Şimdi Ara

400 BİNDEN 4 BİNE ÇEKMEK (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
23
Favori
27.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    o konular yardımcı oldu bayağı hem kendi yılımıza hem bizden sonra girecek olanlar için altın değerinde bence iyi ki açmışsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam; neden sanki yıllarca sizi itip kakan,her fırsatta önünüzü kesen ve başarısız olmanızı isteyen insanlara hitap eder gibi yazdınız? Neden kendinizi ifade etme zorunluluğu duydunuz? Yapabileceğinizi düşündüğünüz şeyleri,enerjinizi,ideallerinizi kendinize saklayın. Siz kendinizi anlatmayın, bırakın yaptığınız işler temsil etsin sizi. Hasretini çektiğiniz saygıyı ancak öyle kazanırsınız. O yüzden zamanınızı hayallerinizi gerçekleştirmek için harcayacağınıza, burada insanlarla münakaşaya girerek harcamayın.

Not:Hedefin imkansiz değil. Burada kendi başardığım şeyi anlatıp gözümde değerini azaltmak istemiyorum ancak emin ol benim yaptığım şey gerçekleştirmek istediğin şeyden çok daha zordu.Onu da şu an senin de sahip olduğun öz güvenle yaptım. Tek önerim şu:Öz güvenini koru,BAKIŞ AÇINI DEĞİŞTİR.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Insanlara yardimci oldugumu hissedince mutlu oldum ben de, winwin yani. Gelecek nesiller de bakarsa kalici.olmusumdur ne mutlu bana

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    bence bu yıl dh’nin altın yıllarından birisiydi gurur tablosu ve arkamızdan gelecek insanlara yardım etme açısından

• anuket A kullanıcısına yanıt
    Tavsiye veren tavsiye verme konumunda olmalıdır diyorsunuz ya. Siz bu sınava çalışsanız da çalışmasanız da burada "linç eden" (Neresi linç ise bilemiyorum artık, alınganlık yapmamış olsanız zaten olay uzamazdı diye düşünüyorum) insanlar iyi bir sınav performansı göstermiş insanlar. Bu da onlara sınava tekrar girecek birisine -sorumluluk alabilecekleri tavsiyeler olmak şartıyla- tavsiye verme hakkını verir, tavsiye verilen kişinin bunları alıp almaması kişinin kendisini bağlar ama tavsiye verdi diye kimse öcü olmaz. Şahsen altı üstü dedim ki "Kendini gazlamak yerine kaliteli ders çalış asıl o yoldan amacına ulaşırsın, bence şu anki yol sıkıntılı", olayın geldiği yere bak :). Forum sınav forumu, konu sınav konusu, tavsiyeler sınav üzerine, neden sıkıntı bizim hayatta ne başardığımız..? Neyse.

Size herhangi bir insan olarak *tamamen opsiyonel* önerim daha sakin olmanız. Daha soğukkanlı bir kafa ile yaklaşırsanız daha sağlıklı bir psikolojide olacağınızı düşünüyorum. Uzlaşmacı olmayı deneyin mesela, herkesi düşman bellemek yerine. Umarım bu tavsiyeyi yaptığım için herhangi bir sosyal zeka sertifikası göstermem gerekmez .

Bundan öte size sadece iyi çalışmalar diliyorum :).

Edit: Mesaj uzundu da temizledim, girdiğim uğraşa değecek bir şeyin olmadığını fark ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 20 Ağustos 2020; 3:40:26 >

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    bir şey dikkatimi çekiyor bu “sınav dışında ne başardınız ki” diyen insanların her biri genelde çok düşük sıralamalar yapmış insanlar oluyorlar kendilerine sen ne yaptın sorusunu yönlendirince ben senden sosyalim cevabını alıyoruz ama bu insanların 10’undan en az 6’sının sosyalliği kafede oturup arkadaşlarıyla boş yapmak olarak veya sevgililerinin olması olarak gördüğüne eminim bu olay bana açıkça aptalca geliyor

• Belki arkadaşın gerçekten bizi utandıracak başarıları falan vardır, ben orasını bilemem, işin o boyutu hiçbir zaman odağım da olmadı. Ben daha çok üsluba ve bu konu özelinde yazıp çizdiği şeylere karşı çıkma gereği duydum, kendisi ne başarmış olursa olsun bu konudaki düşüncelerimi değiştiremez ya herhalde.

Kimseye mümkünse böyle ithamlarda açık açık bulunmak istemem ama dediğiniz gibi bir aşağılık kompleksi durumu söz konusu ise de şaşırmazdım.
    yok zaten ben de arkadaşı baz alarak yapmadım bu yorumu sadece karşılaştığım diğer insan tiplerine göre yaptım siz yazınca fark ettim bu şekilde çok insanla karşılaştığımı

• Ee sonuçta aşağılık kompleksi -boyutu değişken olsa bile- insanın doğasında daima olan bir şey bence, ben de buna istisna değilim tabi
    İnsancıl ama hatalı duygularını mantığı ile bastıramayan kişiler işte o dediğiniz çıkışları yapıyorlar sonra hocam
    evet kesinlikle katılıyorum

• 101 oynamak harici her kafe aktivitesinde tek atarim iddialiyim vs gelsinler
    O siradakiler sanirim 4 hane altini gunde 25 saat calisan insanlar filan saniyorlar

sen zar tutmayı da biliyorsundur

• Hileye gerek yok bilegimizin hakkiyla

işte gerçek bir dh ölücüsü
    ben de basketbolda üstlerinden smaç basar bellerini kırarım vs gelebilirler

Şimdi kimseye ayıp etmek istemem ama öğretmenlerin 3 hanelileri her gün 0.5-1k soru çözüyor zannetmeleri de bunun işareti

Edit: Çok güzel pilav yaparım, hayattaki başarılarıma sayabilir miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 20 Ağustos 2020; 3:44:49 >
  • Ben 167yim hocam su an masum masum bakıyorum smac kelimesine

Gunde 200-500 problem sorusu cozmeden derece mi olurmus
    Bu arada bilinçliler farkında bence islerin böyle islemediginin. Benim bi hocam bi gunde kitap bitirdim diyince hayvan diye saydirmisti bana
    Edit: ben pilavı tutturamiyorum tam, arada yurda kacirabilirim sizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 20 Ağustos 2020; 2:46:50 >
    hocam sen minyonmuşsun biraz

edit:ama olsun devede de boy var
    edit2: ben de pilav yapmayı yeni yeni öğreniyorum basmati pirinci var (hint pirinci olarak da geçiyor) tavsiyemdir bunu yedikten sonra bir daha marketlerden alınan normal pirinçlerden yiyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B59F3A8 -- 20 Ağustos 2020; 3:49:6 >
  • bu kadar eğlenceli başka bir konu görmemiştim. devam hocam her şeyi yaparsınız kim tutar sizi
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.