Şimdi Ara

400 BİNDEN 4 BİNE ÇEKMEK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
23
Favori
27.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet ya o olayı ben de çözemedim. Yanlış mı kontrol etti acaba? Yoksa troll müydü?
    Bu arada büyük hedefleri direk böyle belirtmek bence de doğru değil. Ben sınavdan önceki bir konuda hedefim olarak sayısal ilk 300 eşit ağırlık ilk 100 demiştim. Zihnimde ikisinde de birincilik hedefim olsa da kolay kolay dışarı yansıtmamak lazım idealist hedefleri.
  • İstiyorsanız ve bir hedefiniz varsa önünüzde bunun için hiçbir engel yok. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • anuket A kullanıcısına yanıt
    Var bir hayalimiz
    Ama kaybedilen 1 yıla değmez
    adam ea 1. si say 17. si daha ne hedefi .d

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bariz troll hocam 63 obpli bir elemanın sadece 1 senede 120 80e çekmesi imkansız temeli yoktur çünkü.
    ben ilk 100 diyordum tutmadı, asıl hedefim ilk 10du. şimdi tm ilk 3 dicem, bakalım nasıl tepki vericek deneyelim
  • -memento mori kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, yapılabileceği konusunda çok haklısınız. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    120ye 80e çekmek diye bir şey yok zaten. Lise boyunca düzenli çalıştım. Allah'a şükür zeka geriliğimin olduğunu da düşünmüyorum ama 1-2 kere anca tam yapabildim.(Yüzlerce deneme) İllaki kaçıyor. Hele gerçek sınavda tüm faktörlere rağmen bunu başarabilmek ders/konu bilgisinden çok öte bir olay. Ama sadece bir konuya yazdı neden böyle bir şey yaptı ki acaba?
  • hala konuşuyoruz hocam sebebi belli değil mi sizce de belki şu an okuyup gülüyordur 111. ile 1. beni konuşuyor diye
    tyt full hayatımda 1 defa gördüm çevremde, hadi 80 neyse de 120 imkansıza yakın zaten
  • LahmaCan kullanıcısına yanıt
    Gerçek başarılar en başta imkansız gibi görünenlerdir. Ben de yapamayacağımı söyleyen veya ima eden bir sürü insanla karşılaştım ve hepsi yanılıyor. İstediğiniz sonucu alamamanız konusunda da yalnızca size hitap eden öğrenme şeklini henüz bulamadığınızı düşünüyorum. Bu yıl kazanacağımı biliyorum. Desteğiniz ve fikriniz için teşekkür ederim.
  • Hocam siz sayisal 1 deneyin ama tm cozmeyin ben de tm 1 deneyeyim nasil fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Shepard- kullanıcısına yanıt
    Amacım iyi sayılabilecek bir sonuçla yetinmek değil. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • Ben de benzeri bir şey yaptım.3 ay ea çalışıp 105k sayısaldan da 300k yaptım fen falan işaretlemedim.Şu an bir yere yerleşicem ama hazırlıkta yeniden çalışıcam ve hedefim tıp.İlk yıl olması zor hamda 20k hedefleyip 2.yıl tıp istiyorum.Sizi anlıyorum düşüncenizi ama B planınız da olması lazım.Başarılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Valla ciddi ciddi tekrar girecek olsam tek alandan birincilik için girmezdim muhtemelen
    Zaten girsem de olamam. Belki de 100 kez YKS'ye girsem en başarılısı bu hali olurdu
    Ben işin şakasındayım, sadece bir iki soru ile kaçan şeyin büyüklüğü beni çok şaşırtıyor.
  • Intrepid I kullanıcısına yanıt
    Keşke mizah seviyesini biraz daha yüksek tutsaydınız. Bu şekilde hatırı sayılır bir kitle anlayamıyor. Fikriniz için teşekkür ederim.
    Dört yıl boyunca ne yaptığını gözlemlememe gerek yok. 4 sene boyunca derslere azıcık kulak kabartan, en azından sınav haftası bir şeyler yapmaya çalışan, son sınıfta ortalama bir şekilde çalışan birinin hakkı en kötü 150 200 bindir. 400 bin yaptıysan ve bir mazaretin yoksa bu çalışma alışkanlığını kazanmak, temel atmak senin yazında yansıttığın kadar kolay bir şey değildir. O yüzden yazıda da yansıttığın, en azından bana ve diğerlerine öyle yansıyan gereksiz öz güvenin bana saçma geliyor.
    Ben sana zor değil, nadir değil desem de zor ve nadir olma sıfatlarından kurtulmuyor bu eylem. Yapamazsın diyen yok sana. Bu kadar emin olma ki sonrasından hayal kırıklığı yaşama diyenler var. "Twice the pride,double the fall" denen bir gerçek var sonuçta.
    Öğrenme isteğininin etki etmemesini tamamen ezberci sisteme bağlamıyorum ama büyük yer teşkil ediyor.
    Öğrenme kısmı ilgilisine zevklidir. Özellikle de bunlara sadece ders olarak bakmayıp ders dışı kaynaklardan da araştırma yapılıyor, videolar izleniyorsa. Yalnız olay burasıyla sınırlı kalmıyor. Öğrenme kısmı zevkli olsa da bunu aklında tutmak için sürekli soru çözmek, bildiğin yerlerin üstünü tekrar tekrar geçmek, pratik yapmak da bir o kadar sıkıcıdır. 400 binden 4 bine düşmek için çözmen gereken soru sayısını göz önüne alarak yapıyorum bu yorumu. Günde 3 - 4 saat çalışmak yetecek biriyle senin durumun aynı değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam tyt koruyun hepsini cozun dicem 160/160 hedefiyle dicem de o zaman tm de onume kirarsiniz
    Bence girseniz olursunuz hocam, önünüzde sadece 2.basamak olucak, ustelik tecrubeniz de olucak 1 sinavlik, daha iyi yapma olasiginiz oldukca yüksek bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aceledenickyok A kullanıcısına yanıt
    Ben yıl sonunda başarılı olacağıma eminim ama sizin mizah kalitenizi kurtarmak için hangi komedyenden destek alabileceğiniz konusunda emin değilim. Lütfen etrafa bir danışın. Fikriniz için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.