Şimdi Ara

400 BİNDEN 4 BİNE ÇEKMEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
23
Favori
27.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu sene 3 alanda benden daha iyi yapacak cevherler çıkacak. Sene sonunda inşallah onları bir yerlerde görebiliriz.
  • Lazar Angel0v kullanıcısına yanıt
    Eğer iddianızda ciddiyseniz bir yıl sonra sizinle temasa geçip hatırlatacağım. Ama lütfen caymayın. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • Hocam 8 siralamanizi topladiniz mi hic 83 ediyor boylesi zor gelir bi daha
    Benim en iyi siralamam 99, sizin hepsinin toplamından daha fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 19 Ağustos 2020; 21:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her alanda birinci olmak da bir hedeftir.
  • İsteyip uğraşsam 400k yapamam.Kolay gelsin.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Sınav anı işte hocam. Bir sene daha girsek tam tersi olabilirdi. Sizin YKS adına benden çok daha sağlam olduğunuzu düşünmüyor değilim. Denemelerinizi incelemiştim. İşte takdir böyleymiş diyorum. Birçok arkadaşım emeğinin altında bir netice aldı.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    -22
  • O da var da biz iyiyi dusunelim iyi olsun
    İmkani yok hocam siz 4 yildir calisiyorsunuz, ben 2.5 yilimi olimpiyata verip hiçbir sey almadim, ki sonuc da sizin daha saglam olduğunuzu doğruluyor zaten
    Emek alti dersek bence hamda ilk 100u hak ediyordum da kismet boyleymis, siz kesinlikle hak ettiginiz yerdesiniz ama bence

• "Eğer benden iyi yapabileceğinizi düşünüyorsanız lütfen deneyin"
    Ben burayı anlamadım. Hedefiniz 4k değil de 400 olsa bile her sene forumda ilk 400den daha iyi birçok öğrenci çıkıyor? Neden herkesten iyi yapacağınızı iddia ettiniz? Yani hedefiniz 1.lik bile olabilir anlarım ama ilk 4bine girerek herkesten iyi olmuş olmuyorsunuz. Bana pek mantıklı gelmedi herkesi geçilecek rakip olarak görmek
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Gerçek dh li soru da yazmistir uzerine simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: anuket

Keşke mizah seviyesini biraz daha yüksek tutsaydınız. Bu şekilde hatırı sayılır bir kitle anlayamıyor. Fikriniz için teşekkür ederim.
    yok mizah değil sende o potansiyeli gördüm
  • Bu cumle zaten tyt koruyup giriceksin, bari feni de coz 40 soru bos kalmasin diyor bana ama kendime hakim olmam lazim
    Bu cumlenin tek kurulma sebei tm 180k/mf 400k icin 4k inanilmaz zorluga ve yukseklige sahip olmasi bence. Hani dolar 2 lira olsa diye hayal kurarken durumdan oturu 1 lira veya 50 kurus diye bile hayal kuramıyoruz ya o hesap.

• Konu sahibi arkadaşın hedefini küçümsemiyorum, iyi güzel hoş bir hedef tabi.

Ama bu tavrı saçma buldum. Ben 22k'dan ayt mat fulleyerek mezuna bıraktım, sene boyunca arkadaşlarıma hep bu sene fullemek mümkün olur mu bilmiyorum ayağım kayar vs. diye konuştum. Çünkü bilemezsin böyle şeyleri, mat olimpiyatçısı adam bile bilemiyor burada. Sen elinden geleni sessizce yap kendi halinde, emeğinin karşılığını alırsan insanlarla paylaşırsın. Biraz sanki kendini gazlamak için de böyle yazmış gibisin, bilmiyorum belki kişiden kişiye değişiyordur da ben böyle gazları çok faydalı bulmam. Her şeyin en başında kendinle dürüst olmak, kendini tanımak, potansiyeline ulaşman için yapman gerekenleri anlayıp bir de üstüne gerçekleştirmek gibi şeyler önemli, bunların dışındakiler genelde ikinci planda sayılır.

Samet (jhaer_ys) de aynı şekilde diye tahmin ediyorum. 4 binden mezuna bıraktı ama sınav bitene kadar ben kesin şunu yaparım diyebilmiş midir? Sanmıyorum...

Kendine arkası boş hava basmak gereksiz diye düşünüyorum. Lafı bırakıp güzel çalışmak en sağlıklı özgüven kaynağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 19 Ağustos 2020; 22:51:18 >

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    İddialı yazılar yazının sahibini sorumluluk almaya zorlar, sanırım siz yazımın amacını anlamamışsınız. Açıklamalarınızı yalnızca genelgeçer gerçeklere dayandırarak yapıyorsunuz. Karşınızdakinin genellemelere uymayan biri olduğuna ikna olursanız bu yazdıklarınızı geri alacak mısınız? Alsanız bile çoktan yazmış olduğunuz gerçeğini değiştirmez. Karşınızdaki kişiyi genellemelere dahil ediyor olmanız ve bunu şahsen tanımadan yapıyor olmanız gerçekleri söylüyor olduğunuzu değil ön yargılı olduğunuzu gösterir. Yazınızda devamlı olarak kolay olmadığından bahsediyorsunuz ve bunun ileti kısmı da karşıdaki kişi için zor olacağı varsayımınızdır. Beni tanımıyorsunuz, liseyi hangi şartlarda geçirdiğimi bilmiyorsunuz ve bu bilgi eksikliği benim için kolay veya zor olacağı şeklindeki yorumlarınızı ancak geçersiz kılıyor. Sırf ilgili olduğu için ve öğrenmeyi sevdiği için ilk YDT denemesinde 70 netten başlayan ve AYT sınavının matematik kısmında 38,75 yapan tanıdıklarım oldu. Lütfen peşin hükümlü olmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: anuket

Merhaba, sizin tek bir yazıdan potansiyel ölçme yeteneğinize sahip olsaydım en gerçekçi hedefim Harvard olurdu. Fikriniz için teşekkür ederim.
    canım sen bu sene 400k'dan 4k'ya çek. lisansa başlamadan gel ben sana danışmanlık yapayım, önündeki senelerini planlayalım. 4-5 yıl sonrasına muhtemel Harvard öğrencisisin. orası olmazsada dünyanın ileri gelen üniversitelerinden kabulunu alırız muhtemelen.

ben ileride hayal kırıklığı yaşamaman için hedefini daha gerçekçi belirleme tavsiyemi yineliyorum. aradaki tahmini sapmayı göz önünde bulundurursak yine ciddiyim 1. lik hedefle ona göre çalış. 1. olmak için girersen otomatikman ilk 4k hedefinide sağlıyorsun zaten. forumdan biliyorsundur çok güzel dereceler çıktı, senin konunada geldi arkadaşlar onların tavsiyelerine kulak ver.

• Ben bahsettiğiniz "sen" değilim. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Killing Road

Hocam tyt koruyun hepsini cozun dicem 160/160 hedefiyle dicem de o zaman tm de onume kirarsiniz
    Bence girseniz olursunuz hocam, önünüzde sadece 2.basamak olucak, ustelik tecrubeniz de olucak 1 sinavlik, daha iyi yapma olasiginiz oldukca yüksek bence
    Ümit can hocam 152,5/160 konusunu açtığında başlığı okuyup "hehehe troll başladı yine üstüne soru yazıp çözen tayfa" demiştim.Konuya girdiğim an aytden bahsettiğini görünce şoka uğramıştım bu nasıl mümkün diye :D

• Motivasyon sayfalarında çok dolaşmış birini görüyorum burada.Umarım başarırsınız mutlu olurum ama iki üç matematik fazla ya da az çözdük diye birinden daha zeki ya da aptal olmuyoruz.@fabricioramirez 4100 lerde iken ben 434.yüm fakat onla konuştuğum 1,5-2 ay içinde içinde çalışacağım sektör ve okuyacağım bölüm hakkında ön bilgimin azlığını,ne kadar cahil olduğumu öğrendim ve bana çok şey kattı.Bu bakış açınızı tekrardan değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.