Şimdi Ara

400 Kişiyle Kapıştık !..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün arkadaşlarla kaldırım da gidiyoruz. 300 kişi felanız biz işte. Yürüyoruz hiç kimseyi takmadan, elimizde çorba var atıştırıyoruz giderken. Sonra işte arkadaş dedi gelin bir çılgınlık yapalım. Bende tamam dedim. Megafonla arkadakilere de bağırdık. Arkadaş çılgınlık fikrini açıklamıştı. Biz şok olduk tabii
    O fikir ise çok garibimize gitmişti. Önümüze kim geçerse dalıcaktık. Yolda giderken 87 yaşında bir dede çıktı. Daldık dövdü bizi ama çok savunmasızdık. Öğrendik ki malkoçoğlunun hocasıymış. Sonra devam ediyoruz karşı mahalleden bizim düşmanlar var. Onlar çıktı karşımıza 400 kişi. Biz korkmadık tabii daldık bunlara.İşte aramızdan 3 kişi sağ kaldı. Bu bilgileri mâkul bir fiyatla basına vermeyi istiyorum. Ama size açmadan olmaz dedim.

Dövüş sahneleri: Ben ilk önce, önümde ki kişinin üstünde takla atarak atladım. Önümde ki 6 kişiyi indirdim. Yere eğilerek break dansta ki helikopter hareketini yaptım. Hani fok balıkları top çevirir ya onun gibi çevirdim onları. Sonra birine öyle bir vurdum ki elim gözüne girdi gözü beyniyle birleşti. Sonra biri bıçak çıkardı. Tam saplayacakken kolunun altına vurdum. Bıçağı düşürdüm bıçağı alıp penisini kestim. Biri silah çıkardı. Minigun hemde ah sonra kıvrak bir hareketle minigunu aldım ve herkesi taradım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M-PB -- 21 Ağustos 2010; 2:14:57 >

• sonunu okudum gerisine gerek yok
  • adam keban barajı
  •  400 Kişiyle Kapıştık !..
  • Ben DHA'a verdim bile, buraya açman büyük bir hataydı..
  • Şu düşmanın gözü kör olsun gebertemedi seni.

Canım çok beceriksiz herif bunlar.
  • Olmamış be hocam dövüş sahnelerinide anlatsaydın keşke
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dövüş sahnesi eklenmiştir.
  • gayet serin bir hikaye
  • sonuna kadar ha oldu, ha olacak diye okudum ama olmamış be hacı. en son casandra'nın rüyası filmini izlerken böyle olmuştum ve sonuç yine hayal kırıklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

Olmamış be hocam dövüş sahnelerinide anlatsaydın keşke

Ben şaka yapmıştım be hocam
  • toy story bro
  • Arka serbest bırakkkkkKKKKK ziyaaaa
  •  400 Kişiyle Kapıştık !..
  • BBC'ye ver bunu
  • sakin ol şampiyon
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.