Araç Trendline, beyaz, manuel, hatasız ve 100 bin km.de. Tahminen 2 sene sonra satacam. Manuel olması benim için sorun değil Manuel ve boş bi Passat satarken uzer mi? Bu piyasasa 400 bin sizce bu araca nasil? edit: Seçenek oldukca çoğaldı. 4 5 yaşında d sınıfı ya da sıfıra yakın b,c sınıfında bile karara varamadım. Konu kirliliği bari olmasın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Trendline passat alınır mı?
-
-
Kaput bagaj değişmiş olsun
Bir parça tam bi parça lokal boyalı olsun
Highline DSG olsun
Km 180 bin olsun
Bizim millet 470 verir onu alır. Artık hatasız arabalar değil çöp ama iyi görünümlü arabalar para ediyor.
-
Hocam bence minimum comfortline alın alabiliyorsaniz. Trendline malum donanım olarak eksik bir donanım ekletmek istersin yaptırırsın, sonra diğer yeri gözüne çarpar onu ekletirsin o verdiğin para bir üst paket parası yapar. Satarken de uzecegini sanmam ama VW de her zaman tutulan comfortline dır. Trendline de elinizde kalmaz tabii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelirteJackson -- 17 Nisan 2022; 23:31:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik olsa daha kolay satılır ve 2. elde değerini daha iyi korur
Zaten dsg ülkemizde ve avrupada en çok tercih edilen şanzıman. Performans,konfor ve yakıt tüketimi noktasında avantajı var.
-
400 bine golf 7 dsg bile kalmadı hocamquote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38Otomatik olsa daha kolay satılır ve 2. elde değerini daha iyi korur
Zaten dsg ülkemizde ve avrupada en çok tercih edilen şanzıman. Performans,konfor ve yakıt tüketimi noktasında avantajı var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tabi orası öyle.. bütçe artırmaya imkan varsa dsg comfortline alınası bir seçenek
-
Teşekkür ederim arkadaşlar. Bu araç hatasız olunca cezbetmişti.
Haklisiniz Comfortline olsa daha iyi tabi.
O kadar para verip boş araç almayın hocam. Araştırın piyasada şu an çok araç var az satıldığı için. Biraz daha dolu ve kazasız araç almanız daha iyi olur.
arona al daha iyi
-
Bi tane yüksek aracım var hocam yoksa tercih edilebilirdi.
Ben aldım hocam. 2017 model hatasız, 2018 çıkışlı. 63000 km, 399a geldi. Artı olarak hız sabitleyici ve geniş ekran var. Siz de alacaksanız 2017 6. Ay sonrası bakın, ekran değişmiş, büyük fark var.
Hızlıca,
Krom aksesuar,
Philips Led far ve diğer ledler,
17 İstanbul Jant,
Aldım. Araç öyle çok boş değil şu anda, comforta göre otomatik klima, far sensörü eksik sanırım. Onun dışında gelen 7 inch multimedya gayet yeterli. Ama jant led far ve hız sabitleyici benim için olmazsa olmaz.
Araç ağırlığına göre inanılmaz az yakıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Armin van Buuren* -- 18 Nisan 2022; 5:38:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hayırlı olsun
Ne zaman aldınız. Yakın aldıysanız benim 2016 pahalıya geliyor sizinkine gore.
Hocam biri d segmenti biri b.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 gün önce aldım hocam. Arabayla ilgli detaylı sorunuz varsa sorabilirsiniz. Bu arabanın satılmasında problem olmaz Lancia falan değil ki. Ama tabii ki DSG olsa daha hızlı gider.
Bugüne kadar B6-7 ve B8 kasa passatlarım oldu. Bunlardan bir tanesi de 2007 model 1.6 Tdı bluemotion comfort manuel passat dı. Yaklaşık 1 sene kullandım ve diğer dsg li passatlara nazaran jet hızıyla satıldı.
Ben satarken zorlanacağımı düşünmüyordum ama bir hafta içinde satıldı.
Simdi sizin aldığınız araba 450 civarı istiyorlar, 15 günde 50 bin artar mi çok saçma ya :(quote:
Orijinalden alıntı: Armin van Buuren*15 gün önce aldım hocam. Arabayla ilgli detaylı sorunuz varsa sorabilirsiniz. Bu arabanın satılmasında problem olmaz Lancia falan değil ki. Ama tabii ki DSG olsa daha hızlı gider.
Malum kırmızı site
Piyasa fiyatı 383000₺
Trink sat fiyatı 362500₺
Satış hızı kolay diyor. Benim otomatik dizel c suv arabama bile satışı orta diyor.
Alın geçin derim
Edit: otoendeks güncel piyasa fiyatı 411800₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 18 Nisan 2022; 19:44:0 >
Adama carşamba günü gelebilecegimi söyledim. Alıcı çıkarsa sat dedim, 410 olan fiyatı 435 yapmış
Favorimdeki ilanlar satılmıyor ama fiyatları artıyor.
Nasıl siz almayı düşünüyorsanız başkaları da düşünür bence sıkıntı olmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Valla bu aracın sahipleri alınmasın ama trendline b8 in içi egeadan hallice. Koltuklar leş, on konsol desen rezalet.
İcinin d segmentle uzaktan yakindan alakasi yok. |
Kaput bagaj değişmiş olsun Bir parça tam bi parça lokal boyalı olsun Highline DSG olsun Km 180 bin olsun Bizim millet 470 verir onu alır. Artık hatasız arabalar değil çöp ama iyi görünümlü arabalar para ediyor. |
Benzer içerikler
- ford courier 1.5 hangi yağ kullanılır
- uzun yolda araba dinlendirme
- mavi duman atma
- gürcistan batum lastik fiyatları
- mazda rx8 alınır mı
- mg4 xpower fiyat
- peugeot 2008 allure 2024
- mercedes-maybach s600 fiyat
- renault espace 2024
- lynk co fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X