Bildirim
400 rp dalgası gördüm ?ur
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bune ya 3 levele 400rp, ban yemeyene 400rp . İmana mı geldiler :|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DeadlyTouch.
Bune ya 3 levele 400rp, ban yemeyene 400rp . İmana mı geldiler :|
Yaza çıkardık danayı, beğenmez oldu anayı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoonBoy -- 17 Şubat 2012; 20:41:07 > -
90 kusur rp kalmisti 400 de gelince aliriz Fizz'i -
quote:
Orijinalden alıntı: rock4everb
Sanırım son 1 ay içinde ban yemeyen herkese 400 rp daha hediye vericekmiş Riot ne kadar doğru bilemem ama umarım doğrudur
Sen çok geç kalmışın hocam,çoktan dağıtıldı harcadım ben bile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janissary® -- 17 Şubat 2012; 20:44:22 > -
Beyler ban yemişsek alamıyoz mu yani riot açıklamış mı ? -
benim 2 hesabım var biri 30 lvl biri 19 lvl . 19 lvl 'e 400 rp gelmiş ama 30 lvl ' e daha gelmedi gelmesini beklemiyorum zaten . -
quote:
Orijinalden alıntı: Laborious
benim 2 hesabım var biri 30 lvl biri 19 lvl . 19 lvl 'e 400 rp gelmiş ama 30 lvl ' e daha gelmedi gelmesini beklemiyorum zaten .
19 lvllik hesapla daha önce ban yemişmiydin peki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Noscrie
quote:
benim 2 hesabım var biri 30 lvl biri 19 lvl . 19 lvl 'e 400 rp gelmiş ama 30 lvl ' e daha gelmedi gelmesini beklemiyorum zaten .
19 lvllik hesapla daha önce ban yemişmiydin peki ?
hayır -
Bana gelmiş.
Ama galactic nasus alamıyorum
-
arkadaşlar ben ban felan yemedim daha once ama rp felan gelmedi ticket mi atmam gerek yoksa beklemem mi lazım ? -
yılbasındada 450 rp verilmisti onlarada verilcekmi 400rp ? -
Daha önce 450 alanlar faydalanabilecek mi -
Anlamadım bana glememiş banda yemedim 2 hafta önce geçtim weste ondan olmasın ? -
quote:
ranked a gelmiyo
ben 20levelom bana geldi fizz i aldim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrBrandonStark -- 17 Şubat 2012; 23:13:53 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Janissary®
quote:
Sanırım son 1 ay içinde ban yemeyen herkese 400 rp daha hediye vericekmiş Riot ne kadar doğru bilemem ama umarım doğrudur
Sen çok geç kalmışın hocam,çoktan dağıtıldı harcadım ben bile
o 450 rp idi bu 400 rp yeni gördüm daha 1 ay içinde ban yemeyenlere verilecek büyük ihtimalle -
Özür dileyerek Değiştiriyorum . LVL 3 ve 29 lvl arası herkese 400 rp geliyormus arkadaşlar 30 lvl olanlar yararlanamıyor neden ben de anlamış değilim ama bakalım bize ne faydası dokunacak ? -
december falan diyodu haberde iyi ingilizcesi olan biri cevirse sorun kalmicak tartisip duruyoruz aralik ayindan itibaren üye olanlara mi geliyo sadece nedir muhabbet -
quote:
Özür dileyerek Değiştiriyorum . LVL 3 ve 29 lvl arası herkese 400 rp geliyormus arkadaşlar 30 lvl olanlar yararlanamıyor neden ben de anlamış değilim ama bakalım bize ne faydası dokunacak ?
Daha yeni 30 oldum 3 gün oluyor kaçırdık anasını -
quote:
Orijinalden alıntı: freedomfighter
december falan diyodu haberde iyi ingilizcesi olan biri cevirse sorun kalmicak tartisip duruyoruz aralik ayindan itibaren üye olanlara mi geliyo sadece nedir muhabbet
hocam Şuan üyelik aç lvl 3 ol yeter lvl 3 ve 29 arası herkese 400 rp var 30 lara yok neden anlamadım :S
Benzer içerikler
- lol ilk şampiyonlar
- muhteşem twisted fate değeri
- undefined hatası
- rekt ne demek
- skype bas konuş
- riot mmorpg
- lol kaç gb
- afk nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X