yukarıdaki ilanda verilen ford scorpio gerçekten çok iyi bir araba bir kere kullanmıştım.
şimdi internet ilanlarınada baktım aynı model arabaya 8000 ytl isteyende var 30000 ytl isteyende var. artık iyice suyu çıktı bu işin
aslında alınabilr ama yakıt ve vergi olayını hesaplamak lazım.bu araba sıralı lpg de bile çok yakar yıllık vergiside yüksek olur. aynı şey bmw 5 kasalar içinde geçerli birde masraf çıkartırsa çok kötü...
onun için bence araç almak için 4000-6000 ytl bir bütçe ayırmış kişi konfordan çok ekonomik bir araç bakmalı.
bkz; şahin,doğan,uno, broadway,spring, flash... gibi
quote:
Orjinalden alıntı: umtdrn
yukarıdaki ilanda verilen ford scorpio gerçekten çok iyi bir araba bir kere kullanmıştım.
şimdi internet ilanlarınada baktım aynı model arabaya 8000 ytl isteyende var 30000 ytl isteyende var. artık iyice suyu çıktı bu işin
aslında alınabilr ama yakıt ve vergi olayını hesaplamak lazım.bu araba sıralı lpg de bile çok yakar yıllık vergiside yüksek olur. aynı şey bmw 5 kasalar içinde geçerli birde masraf çıkartırsa çok kötü...
onun için bence araç almak için 4000-6000 ytl bir bütçe ayırmış kişi konfordan çok ekonomik bir araç bakmalı.
bkz; şahin,doğan,uno, broadway,spring, flash... gibi
8000 e arabayı alıp sonra uzerine 3000 masraf edersen moralin çok bozulur hem piyasası iyi hem parçası ucuz bi araca bul durum olursada ilerde satar iyi bi arac alırsın
daewoo espero tavsiye ederim.96 modelleri 6 bine felan gidiyor..
Dostum aradığınız araç Nissan Laurel Altima. Sunroof, klima vs gibi özellikleri standarttır. LPG'li olanı tadından yenmez. Yurtdışında da cefiro a31 olarak satılmıştı. Gayet lüks ve konforlu bir araç. 6000 liraya temizini bulabilirsiniz. Araştırmanızı öneririm.
Valla kardeş seninle benim dert aynı gibi. ( paramız az, temiz ve uygun araç bakıyoruz) bende broadway ya da uno düşünüyordum( çünkü burada başka uygun fiyata araba yok), bir topik açtım bu konuda. farklı tavsiyeler var, bi göz at istersen. alınca da bilgi verirsen iyi olur..