Şimdi Ara

400 BİNDEN 4 BİNE ÇEKMEK (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
23
Favori
27.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hedefi yuksek koymak lazim zaten, dusuge koymak insana zarar veriyor zaten. Ama ben yaptım tarzi şeyler yok olamaz kimse boyle emin konusamamali.
    Ortaokulu saymayalim, 2.5yilim lisede olimpiyata gitti benim, yks suresinde en cok çalıştığım ders ne, mat. Bronz madalyali arkadaşımın msu de 2, tyt de 1 yanlisi var, bilmedigi icin mi hayır.
    Kesin yaptım konusuna gelirsek siz de biliyorsunuz forumda beni taniyan cogunluk da biliyor son hafta bi dustum boun insaat gelse kafi moduna geldim, hep b c planlarini dusunuyordum asil hedeften ziyade.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hedefinize gerçekten sadık kalabilirseniz, ümitsizlik anlarında ayağa kalkabilirseniz,etrafınızdakilerin motivasyon kırıcı sözlerine kulak asmazsanız ve hiçbir konu ya da ders için "yapamıyorum" demeyip usanmadan ona yoğunlaşırsanız hiçbir şey imkansız değil bana göre. Her şeyi mükemmel bir şekilde öğrenemeyebilirsiniz fakat gerçekten emek vermek, o masada dirsek çürütmek, en usandığınız zamanda dahi devam etmek, istemediğiniz sonuçlar karşısında ümitsizliğe kapılmamak,korkmamak,vazgeçmemek,mücadele etmek ve bunun gibi daha birçok sebatkâr eylem sizi başarıya götürecektir. Sınav gecesi başınızı yastığa koyduğunuzda kalbinizdeki o rahatlığı hissedeceksinjz ve daha sınava girmeden başardım hissini yaşayacaksınız. Çünkü bana göre başarmak kişinin elinden gelenin en iyisini hakkıyla yapmasıdır.Sonuca değil yapabileceklerinize odaklanın.
    Her şey gönlünüzce olur inşallah.

Dipnot: Sınav sürecinde forumdan olabildiğince uzak durmanız tavsiyemdir.

• Ben o konuyu gorunce çok imrenmistim adam hedefimi yapmis diye
    Ben de sasirmistim baya sene boyu 4 testi cozdum, zamanim olmasina ragmen bana bile yemedi, cocuk cesaretle cozmus bi de fullemis alayini diye

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    İşte, hal böyle olunca hazır konu alev almışken arkadaşa bir reality check gönderelim ki potansiyeli varsa madem ziyan etmesin yanlış psikolojilerle dedim
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    O zaman kamu spotu onerimi ben de vereyim
    Hedefinizi en tepeye koyun ulasamicaksaniz da, ne kadar yukariya koyarsaniz siz de o kadar yukarıya cikacaksiniz zaten o hedefe ulasamasaniz da.
    Bir de sakın ben oldum demeyin en büyük hata

quote:

Ben o konuyu gorunce çok imrenmistim adam hedefimi yapmis diye

Sametle aynı AYT'yi yapıp TYT'de tokatlandığımı ilk duyunca içten içe bunu hissetmiştim
  • 152,5 gelmedi 150 geldi
    Çok az kişi fark etti belki ama sözelden 2 tane fazladan yanlışım varmış. Yine de troll başlık olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bence. Diğer kısımları tama yakın yapıp sözelden 2 net fazla gösterecek değilim ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

152,5 gelmedi 150 geldi
    Çok az kişi fark etti belki ama sözelden 2 tane fazladan yanlışım varmış. Yine de troll başlık olmadığı gerçeğini değiştirmiyor bence. Diğer kısımları tama yakın yapıp sözelden 2 net fazla gösterecek değilim ya
    Hocam sizin yine 2 yanlış fazladan gelmiş,benim tytde 5 yanlış fazla geldi :D tyt günü güneşin altında durmaktan kötü olmuştum,ondan dolayı yanlış hatırlamışım sanırım.Gideceğim yer aynıydı zaten,umarım değişmez :D

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Neyse hocam ben de sizin dil sonucunuza imreniyorum dh2020 derece tayfa toplu birbirine imreniyor anlasilan

• Çok fena yaman umut olacak vibe'ı alıyorum

• AYT 2 yanlış > TYT 5 yanlış dermişim
    Neyse sağlık olsun yapacak bir şey yok. Oluyor böyle. Hem MSÜ'den ötürü böyle bir şey bekliyordum zaten
    Herkeste var bir şeyin hırsı
  • konuya göz ucuyla baktığımda dedim bu çocuk neden linç yedi bu kadar,ama yazının tamamını okuyunca öğrendim ki hak etmişsin .
  • Şu kanıya vardım ki başlık büyük ihtimalle trol. 4bin hedefleyen kimse böyle konuşmaz. İlk 100e girmiş birçok kişi var burada ama onlarda bile buradaki neredeyse herkesi geçeceğim anlayışı yoktu.
  • anuket A kullanıcısına yanıt
    Yanlış düşünüyorsun.Ben 25-30'a kadar hazırladım kendimi ve bu sonuçtan mutlu da olurdum,9k yaptım.Bu bir ego yarışı değil, lisans seçimi.Kimi geçtiğinin önemi yok.Kendini bu bi yarışmış gibi şartlarsan bireysel rekabet içinde debelenir durursun.Benden tavsiye.

Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim,yapamayacağını söylemiyorum yanlış ifade etmeyeyim kendimi.Sadece bu kadar küçümseme bence bu sınavı çünkü sadece çalışma sınavı değil bu,ne kadar çalışırsan çalış ne kadar zeki olursan ol sınav anında yaşayacağın bir talihsizlik seni hedefinden çok uzaklara götürebilir.Yapılamayacağını düşünmüyorum tabii ki fakat bu sene yaptığın sıralamadan yola çıkarak temelinin pek kuvvetli olmadığını varsayıyorum.Rakiplerin 4 senedir bu sınava hazırlanan fen liseli 99 obpli adamlar.Sadece hayal kırıklığına uğrama diye bu kadar özgüvenli ve emin konuşma her şey olabilir çünkü.Dersini çalışmana bakmanı öneriyorum.Ayrıca sınava hazırlık senesinde forumdan uzak durmanı öneririm çünkü gördüğüm kadarıyla kendini iyi motive etmişsin.Boşu boşuna forumda takılıp trollerle uğraşma.Bir kez daha söylüyorum yapamazsın demiyorum yapabilirsin fakat burda bu kadar emin bir şekilde konuşman yanlış bence.Umarım hedefine ulaşırsın ve birçok kişiye örnek olursun.

• 1 yıl sonra konuyu uplarsınız diye favorilere atıyorum, unutmazsınız inş. merak ediyorum sonucu. kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -memento mori -- 19 Ağustos 2020; 23:42:39 >
  • Dostum sana tavsiye vereyim. İnsanlara planlarını söyleme, onlara sonuçlarını göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Prince of Dorne -- 19 Ağustos 2020; 23:52:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olmamis seyin muhabbetini yapma muratcan kocakulak gibi yaptiktan sonra konuş

Kolay gelsin hocam. Başarılar şimdiden

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.