Şimdi Ara

400 BİNDEN 4 BİNE ÇEKMEK (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
204
Cevap
23
Favori
27.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ben kucuk olmaktan memnunum her yere girerim rahatlikla. Sadece bazen en ust raftaki dergileri filan alirken sorun oluyor ama onun disinda okeyim ben aldigim kilolari geri versem iyi olucak.
    Editlenmeden edit: MasterChefte jasmine pirinci dedilerdi aldım hoşuma gitti son hali taneler kucuk, yapismiyor akiyor filan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben kucuk olmaktan memnunum her yere girerim rahatlikla. Sadece bazen en ust raftaki dergileri filan alirken sorun oluyor ama onun disinda okeyim ben aldigim kilolari geri versem iyi olucak.
    Editlenmeden edit: MasterChefte jasmine pirinci dedilerdi aldım hoşuma gitti son hali taneler kucuk, yapismiyor akiyor filan.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    yaseminli pirinçte hemen hemen aynı ama biraz daha şekerli hocam bu basmati pirinci yedikten sonra diğer pirinçleri yediğimde ağzıma küp şeker atmış gibi hissediyorum o kadar şekerliler ki ama yaseminli pirinçte o etki daha az zaten basmati pirinci şeker hastalarının tüketebildiği tek pirinç türü

önemli olan zaten halinden memnun olmak gerisi boş

• Valla kısa olunca ben kucugum diye kendimi acindirip isime yarayan seyleri yaptırabiliyorum ve girilmemesi gereken yerlere girince rahat saklanabiliyorum daha ne sadece markette en ust rafa ulasamamak koyuyor biraz ama olsun o da bedeli artik.
    Bi deneyelim bakalim seker farki nasil oluyormus. Jasminin formu güzel de tadi tam tarzım değil belki aradığım pirinc budur

• Başarılar hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    www.n11.com
    Zarrin Mehr 1121 Uzun Taneli Basmati Kokulu Pirinç 5 KG Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/zarrin-mehr-1121-uzun-taneli-basmati-kokulu-pirinc-5-kg-1268992?magaza=kapatiyoruz

bu linkteki (zarrin mehr markalı) pirinci deneyin marketlerde satılanları uyduruk başta tadı çok garip geliyor ama 2. kaşıktan sonra bu marketlerden alınanların pirinç değil lapa olduğunu anlıyorsun

boyuna acındırıp istediklerini de yaptırmak bir machiavellist doğuyor galiba

• Hmm ben de bakayım denk gelirsem, ama illa kalitelisini satan dükkan da vardır yav büyükşehirlerde...
  • Bunun markasi cok havali yaw bana migrostan alinan bisi lazim
    Yine de aklimda dursun bi ara denicem kesin
    Bilemem artik neler doguyor
    Bonus edit: ciddi ciddi tyt ayt forumunda pirinc konuşuyoruz ya, acaba konu sahibi gorunce sabah nasil bir soka ugricak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 20 Ağustos 2020; 3:32:4 >
    hocam onerdiginiz endemik tyt mat denemesi mi?

• 8 milyondan ilk 100’e çektim yardımcı olabilirim

• Ahahhaha Yaman v2 buda,sen de yaman gibi ilk 100 başlayıp sonra YouTube da yalan sıralama söyleme
    Arkadaş hiç ÖSYM tokadı yememiş daha
    Çok fazla Bilim adamı hayatı filmi izlemişsin galiba,triplere bak hiç ders çalışmamış ama öğrenmiş,bu sınav sistemi böyle işlemiyor canım kusura bakma, seneye sıralamanı yazmaya yüzün olmayacak bile(belki 20-30 bin yapacaksın) eğer çok özgüvenli isen burda bir şeyler başaran insanlara laf yetiştirmeyi bırak sen yap tebrik edelim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YolculukZamanı -- 20 Ağustos 2020; 8:15:48 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt
    Aynen

• Sene sonu 80k ile alan yer 100k ile gelir mi diye konu açma da

• helal olsun demeye girdim, boş konuymuş çıkıyorum.
  • Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    hocam bulabilirseniz deneyin tabii ki ama bu pirinç direkt hindistandan geliyordu ben de bunu kullandığım için bunu öneriyorum safran aromalısı da var ama onu denemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E2B59F3A8 -- 20 Ağustos 2020; 13:31:41 >
    kalitesi adından belli

corona’nın ilk zamanları kargoya güvenmediğimiz için biz migrostan almak zorunda kaldık ben yiyemedim onu ama normal pirinçten ona geçen birisi çok fark olduğunu anlayacaktır

• Hocam naptiniz da sinirsiz yediniz yaw

• Tesla Hayranı T kullanıcısına yanıt
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemrekisa -- 10 Eylül 2020; 19:16:15 >
  • Hacım iyi güzel baya ateşli yazmışsın da forumda ilk 4k ya giren 20 kişi var sen 21. oldun şimdi daha sınava girmeden çeliştin kendinle? Sen hedefi 1. lik yap en iyisi çünkü say 2. si bile forumda

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.