Şimdi Ara

400 tl Sağlam tablet önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yine de global kaliteli markalardan vazgeçmeyin. İkinci el temiz T710 modelinl 650-700 lira clvarına bulabilirsiniz. 32 gb dahili hafıza - octa core güçlü işlemci ve 3gb ram
    Süper Amoled 8 inç ekran.. Global marka satın alırsanız, ikinci el olarak da değerine satabilirsiniz.
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s2_8_0-7439.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 11 Ocak 2017; 18:47:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Yine de global kaliteli markalardan vazgeçmeyin. İkinci el temiz T710 modelinl 650-700 lira clvarına bulabilirsiniz. 32 gb dahili hafıza - octa core güçlü işlemci ve 3gb ram
    Süper Amoled 8 inç ekran.. Global marka satın alırsanız, ikinci el olarak da değerine satabilirsiniz.
    http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s2_8_0-7439.php

Hocam bütçemi aştı valla 500 civarı lazım bana
  • Kaliteli markaları sıfır almayın, ikinci el temizlerini ucuza bulabiliyorsunuz ve beğenmezseniz satması da kolay oluyor. 500 liraya bilemiyorum. Çin tabletlerinde yüksek amper batarya olsa da, batarya kaliteleri pek iyi olmadığı için 3-4 saat batarya kullanım süresi verir.
    Chuwi hi 8 pro çift işletim sistemli güçlü bir tablet ama onun da batarya performansı 4-5 saat ancak gidiyor. Çin'den getirenlerden hesaplı bulabilirsiniz. Çin fiyatı: 80 dolardı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kaliteli markaları sıfır almayın, ikinci el temizlerini ucuza bulabiliyorsunuz ve beğenmezseniz satması da kolay oluyor. 500 liraya bilemiyorum. Çin tabletlerinde yüksek amper batarya olsa da, batarya kaliteleri pek iyi olmadığı için 3-4 saat batarya kullanım süresi verir.
    Chuwi hi 8 pro çift işletim sistemli güçlü bir tablet ama onun da batarya performansı 4-5 saat ancak gidiyor. Çin'den getirenlerden hesaplı bulabilirsiniz. Çin fiyatı: 80 dolardı.

Bende chuwi vi8 var hocam ben kardeşime alıcam parça bulma açısından tr den almak istiyorum
  • Hllfkr. H kullanıcısına yanıt
    Hocam mediamarkta reeder a8i quad için internete özel 50tl hediye çeki var birazdan alacağım. Bende cok araştırdım sıkıldım artık alıp kurtulmak istiyordum bir de bu indirimi gördüm alayım dedim siz de bi bakın isterseniz.
  • Alpera91 A kullanıcısına yanıt
    hocam mediamarkt ta satılan reeder 1gb lık model. alırsanız ürün hakkındaki yorumlarınızı beklerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 12 Ocak 2017; 20:2:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpera91

Hocam mediamarkta reeder a8i quad için internete özel 50tl hediye çeki var birazdan alacağım. Bende cok araştırdım sıkıldım artık alıp kurtulmak istiyordum bir de bu indirimi gördüm alayım dedim siz de bi bakın isterseniz.

Hocam aynen o 1gb lık model yanılmıyorsaam aynı fiyata 2gb ramli olan da var bakmanızı öneririm
  • Valla hocam ben hdmi yok diye 2gblik modele bakmadım doğru düzgün zaten günlük internet kullanımı ve tvye bağlayıp dizi-film izlemek için aldım. 1gb ram yeter diye düşünüyorum. Muhtemelen cumartesi elime geçer tablet buradan sizi bilgilendiririm.
  • Arkadaşlar tableti aldım bugün herhangi bir donma kasma yok.

Ekran kalitesi, renkleri cok hoşuma gitti. Yalnız kulaklık çıkmadı bende fazladan olduğu için sorun etmedim.

Biraz geç açılıyor ve birçok program-oyun kurulmuş olarak geliyor. Ben hepsini sildim.

Sisteme yaklaşık 4.5gb yer ayrılmış.

Üstünde jelatini vardı ama parmak izi cok fazla bırakıyodu o yuzden çıkardım. Aklima gelenler simdilik bu kadar Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar tableti aldım bugün herhangi bir donma kasma yok.

Ekran kalitesi, renkleri cok hoşuma gitti. Yalnız kulaklık çıkmadı bende fazladan olduğu için sorun etmedim.

Biraz geç açılıyor ve birçok program-oyun kurulmuş olarak geliyor. Ben hepsini sildim.

Sisteme yaklaşık 4.5gb yer ayrılmış.

Üstünde jelatini vardı ama parmak izi cok fazla bırakıyodu o yuzden çıkardım. Aklima gelenler simdilik bu kadar Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

Hocam şarj süresi oyun performansı benim için önemli şimdilik görüşleriniz neler
    Hocam oyun olarak real racing 3 oynadim kasma donma olmadi. Oyun oynarken isinma oluyo ama malum kıs mevsimi oturdugumuz oda da cok sicak onun da bi etkisi vardır mutlaka.

Sarj konusunda bilgiyi yarin net olarak verebilirim bu gece ugrascam biraz bende merak ediyorum ne kadar gittiğini.
    Ekran parlaklığı son seviyedeyken ve elinden hic dusunmezsen sarji 4 saat gidiyo hocam. 2 saatlik film izledim yuzde 54teydi film sonunda daha sonra video izlemeye devam ettim nette takıldım biraz 4 saatte bitti.
  • quote:

Ekran parlaklığı son seviyedeyken ve elinden hic dusunmezsen sarji 4 saat gidiyo hocam. 2 saatlik film izledim yuzde 54teydi film sonunda daha sonra video izlemeye devam ettim nette takıldım biraz 4 saatte bitti.

Hocam 1gb ram ilerde sorun yaratcak derecede bi performans mı sergiliyo ben sadece oyun amaçlı kullanıcağımdan 2gb istiyorum
  • Alpera91 A kullanıcısına yanıt
    bugün leventteki avm lerde bimeks teknosa ve mediamarkt mağazalarında teşhirde olan 350-700 tl fiyat aralığındaki tabletleri inceledim

HOMETECH IDEAL 8S : kasa kalın ve tamamen plastik. kasa çok kalitesiz. arayüzde az miktarda donma takılma var.
    POLYPAD İ8MAX: kasa kalitesi güzel. ama ekranı leş gibi. ips ekran falan değil. renkler berbat.
    REEDER A8İ QUAD 1gb: tabletin kasası güzel. performansı güzel. ekranı ortalama, kesinlikle kendisine hayran bırakmaz. ekranın pikselleri kolaylıkla sayılabiliyor.
    Hometech Elite Tab8 : böyle bir karizma yok arkadaşlar. tabletin kasası incecik ve full metal. harika bir kalitesi var. diğer özellikleri standart çoğu tabletle aynı zaten. ekran kalitesi ortalama.
    Turkcell T Tablet: kasası güzel kamera flashı falan var. ekran kalitesi ortalama.
    Samsung Galaxy Tab A 8.0" SM-T350: çerçeve kalınlığı fazla ve standart 8 inch 4:3 tabletlerden(ipad mini/samsung t710/t713) daha kaba tipsiz duruyor. ekran çözünürlüğü düşük olduğu için pikselleri sayılıyor.

genel bilgilendirme yapmak istiyorum.

Intel Atom x3-C3230 model işlemci bulunan tabletlerden kaçının çok güçsüzler.. z3735 işlemcili olanları tercih edin. kaynak:http://www.techpinas.com/2015/10/intel-atom-x3-sofia-c3230rk-vs-intel.html

MT8163 ve MT8735(aynı işlemcinin 4.5g özellikli olanı) işlemcili tabletler de alınabilir. z3735 işlemciden biraz daha düşük puan alıyorlar.

bu fiyat bandında pikselleri göze batmayan tablet yok. ekranı çok güzel diyebileceğiniz kalitede tablet yok. samsung sm-t350 modelinin panel kalitesi güzel renkler falan canlı. tek sorunu düşük çözünürlük ve piksellerin sayılması. 7 inchlik sm-t280 modeli kusursuz diyebileceğim tek ekrandı. 2 hafta önce 375tl ye düştüğünde 7inch elime küçük geldiği için almadım(boy 187 ).

samsung t280 ve t350 modelleri haricindeki cihazlarda sd karta uygulama kurma/taşıma özelliği yok. android 6 ile resmi olarak bu destek geldi. piyasadaki çin malı diye tabir edebileceğimiz cihazlar stok android 5.0.1 kullanıyor.

reeder markasının teknik servis hizmetinin vasat seviyede olduğunu araştırdım öğrendim. bu sebepten reeder önermem. telefonla ulaşılamıyor adamlara. a8i quad 2gb almayı düşünüyordum vazgeçtim.

Ben hometech elite 8 new(2gb) ve casper via s16 (android 6.0) modellerini takip ediyorum. alan duyan gören olursa beni alıntılasın

• Blackbery, Samsung, Casper, Reeder, ipad, Hometech gibi markalı tabletleri kullandım.
    Sizin istediğiniz fiyatlarda tavsiye edebileceğim tabletler bunlar.
    (Artık IOS'a geçeceğim için, ben HT Book 14'ü yeni sattım. Gayet güzel bir cihazdı.
    iPad Air2 veya iPad Pro almayı düşünüyorum.)

Casper T18 8" Tablet Windows Metal Gri 449,00TL
    Intel® Atom™, Windows 10, 32 GB/ 2 GB DDR3, Wifi, GPS

CASPER VIA. S8-G 8" 16 GB/ 1 GB Atom işlemci, Android Wifi 285 TL
    (3G 335 TL)

Hometech HT Book 14 Ultrabook Kasa, 14"Ekran, 32 GB/2GB, Win 10, Hafif, Pil 10 saat.
    Şok, Bim ve A101'lerde 549 TL satılıyor. Bulursanız kaçırmayın

Hometech Wi10 Üstteki cihaz ile teknik özellikleri aynı 2 fark var.
    1ncisi Klavye ve ekran ayrılabiliyor, monitör 10.1" 499- 539 gibi çeşitli fiyatlar var.

Samsung Galaxy Tab III Lite 113 için de çok olumlu yorumlar okudum.
    Samsung ürün ailesi içinde tablet olarak ben en çok Note serisini beğeniyorum.
    Gerçekten teknolojik bir ürün kullandığınızı size hissettiriyor. Galaxy Note 8005
    veya Galaxy Note 2014 edition uygun fiyata temiz veya sıfır bulursanız kaçırmayın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: infileXible

Blackbery, Samsung, Casper, Reeder, ipad, Hometech gibi markalı tabletleri kullandım.
    Sizin istediğiniz fiyatlarda tavsiye edebileceğim tabletler bunlar.
    (Artık IOS'a geçeceğim için, ben HT Book 14'ü yeni sattım. Gayet güzel bir cihazdı.
    iPad Air2 veya iPad Pro almayı düşünüyorum.)

Casper T18 8" Tablet Windows Metal Gri 449,00TL
    Intel® Atom™, Windows 10, 32 GB/ 2 GB DDR3, Wifi, GPS

CASPER VIA. S8-G 8" 16 GB/ 1 GB Atom işlemci, Android Wifi 285 TL
    (3G 335 TL)

Hometech HT Book 14 Ultrabook Kasa, 14"Ekran, 32 GB/2GB, Win 10, Hafif, Pil 10 saat.
    Şok, Bim ve A101'lerde 549 TL satılıyor. Bulursanız kaçırmayın

Hometech Wi10 Üstteki cihaz ile teknik özellikleri aynı 2 fark var.
    1ncisi Klavye ve ekran ayrılabiliyor, monitör 10.1" 499- 539 gibi çeşitli fiyatlar var.

Samsung Galaxy Tab III Lite 113 için de çok olumlu yorumlar okudum.
    Samsung ürün ailesi içinde tablet olarak ben en çok Note serisini beğeniyorum.
    Gerçekten teknolojik bir ürün kullandığınızı size hissettiriyor. Galaxy Note 8005
    veya Galaxy Note 2014 edition uygun fiyata temiz veya sıfır bulursanız kaçırmayın derim.

Android tablet arıyodum da hocam casperın via l8 4.5g modelini önerir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Casper in T8W ve T9W isimli win tabletlerini kullandım FP ürünleri.

Android olarak ta T27 yeğenime aldım, gayet memnun.

Cuma günü diğer yeğenime V8 Andorid wifi modelini (Targus Kılıfla beraber 290 TL) aldım.

Bugün beni arayıp memnuniyetini dile getirdi. Çok memnunlar.

L8 onun (v8 in) üst modeli, sizi de memnun eder diye düşünüyorum.

• Casper via t7d kullanıyorum bilginiz varsa bir sorum olacak arkadaşlar piksel olayı çok kötü bu tablette 7 inç 1024 600 piksel çözünürlük var instagram da fotolar çok kötü gözüküyor facebookta da aynı bu normal mi yoksa benim tabletim de bir sıkıntı mi var

http://www.teknosa.com/urunler/125046124/polypad-m8-pro

hocam daha almadıysanız buna da bi bakın derim. polypad'e mail attım daha çok görsel istedim.http://www.teknosa.com/urunler/125046123/polypad-m8

m8 modeli 8gb + 1gb ram.
    m8 pro modeli 16gb + 2gb ram

ekran boyutu hariç herşeyini sevdiğim sm-t280 modeli tekrar indirime girmiş. teknosa ve vatan bilgisayarda 400tl. bunu da alabilirim. en azından başım ağrımaz.
    tablette fiziksel tuş olduğu için sanal tuşla ekranı daraltmıyor. standart 7 inchlere göre daha büyük ekran kullanım alanı sunuyor. bu sebeple 8 inch yerine tercih edilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 21 Ocak 2017; 0:31:32 >

• size bir casper kullanicisi olarak yaziyorum.su an hem eski bi tabletini hem de i7 laptopunu kullaniyorum.laptopun malzeme kalitesi disinda sikintisi yok

ama tablette ekran ve kasadan hic memnun degilim.note 4 cihaz kullaniyorum.tabletin ekranina bakasim gelmiyo.

ayrica 4.2 isletim sistemi var.arada kasma oluyo ama o fiyata o zaman en f/p cihazi buydu.250 liraya aldim 3-4 yil once.

bence casper kesinlikle almayin.onun yerine ikinci el temizlere bakin.polypad gibi cihazlarin da ekran kalitesi cok kotu.

ya da biraz daha para biriktirp teshir ipad mini filan bakabilirsiniz.

iyi forumlar....

bi sorunuz olursa her zaman forumdayim..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.