Start stop kapatıyorum hocam arabaya bindiğimde. Vagcom gelsin temelli kapatacağım. İç döşeme tekstil tercihi bence de bu arabaya çok yakışmıyor ama Döşemecioğlundan bir kilifla çözülebilir. (Resmi ekledim) Onun dışında yalıtım olsun sürüş rafineliği genel plastik kalitesi, auto hold anahtarsız giriş felan gibi özellikler gayet iyi araçta. 2017 6. ay sonrası 7 inchlik multimedyalı araçlar için konuşursak navigasyon için Carplay ve geri görüş kamerası da olsun isterdim. Bu gibi eksikler de yaklaşık 6000 bin TL'ye RCD ünite ve amblem kamera ile kapatılabiliyor. 400 bine hatasız D segment araba alıp da eksiksiz olmasını da beklememek lazım. Bu arabayı Egea ve Leonla karşılaştıran adam arabadan anlamıyordur. Hani söz konusu arabaları sürmesek anlayacağım. Egeanın göğsü patates baskıyla yapılmış gibiydi, vites yolları 1980 model araca denktir. Leonda ise uzun yolda arabanın içi sesten konsere dönüyordu, direksiyon derisi bile dandik bir araç. (MK4 FR için konuşuyorum.) Yukarıda 2014 3.16 atmış arkadaş 490.000 bine, arabada bel altı boyalı, min. 6 parça boya var. Kim bilir experde neler çıkacak. Ha ekonomi bu durumda olmasa, bana kalsa G20 3.20 alırım. Bu Passat'ın fiyat performans aracı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendline passat alınır mı? (3. sayfa)
-
-
sedan passat 1 ay kullandım baya üzdü.çok uzun araç manevrası parkı sorunlu doğal olarak.otoparklarda koyduğun yerde aracın büyük kısmı çıkıntı kalıyor uzunluktan.çıkıp başka yer aramak gerekiyor.bagaj da bel fıtığına davet.daracık kapaktan içeri derin gidiyor.oradan bir eşya almak için bagaja girmek lazım.bagaj önemliyse station veya suv öneririm.
bir de kullandığımmodel tdi'dı kasayı çekmiyordu ama tsi olması rahatlatır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 23 Nisan 2022; 1:39:53 > -
Tdi de 120 beygir, bu 125. Dizel kasayi daha iyi çekmesi lazım değil mi?
Park yeri sorun değil Hocam, ev mustakil.
işyerinde de otopark var.
Çarşı pazar işini de Clioyla ya da motosikletle hallediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer rakiplerine göre passat daha kısa hocam
5 değil 4 yıl önce yeni kasa BMW 5.30 i nin satış fiyatı 410 bin TL idi
Evet fotodaki kılıf guzelmiş. Toplamış biraz içeriyi.
Dediğin gibi geniş ekran filan da taktırılirsa keyifli bir araç olur.
Lakin en büyük eksiklerden olan highline farları ve jantları dış görünuşte halen cok buyuk bir eksiklik maalesef. Kendinden karartılmış camların eksikliği film le çözülebilir lakin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üzerine 70bin daha koyar sıfır corolla alırdım, en azından kafam rahat olurdu, 2 sene sonra da satarken daha iyi fiyata satardım 👍🏻
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Corolla'nın içi Polo'dan kötü hocam.
İçinde yumuşak plastik bile yok her yer sert plastiğin üstüne deri giydirme.
Hantal 1.5 motorla da kafam pek rahat olmazdı. LPG uyumu da yok.
2.eli sıkıntılı.
arkadaş iki sene kullanacağını söylüyor 1.6tdi motor ile 1.5mds arasında öyle ahım şahım bir fark olmaz. kaldı ki polo Corolla ile aynı kulvarda bile koşamaz. burada konu polo denilen teneke değil. konumuz 2016 DSG Passat ve 100binde iki yıl kullanıp satılacak bende diyorum ki iki yıl kafan rahat bin altımda sıfır araba var de, yola çıkarken korkun olmasın aynı zamanda 1.5 dynamic force 7lt tüketen bir motor ona nazaran önermiştim. tamam Corolla yalıtım bakımından eksik olabilir o da Toyota Türkiye'nin ayıbı malzemeden çalıyorlar yurt dışında üretilenler ile buradaki araçların toplanması aynı değil adamlar kaputa izolasyon bile koymuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosasaurus -- 23 Nisan 2022; 20:53:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
heralde insignia ve 508 ile kıyasladınız. farketmez,dediklerim onlar için de passat için de geçerli.4800mm uzunluk ve üzeri araçlar şehirde kullanışsız araçlar. kullanan kullansın ama sorana önermem. daha mantıklı seçenekleri var. kullanışsız bulunduğu için üretimi bitmiş bir kasa.
-
Ben olsam Mondeo Insignia bakardım , Passat alacağım diyede manuel boş paket ne bileyim bizim şirkette var bir sürü içine baktım içi koltuklar kapılar hiç bir artısı yok
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-dusuk-km-li-2.0-cdti-160-bg-makina-1019583230/detay
Corolla sert plastik abidesidir hocam, tamamen ucuz ve maliyet kaygılı bir model. Ki zaten çoğu yabancı forumlarda “dört tekerlekli triportör” diye tabir edilir.
Passat Higline size çok yakışacak, inşallah tertemiz bir Higline denk gelir.
Bu arada Ankara’da 06 plakalı özellikle siyah Passatlar bürokrasi aracıdır.
Bu arada Passat bakan birine İnsignia veya Mondeo’nun alternatif olarak sunulmasına hayli ilginç.
En basitinden ikinci elde Passat en çok aranan ve istenen bir model.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X