Şimdi Ara

4000 TL Bütçe ile Gövde ve Ekipman Önerisi Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Temel düzey fotoğrafçılık bilgisine sahibim. Işık, kompozisyon temel konularda pratiğim var. Dolayısıyla artık kompakt makinalar yetmiyor. Ben de DSLR dünyasına girmek istiyorum.

Yaklaşık 4000 TL civarı bir bütçem var. Manzara fotoğrafı, portre çekim ve gece çekimleriyle uğraşmaktayım. Yağmurlu, nemli ve tozlu ortamlarda nadir de olsa fotoğraf çektiğim oluyor. Özellikle neme dayanıklı bir makinem ya da ekipmanım olmalı.

Bütçemi düzgün kullanmak adına gövde tercihim Canon 700D ya da Canon 60D. Sizce hangi makineyi almam gerekiyor ?

Ayrıca bu gövdeye,isteklerime ve bütçeme uygun lens, filtre, yedek batarya, hafıza kartı, çanta önerileriniz nelerdir ?

Biliyorum çok şey istedim ama yazdığınız her kelime benim çok önemli :) Teşekkürler, kolay gelsin herkese. :)

• o paraya ff tam kare gövde alırım 6d ve yanına sigma 24 70 uygun fiyatlı bir önceki versiyon alır dslr dunyasına adım atardım
  • Hocam 6d nin FF olmayan modelleri de mevcut mu peki hocam ? Bir de uygun fiyatlı internette güvenilir bulabilir miyiz ?
  • 700d body tamron 17-50 tamron 70-300 vc canon 50 1.8 lens veya bu sette 60 d de alanilirsiniz ama taşıma zor olur yaa da650d body tamron 17-50 canon 50 1.4 tanron 70-300 birde size tavsiyem önce tamron 17-50 ile alın sonra çekim merakınıza göre alın eğer makro çekecekseniz tamron 100mm alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki hocam sizce spot piyasa mı yoksa canon eurasia garantili ürünler mi ? Arada 1000 tlye kadar fark oluyor bazı yerlerde.Yani garanti sizlerce önemli bir şey mi ?
  • bana kalirsa
    canon 60d ( zorlarsan 70d)
    tamron 17-50 NON VC
    tamron 70-300 VC
    canon 50mm 1.8 veya 1.4
    tepe flasi
    parasoley polerize filtreler vs bu set ile cekemiceen sey olmaz. sahsen ben bu seti duzerdim ve herseyi cekerdim. bi de PS yi kavradin mi is tamamdir.

• Ben bodymi ve en çok kullanacağım lensi garantili geriye kalanları spot alırdım mesela 50 1.8 spot alırdım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Canon Eurasia garantili ürünler için hangi sitelere veya nerelere bakmam gerekir sizce ?
  • Spot alın,bişey olmaz. Garantiye boşuna para vermeyin.

• Fotografium fotozeynep...

• 4000TL bütçe varsa kesinlikle 6D yada 5d m2 temiz ikinci el alınabilir. Yanınada ilk etapta 24 70 gider .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.