Şimdi Ara

Trendline passat alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Fiyatlar artmaya basladi 2. elde, benim favorilerimdeki ilanlarin da fiyatlari artti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neredeyse 5 yıl öncesinde bu paralara C sınıfı değil D sınıfı lüks otomobiller alınırdı.Şimdi ise hiç bir donanımı olmayan 2. el otomobilleri zor alıyoruz ...

Nereden nereye geldik ..!

• ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt

tamam d segmenti ama 6 yaşında 100bin km manuel ve boş bir araç. bana hiç mantıklı gelmiyor hocam

• murattekno kullanıcısına yanıt

Valla hocam anlık Vavacarsda gezerken dek geldi, baktım 2018 Şubat çıkışlı hız sabitleyici ve ekran da var yapıştırdım. 1 depo benzinle geldi bir de şansıma.  

Güzel araç ama yalan yok. Bu arabada led far, min. 17 Jant ve hız sabitleyici şart ama.

Led uzun (Photon) kısa (Philips) gündüz: 850 TL

17 İstanbul orjinal çıkma jant: 3750

Krom Aksesuar: 500

civarı tuttu. Bir cam filmi kaldı bir de CarPlay olsun isterdim, o da 3500 TL imiş Carplayli ünite. Belki onu da yaptırırım.

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Normalde alınır gayet mantıklı bir araç. Elbette gönül ister Comfortline ama temizi, uygunu hangisi ise 2. Elde mantıklı olan o oluyor. Ama o adamın aracı alınır mı onu bilemedim. 2 müşteri görünce fiyat arttıran biri yerine gidip o fiyata başka aracı alın daha iyi.

İlk fiyattan verirse alınabilir.

Hala benim gibi manuelde ısrar eden eski kafalılar var. 6 yıl manuel İnsignia kullandım. Sarı sitede araba ararken otomatikleri eleyerek arıyorum  

• Daft Punk D kullanıcısına yanıt

Hiç sormayın hâlâ manuelde ısrarciyım ben de.  

Bulunduğum yerin de önemi var tabi.

Istanbulda yaşasam istemesem de otomatik alırdım.

Yukarida bi arkadas 2017den sonrasını tavsiye etmiş, Onlara da bakıyorum.

Aslnda hiç acelem yok, kullandığım aractan da memnunum. Sadece piyasaya güvenemiyorum ben ararken fırlayacak gibi.

• Leon alırken de manuel tercih etmiştim. İkinci el otomatik vitesli araba benim için "sürpriz" masraf olma olasılığı demek. Makyaj hangi yıldan sonra yapıldı ise onu alın, çoğu eksiğini o şekilde hallediyor bu Almanlar..

• Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt

merhaba, aldığınız ledlerin tam modelini paylaşma imkanınız var mı? farklı aracıma ben de led arayışı içerisindeyim, dün niken evo taktım bugün söktüm rezalet bir şekilde göz alıyor.

• Valla bu aracın sahipleri alınmasın ama trendline b8 in içi egeadan hallice. Koltuklar leş, on konsol desen rezalet.

İcinin d segmentle uzaktan yakindan alakasi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Junace kullanıcısına yanıt

Kısalarda direkt olarak Philips alın hocam. Halojenle 1-1.

Philips Led Xenon Zenon 12-24 V H7

https://www.hepsiburada.com/philips-led-xenon-zenon-12-24-v-h7-p-HBV0000146YXC?magaza=Ustapar%C3%A7ac%C4%B1&url_src=ios-product-detail

• Alisilin07 kullanıcısına yanıt

Fırlayacak fiyatlar ne zaman dusmuski.. Bu forum ne diyorsa genel olarak tersini yapin karli cikarsiniz.. :)

• The Division Bell kullanıcısına yanıt

2018 de otv indirimi oldugunda listemde 4 arac vardi. Honda civic hb, toyota chr, kia sportage, vw passat tredline manuel. Listeden en rahat hatta tek eledigim passat oldu. Ustelik en ucuzu passatti. Konsolu hadi gectim ama koltuklari cidden berbat

Eger d segment kisiti yoksa ben bu fiyata 5-10bin kmde mk4 leon kovalardim

• 460 470 e otomatik 50 bin km de 2014 model BMW 3 serisi var hem de siyah renk şahsen manuel benzinli Passata o parayı hayatta vermrm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

2009 kasa b kaç oluyor hocam?eski müdür yardımcısının passat'a binmiştim zorla bindirmişti çünkü ben astra hb kullanıyorum genç işi diye(45) o da benden 5 6 yaş büyük hayır o sana olmuyor bunun modellisini al diyordu ama sanırım ne varsa eskilerde var?ne line idi bilmiyorum ama tabi içi konforu süperdi benimki go kart gibi kalmıştı yanında. 

• quote:

Orijinalden alıntı: gainzzz34

460 470 e otomatik 50 bin km de 2014 model BMW 3 serisi var hem de siyah renk şahsen manuel benzinli Passata o parayı hayatta vermrm
    Örnek ilan atar misiniz hocam? 460 bence de çok daha mantıklı olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • murattekno kullanıcısına yanıt
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-m-point-grup-dan-2014-bmw-3.16i-comfort-50.000km-xenon-986834187/detay/

Mesela bu aracı pazarlıkla 470 e alabilirsiniz hocam şahsen param olsa diğer araçlar yerine bunu alırdım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Armin van Buuren* kullanıcısına yanıt

Ortalama hız 23 km/h'nin içinde Start Stop'lar olmadan değerlendirmek lazım, 1.0 TSi 95 PS Polo ile bu seviyelerde 6 litreye dayanıyordu.

Ben 480-520 arasına B8 Highline'ları gözüme kestirdim, en azından bir şeye benziyor.

• Highline güzel arabadir. Aksesuarlariyla duruşuyla tam bir alman sedani.

1.4tsi act de kusursuz ve cok rafine bir motor. Lakin kenarda dsg yi komple revize edicek bir butce ayirmak şart. Dsg yi yeniledikten sonra yillarca binilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.