|
Bildirim
enerji altyapısına sahip olan bir şirket dolayısı ile Türkiye çapında rahatça fiber altyapı yatırımı yapabilecek iken yapmamayı tercih etti bkz. SOL fiber altyapısını ilk başta BOTAŞ hatlarının SCADA sistemi için çekilen fiberleri kiralayarak şu anki altyapısına sahip oldu |
socar için mantıklı bir karar
|
SOCAR için çok mantıklı Albaraka Portföy Yönetimi A.Ş. Dördüncü Karma Girişim Sermayesi Yatırım Fonu için çok yanlış bir karar.
|
Telekom sektörü böyle galiba. Adamlar "biz her yere fiber çekeriz, boru hattımız var", diye düşündü. Ama şehir içlerine çektirmediler. Bunlarda baktı, turktelekom altyapısı ile hizmet vermek zor. Çekildiler. ( kendi tahminim. Herhangi bir açıklama yok)
|
|
enerji altyapısına sahip olan bir şirket dolayısı ile Türkiye çapında rahatça fiber altyapı yatırımı yapabilecek iken yapmamayı tercih etti bkz. SOL fiber altyapısını ilk başta BOTAŞ hatlarının SCADA sistemi için çekilen fiberleri kiralayarak şu anki altyapısına sahip oldu |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gulnare -- 9 Kasım 2024; 9:35:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Valla insanlar ne düşünüyor bilmiyorum ama 3 yıldır kullanıyorum. İnternet'im 100 Megabit. Ama bu güne kadar hiç 100 Mbit hız almadım. Daha doğrusu 112 Mbit'in altına düştüğünü hiç görmedim. 3 yıldır 1 defa bile 111.99 görmedim. Hep 112... |
finansal performansları iyi olmadığı için satış yapmış olabilirler mi? satışlar, genelde böyle olur. baktın başabaş ya da kar çok az, müracaat satış.. |
|
üst yapın ,müşteri hz. ne kadar iyi de olsa artık rekabet zor. Fiyat düşürürsen kalitede düşer. tek çözüm ise kendi altyapının olması. eğer rekabet etmek istiyorsan bunu kendin kurarsın. bak ilerde altyapısı olmayan iss büyümeyecek ,dertleri çok ve hep fiyat ucuz ile müşteri çekmeye uğrasıcaklar. bizde müşteri olarak 3 ayda bir bundan ona ondan şuna hep geçiş yapıp uygun fiyatlı internet kullanmak için iss değistirceğiz.nasıl olsa bir sürü iss var. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bölgende altyapıyı kim sağlıyorsa hizmeti de ondan alacaksın hocam. Diğerleri hizmeti size kiralayıp sonra ortadan kayboluyorlar :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ülkenin altyapı tekeli ttnet ama 20 yıldır ttnet kullanmıyorum, tek sorun yaşadığım firma da millenicom olmuştur.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |