ise kendi altyapının olması. eğer rekabet etmek istiyorsan bunu kendin kurarsın. bak ilerde altyapısı olmayan iss büyümeyecek ,dertleri çok ve hep fiyat ucuz ile müşteri çekmeye uğrasıcaklar. bizde müşteri olarak 3 ayda bir bundan ona ondan şuna hep geçiş yapıp uygun fiyatlı internet kullanmak için iss değistirceğiz.nasıl olsa bir sürü iss var.

• Satılır tabiki 2020 senesinde internet kopma sorunu için arıza kaydı oluşturduk ne teknik servis geldi ne de sorun çözüldü dolayısıyla abonelik iptali yaptığımda da veremedikleri teknik desteğin ücretini faturaya ek olarak yansıttılar haram ederek ödedim, ve bingo bir komşu teyzemi bulaştırdım bunlara, abonelik oluşturuldu ama modem yok İnternet yok hat aktif değil fatura çıkarmışlar şaka gibi böyle 1 rezalet olamaz yazıklar olsun...!

• Youngman17 kullanıcısına yanıt

Bölgende altyapıyı kim sağlıyorsa hizmeti de ondan alacaksın hocam. Diğerleri hizmeti size kiralayıp sonra ortadan kayboluyorlar :)

• Krone K kullanıcısına yanıt

Ülkenin altyapı tekeli ttnet ama 20 yıldır ttnet kullanmıyorum, tek sorun yaşadığım firma da millenicom olmuştur..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.