Şimdi Ara

400 BİNDEN 4 BİNE ÇEKMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
23
Favori
27.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İhtimaller yüzünden özgüvenimden taviz verirsem inanın ki çok daha düşük bir sonuç gelecektir. Tepeyi gerçekten hedefleyen, tepeye yakın bir noktaya mutlaka isabet ettirir. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • Eşit ağırlıktan hadi belki bir ihtimal fakat sayısaldan 4 bin ne demek farkında mısın?Çok küçümsüyorsun,4 bin sıralama yapmak için sınavı neredeyse fullemen lazım ve obpnin çok iyi olması lazım bunun farkındasındır umarım.Eşit ağırlıktaki gibi 80 tyt 65 aytyle 4 bine girilmiyor,özellikle bu sene gibi olursa sıralamalar işin çok zor..
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Sınavın bahsettiğiniz gibi öğrenci seçmeye değil de öğrenci elemeye yönelik olduğu doğru. Fakat başarısız olan kişinin tüm suçu sistemin işleyişine atması da doğru değildir. Sınav çoğunlukla soru tipi ezberlemeye dayalıdır ama sordukları nerede olunduğundan bağımsız olarak aynı akademik alanlardır. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • yapılamaz diyemem ama mentaliteni doğru bulmadım.

ilk sene 600 bin yapıp mezuna kalıp 40 bin yapan ve sonra bir daha mezuna kalıp 6 bin yapan bir çocuk vardı bekir avşar'ın başarı hikayeleri serisinde. yani çalışmasını bilen, ne yapması gerektiğinin farkında olan birisi yapabiliyor demek ki. 1milyondan 20 bine çeken de vardı. daha ne tür çekişler vardır kim bilir .
  • Haklısınız, oynamıyoruz ama 100 bin sıralama yapmış birinden de ülkenin en iyi üniversitelerine girmesini bekleyemeyiz. Sıralamalara özellikle üst sıralarda fazlasıyla bağımlıyız. Fazla takılmama gibi bir seçenek bulunmuyor çünkü birkaç kişinin sırasından oynaması gidilecek üniversiteyi de değiştiriyor. Lütfen rekabetçi bir üslubun bu sınava çalışan diğer insanlara mücadele umudu verebileceğini de değerlendirin. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt
    Fikriniz ve desteğiniz için teşekkür ederim, size tamamen katılıyorum. Bu yıl kendim de dahil olmak üzere örneklerini gördüm. Kendimi biliyorum ve hedefime ulaşacağım.
  • Mamga kullanıcısına yanıt
    Büyük başarılara ulaşan hiç kimse hedefinden daha aşağısıyla yetinebileceğini düşünerek çalışmamıştır. Başkalarının başarısızlığı benim gözümü korkutmuyor. Ayrıca belirtmek isterim ki bir kimsenin bir yılı bir diğerinin bir yılını tutmaz. Takiben "ego" şeklinde kesip attığınız kelimeler kişiye başarma sorumluluğu yükler. Ben sorumluluk alırım ve bu yüzden hedefime ulaşacağım. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • Hocam çalışmaya başlayın ama kesin şunu yapcam demeyin bence. Çalıştıkça kafanızda belirir zaten ortalama hedefiniz. Olmazsa üzülmezsiniz hem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Bir yıl sonrasında görüşelim. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • 4000 biraz düşük kalmış ilk 1'e girersin bence.
  • Sene sonunda: Arkadaşlar 340 k ile nereyi yazabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu boş ego ve özgüvenin olduğu sürece yapamazsın sayısalda ilk 50 k ya bile giremeyeceksin buraya yazıyorum bunu sonucun açıklandığında upla burayı eğer ilk 50 k ya girdiysen kendimi forumdan sınırsız çizdireceğim ibanına da 1000 tl para yatıracağım hayatımda bu kadar saçma ve içi boş güven görmedim bana 1 milyondan 20 k ya çeken ve 800 k dan 60 k ya çeken örnekleri göstereceklere diyeceğim şudur o istisnaları ben de dinledim hiçbirinde bu adamdaki gibi salakça bi ego yoktu adamlar 2-3 senesini harcayıp yaptılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anuket A kullanıcısına yanıt
    Başarısız olanın suçu yok demiyorum. Yorumumu içi boş özgüvenine dayanarak yaptım. İnsanın özgüveni olmalı, hatta bir miktar egosu da olmalı ama senin ne özgüveninin ne de egonun dayanağı yok. 400 bin yaptıysan ilk senende zaten bu ne dersi dinlediğini ne de çalıştığını gösteriyor. Bu alışkanlık öyle kolay kazanılmıyor. Kazanan yok demiyorum, ama nadir. Hal böyleyken böyle kendini yukarıda görmek, diğerlerine gözdağı vermeye çalışmak falan aşırı saçma duruyor.
    Öğrenmeyi sevmek büyük bir artı değil bu arada bu sınav için.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam aynı durumdayız fakat nasıl olacak sence bu rakiplerimi basit bir şekilde eleyerek 1.olacağım demeni değil de şöyle şöyle yapacağım dershane/Ev şu şekilde ilerleyeceğim diye anlatmanı isterim açıkçası ve tytden kaç net yapmıştın obp 80+ mıydı?
  • Jackal1209 J kullanıcısına yanıt
    Karşınızdaki kişinin çoğunluğun sıradan bir parçası olduğunu varsaymak büyük bir ön yargı yanlışıdır. Belki de öve öve bitiremeyeceğiniz bir zekaya sahibimdir veya bilmediğiniz bir şey yaşamışımdır. Aynı şekilde karşıdaki kişiyi hedefini algıladığınız doğrultuda bilgili veya bilgisiz saymak da öyledir. Sizin yapılamayacağını düşünmeniz gerçeğin bu olduğunu göstermez. Umarım hedefi olan başka insanlara karşı da böyle bir üslubunuz yoktur. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • sene içinde önce hedefin 20k olur. sonra 50k gelsin ne gelirse yazıp giderim dersin. sonuç 100k gelir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Tek bir yazımdan benim hakkımda ne kadar da fevkalade bir çıkarım yapmışsınız. Bu kadar emin olmanızdan yola çıkarak beni gerçek hayattan tanıyan biri olduğunuzu söyleyebilir miyim? Hayır çünkü tanısaydınız böyle söyleyemezdiniz. Haksız olma nedenlerinizi şu şekilde sıralayayım:
    -Özgüvenimin içinin boş olduğunu veya dayanaktan yoksun olduğumu harflerimin ekrandaki duruşuna bakarak mı anladınız?
    -Sanıyorum ki dört yıl boyunca ne yaptığımı da özenli bir şekilde takip etmişsiniz.
    -Cümlenizin içeriği aksini belirtir gibi gözükse de gidişattan anlaşılıyor ki karşınızdaki kişinin nadiri başaramayacağını varsayıyor ve haliyle onun için nadirle imkansızı aynı kefeye koyuyorsunuz. Bu bir hayli kaba bir üslup.
    -Rekabetçi bir üslup her zaman kötü değildir. Bazen mizahi bir hava yaratmak, keskinliğine dikkat çekmek suretiyle üzerinde düşündürmek için de kullanılır. Bir de bu açıdan bakın lütfen çünkü bahsettiğiniz kadar yüzeysel bir yazı yazmadım.
    -Sınavın işleyişini kesinlikle yanlış anlamışsınız. Böyle demenizin sebebinin ezbere dayalı sistem olduğunu tahmin ediyorum ama lütfen unutmayın ki sordukları soruları kendi yarattıkları bilim dallarından seçmiyorlar. Bu dalların konularını daha önceden severek ve isteyerek öğrendiyseniz ezberlemenize elbette gerek kalmaz çünkü okul dersleri öğrencilere konuların mantığını öğretmemesi açısından eksiktir. Bu sebeple öğrenmeyi sevmek hayal edemeyeceğiniz kadar büyük bir avantajdır.

• Hocam yapmayın etmeyin tekrardan YKS çalıştırmayın şimdi
  • 13trance kullanıcısına yanıt
    Ben dershanelerin faydasını görmedim. Küçüklüğümden beri ilgi duyduğum alanları kendi kendime öğrenerek ilerliyorum ve eksiklik çekmiyorum. Bu sebeple bana yarayan şekilde, kendime öğreterek, ilerleyeceğim. Kendime haftaları kapsayan ayrıntılı bir program hazırladım ve her dersten bir haftalık bir konu listesi çıkardım. Onun üzerinden gideceğim. TYT'den 59 net yaptım ama sözel derslerim gayet iyi. Yalnızca sayısalı halledeceğim. Diploma puanım 76'ydı. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.