Şimdi Ara

400 tl Sağlam tablet önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
7.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam haklısın bende t7 d kullanıyorum casper tablet ama normal ana ekranda hiçbir sıkıntısı yok ama facebooj vs instagram a girdiğimde iğrenç bir görüntü kalitesi oluşuyor. Fotoğraflara bakılacak gibi değil nedenini çok merak ediyorum normal bir tablet e göre lcd panel ve 1024 e 600 çözünürlük var bu nasıl tablet anlamadım gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siniperci2222 S kullanıcısına yanıt
    valla hocam sosyal medya kullanmadigim icin o konuda bisey diyemiycem.

• Sosyal medyaya gerek yok zaten oyunda bile kendini belli ediyor

• siniperci2222 S kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman donanimsal arizasi vardir.

onu servise sorun.

panel filan sikintili olabilir.gerci servis de kullanici hatasi deyip bi yigin para ister buyuk ihtimalle.

malum ,casper servisi

• hocam servislik bir problemi olduğunu düşünmüyorum kulllananlar varsa bilirler tabletin donanım olarak özellikleri çok iyi ama ekranı gerçekten yapamamışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: siniperci2222

hocam servislik bir problemi olduğunu düşünmüyorum kulllananlar varsa bilirler tabletin donanım olarak özellikleri çok iyi ama ekranı gerçekten yapamamışlar

valla hocam ben bugunden sonra casper a bulasmamaya karar verdim.

hicbir zaman casperdan tam anlamiyla memnun olani görmedim

• samsung galaxy tab a6(2016) 7inch modeli 400 liraya sipariş ettim kurtuldum 8inch isterken 7inch oldu ama neyse. samsung un ekran kalitesi ve özeliklerine sayacağım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: tns1

samsung galaxy tab a6(2016) 7inch modeli 400 liraya sipariş ettim kurtuldum 8inch isterken 7inch oldu ama neyse. samsung un ekran kalitesi ve özeliklerine sayacağım artık

hangi modeli nereden satın aldınız hocam..
    link verebilir misiniz ??
  • sm-t280 modeli. teknosa da turuncu indirimle 399tl ye düşmüştü. bugün son günü. mağazadan teslim olarak kalmış.
    http://www.teknosa.com/urunler/125045936/samsung-tab-sm-t280-wifi-black-tablethttp://www.teknosa.com/urunler/125045937/samsung-tab-sm-t280-wifi-beyaz-tablet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tns1 -- 23 Ocak 2017; 17:16:0 >

• tns1 kullanıcısına yanıt
    Polypad m8 Pro ve Casper Via L8 var 2gb ramli ama ekran çözünürlüğü 1024 x 768 o yüzden karar veremedim.
    Samsung 1,5Gb ram var ama ekran çözünürlüğü daha yüksek. 1280x800
    BEnde Anneme alacağaım ama internette gezinmek için herhalde 1Gb bile yeter
    Diğer seçenekte 2. el ipad mini almak :)
    Sağlam sorun çıkarmayacak bir model itavsiye edecek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 29 Ocak 2017; 12:4:19 >
  • Ozbi kullanıcısına yanıt
    hocam polypad tabletlerin ekran kaliteleri genel olarak vasat seviyesinde. utanmadan ips panel yazıyorlar inanamayın

casper via l8 ve s18 modelleri tamamen aynı güçteki işlemilere sahipler. birinin 4g özelliği var diğerinin yok. (mt8163 ve mt8735(4g))

casper'ın 1280*800 çözünürlüklü birkaç tabletine baktım. ekran kaliteleri ortalama. ortalamadan kastım aynı çözünürülüklü tüm çin malı tabletler gibi kötü.

7 inch olması sorun olmayacaksa samsung t280 alabilirsiniz. yazılım/arayüz/fonksiyon/ekstra yazılımsal özellikler bakınımdan çin malı stok android kullanan tabletlerin hepsinden önde.

telefon tablet gibi elde gezen kolay arıza yapan cihazlarda 2.el hiç mantıklı gelmiyor.

hocam ayrıntılı cevabın için çok teşekkürler
    Son olarak Samsung Galaxy Tab 3 Lite T113 8GB 7" ne düşünüyorsun?http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-3-lite-t113-8gb-7-siyah-tablet-p-BD601351

Birde bu var t280 sonuna Q koymuşlar.http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-tab-a6-t280q-8gb-7-tablet-p-BD602228-B?magaza=teknoraks&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.81.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozbi -- 30 Ocak 2017; 21:12:12 >

• Ozbi kullanıcısına yanıt
    Bende T280q var. Komşunun ufak çocuğunda da t113 var. İkisini de yan yana koyup baktım. T113 ün ekran çözünürlüğü ve panel kalitesi çok kötü. İnsanı kör eder. Önermem.

T280'i 2 gündür kullanıyorum. Oyun hariç baya kurcaladım. Akıcılık olarak ortalama seviyede. Ekranı çok güzel. Ses seviyesi falan da iyi.

altın değerinde bilgiler çok sağol
  • Bende almayı düşünüyorum hdmi çıkışı 2 gb ram olan modeller hangileri acaba

• Samsung giriş segment yada Dell uygun fiyatlı cihazları alabilirsin.
  • T280 modelinde kablosuz tv izleme şansı m varmı yada kablolumu bağlanmak zorundayım

• Bu aralar bende tablet bakıyorum arkadaşlar, turkcell t tableti gözüme kestirdim gibi. Sim kart olayı da beni cezbetti. Film, sosyal medya, nette gezinme en çokta you tube da video izlerim heralde. Oyun oynamayı pek düşünmüyorum. Ram ve hafıza tarafından bana hitap ediyor. Aslında Samsung un t280 de incledigim de çok hoşuma gitti ama hem fiyatı hemde 8 GB hafizasiyla elendi diyebilirim. T tablet kullanan varsa yorum bırakabilir. Kamerası da benim için önemli olduğundan t tablet yeter gibi duruyor şuanda.

• Bigmagician B kullanıcısına yanıt
    turkcell t tableti 2 ay once ogluma aldim 310 tl ye geldi bence bu fiyata bu urun cok kaliteli youtube video performasi cok iyi wifi cekim gucu cok iyi ekran kalitesi bir samusung degil ses vasat oyunlarda bir sorun yok kamera orta seviye mikrofon super 4.5 g test etmedim kasa kalitesi beni cok sasirtti 30 kez dustu hatta bir ara frisby misali 5 metre uctu cizik bile yok sim kart takilan yerin kapagi cok basit ve zayif dikkat ister bence dusunmeden alin ...dip not tableti reader uretiyor😁

• Elimde birkaç günlük Samsung T280Q tablet var. Satmaya niyetlensem ne kadar eder? Teknosa'dan aldım. Netflix için almıştım. Ama Netflix film arşivi o kadar da geniş değilmiş. Samsung TR garantili. 519 liraya aldım. Kutusu faturası var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.