Bildirim
400 tl Sağlam tablet önerisi
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Güncel -
Reeder A8İQuad 2gb ramli versiyonu olan tableti düşünüyorum önerirmisiniz 1.2 gün içinde sipariş edicem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hllfkr. -- 5 Ocak 2017; 16:5:7 > -
hocam ben de 8inch 1.5/2 gb ramli tablet bakıyorum. piyasadaki f/p olarak göze batan sizin bahsettiğiniz reeder var. alırsanız yorumlarınızı ve incelemenizi beklerim.
casper via t9w aldım ve iade ettim. wifi çekim gücü ve internet hızında yavaşlık sorunu vardı. + olarak windows tablet kullanışsız geldi.
geçtiğimiz yaz aylarında da hometech elite 9.7 aldık. tablet kutudan çıktıktan 1 saat sonra kapanıp açılmadı. onu da iade ettik.
açıkçası büyük markalar harici tablet almaya korkar oldum. samsung asus apple gibi markalara baktım. işe yarar tabletleri 750tl den aşağı değil. benim bütçem de 450tl den fazla değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
hocam ben de 8inch 1.5/2 gb ramli tablet bakıyorum. piyasadaki f/p olarak göze batan sizin bahsettiğiniz reeder var. alırsanız yorumlarınızı ve incelemenizi beklerim.
casper via t9w aldım ve iade ettim. wifi çekim gücü ve internet hızında yavaşlık sorunu vardı. + olarak windows tablet kullanışsız geldi.
geçtiğimiz yaz aylarında da hometech elite 9.7 aldık. tablet kutudan çıktıktan 1 saat sonra kapanıp açılmadı. onu da iade ettik.
açıkçası büyük markalar harici tablet almaya korkar oldum. samsung asus apple gibi markalara baktım. işe yarar tabletleri 750tl den aşağı değil. benim bütçem de 450tl den fazla değil.
Hocam reederdan da şüpheliyim yani marka takıntım yoktur kendim chuwi vi8 kullanıyorum kardeşime bu tableti alacağım için biraz daha ince eleyip sık dokumam lazım reeder yorumlara baktığımda iyi de kötü de yorum yapılmış ayrıca 1gbramli versiyonuna yorumlar var 2gb olana nedense fazla rastlamadım biraz daha araştırıcaz olmassa reeder alıcam kılıf kırılmaz film ile kasayı koruruz sistemide sorun çıkarmassa tadından yenmez
-
Arkadaşlar güncell reederdan vazgeçtim aynı performansta yok mu önerisi olan -
Güncel -
reeder markasını ben de araştırdım. servis yok gibi birşey. telefonla ulaşılamıyor. her arızaya müşteri hatası diyip uçuk tamir ücretleri istiyorlarmış.
hocam bir de şu var. android 6.0 ile sd kartı dahili hafıza olarak kullanma ve sd karta uygulama taşıma özellikleri geldi. stok android arayüzü de kullanışlı ve güzel oldu. piyasadaki ucuz marka tabletlerin hiçbiri android güncellemesi almıyor. en yenileri bile android 5 lolipop ile satışa çıkıyor...
casper yeni bir tablet piyasaya sürmüş. via s18 adında.http://www.casper.com.tr/casper-via-s18
özellikleri güzel gibi. android 6 ile geliyor. bence buna bi bakın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tns1
reeder markasını ben de araştırdım. servis yok gibi birşey. telefonla ulaşılamıyor. her arızaya müşteri hatası diyip uçuk tamir ücretleri istiyorlarmış.
hocam bir de şu var. android 6.0 ile sd kartı dahili hafıza olarak kullanma ve sd karta uygulama taşıma özellikleri geldi. stok android arayüzü de kullanışlı ve güzel oldu. piyasadaki ucuz marka tabletlerin hiçbiri android güncellemesi almıyor. en yenileri bile android 5 lolipop ile satışa çıkıyor...
casper yeni bir tablet piyasaya sürmüş. via s18 adında.http://www.casper.com.tr/casper-via-s18
özellikleri güzel gibi. android 6 ile geliyor. bence buna bi bakın.
Hocam linke baktım kağıt üstünde işimi fazlasıyla görücek cihaz bende via l8 e bakıyodum ikisi yakın cihazlar sim desteği olması bana daha cazip gelmişti ikisi arasından seçim yapıcam artık ama herşey kağıt üstünde adam akıllı yorum vs bulamadım inceleme bile yok neredeyse ondan dolayı vede casperı genel olarak beğenmeyen bir kişiyim tereddütlerim hala var
-
Asuslara bak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: The Beter Ali
Asuslara bak.
Hocam belirli bi öneriniz var mı asuslar 500 tl bandında istediğim özellikleri bulamadım -
Hocam naptın tablet işini karar verdin mi herhangi birinde? -
Kardesim casper almada :)) reeder tabsiye ederim -
Carrefour'da Samsung Galaxy T280Q modeli 400 lira.. Piyasaya göre en ucuz satan yer.
Özellikle 4000 mAh bataryası ile wifi ile internette 10 saati geçen ekran süresi var.
Tek dezavantajı 8 gb dahili hafıza.. Fakat ne de olsa Samsung'un iyi modeli sayılır..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Alpera91
Hocam naptın tablet işini karar verdin mi herhangi birinde?
Hocam yok daha karar veremedim biri al biri alma diyo biraz daha beklemeye karar verdim siz naptınız -
quote:
Orijinalden alıntı: frux
Carrefour'da Samsung Galaxy T280Q modeli 400 lira.. Piyasaya göre en ucuz satan yer.
Özellikle 4000 mAh bataryası ile wifi ile internette 10 saati geçen ekran süresi var.
Tek dezavantajı 8 gb dahili hafıza.. Fakat ne de olsa Samsung'un iyi modeli sayılır..
Hocam oyun amaçlı istediğimden ve sonuçta androıd cihaz yani 8 gb ilerde çok sıkıntı çıkarır sağolun öneriniz için -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhanizmo
Kardesim casper almada :)) reeder tabsiye ederim
Neden hocam özellik bakımından en iyi casper duruyo sağlamlığı bilemiyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: Hllfkr.
quote:
Neden hocam özellik bakımından en iyi casper duruyo sağlamlığı bilemiyeceğim
Kardesim bende T28 var hem dandik hemde cok kasiyor donup kaliyor :) servis sikayetini soylememe bile gerek yok garantili diye birsey yok arka kapaginda cizik var diye garantiden cikti tablet -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Hllfkr.
quote:
Neden hocam özellik bakımından en iyi casper duruyo sağlamlığı bilemiyeceğim
Kardesim bende T28 var hem dandik hemde cok kasiyor donup kaliyor :) servis sikayetini soylememe bile gerek yok garantili diye birsey yok arka kapaginda cizik var diye garantiden cikti tablet
Hocam reeder dada aynı sorunlar var başka isteklerimi karşılıcak tablet kalmadı
-
Samsung t230 var, onun ayarında bir tane daha alayım dedim. Aynısı piyasada uçmuş durumda fiyat olarak. Android de eski. Zannediyorum muadili t280Q onda karar kıldım ben de. Hafıza dediğiniz gibi 8gb ama samsung ekran yönünden bu fiyat kategorisinde en iyisi. Pek çok ürün aldım t230'dan daha özellikli ama elinize alıp baktığınızda samsung'daki hissiyatın yanından geçmiyor. Özellikle de ekran performansı bakımından. Bu fiyat aralığında t280Q'dan daha iyi denilen bir model varsa ben de alabilirim.
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X