Şimdi Ara

40000 45000 Arası Dizel Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Belirttiğim aralıklarla bir bütçem var ve dizel araç almaya karar kıldık. Volvo S40'ların 1.6 D modelleri hakkında bilginiz varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim.

• omerfaruk_02 O kullanıcısına yanıt
    Bence volvo yerine Ford Focus 1.6 TDCİ 109 240 TİTANİUM BAKIN 1.6 DİZEL İ PSA MOTOR ZATEN FORDLA PEUGEOT CİTROEN le aynı volvo nun motoru hakkında süphenz olmasın gayet güzel yeterli ekonomk sağlam bi motor PSA Motoru
  • volvo s40 2008 model 1.6 d hakkında bilgi vereyim.

kapı kollarından zamanla çıt çıt sesler geliyor bu iyi değil. direksiyonunda his denen birşey yok.
    yakıt olarak focusla aynı yakıyor diyebilirim arabada 4 kişi varken uzun yolda 185-190 arası çıkabiliyor
    far sistemini begendim güzel aydınlatıyordu

sormak istediğiniz özel birşey varsa söyleyeyim
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevaplar için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-masrafsiz-s40-1.6-d-dynamic-arac-sanruf-haric-en-dolu-modeldir-168614043/detay

Bu ilandaki araba hakkında ne düşünürsünüz acaba? 143.000 km bu araba çok mudur acaba? Premium ve dynamic arasında çok fark var mıdır? Yedek parça konusunda sıkıntı çeker miyiz?
  • volvo motorları genellikle sağlam oluyor. km fazla yüksek değil.Ayrıca sağlamda bir araç. Alınabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ford focus 3 1.6 tdci tremd x tavsiye ederim
  • omerfaruk_02 O kullanıcısına yanıt
    ben ocak ayında 2008 model v50 aldım. ilandakiyle aynı donanım. 133.000kmdeydi aldığımda şu an 146.000km'de. oldukça memnunum. focus alın diyen arkadaşa saygı duyurum ancak motor dışında çok fark var. en başta yalıtım çok başarılı. parçaları serviste çok pahalı ancak özel servislerde diğer araçlardan farkı yok. ben çok memnunum araçtan.
    ilandaki araç en full'u. bazılarında hız sabitleyici ve deri koltuk olmuyor. xenonda olmuyor sanırım.
  • 4 senelik arac 140.000 km. Ne yapiyorlar bu arabalarla anlamak zor :)

• hocam 140 binlere dayanmış kmdeki arabayı napacaksın sende kullanacaksın olacak 165 170 bin km focus 3 daha cazip geliyor kilometrede yaklaşık 30 50 bin civarı olur
  • Volvo s40 1.6 d rakiplerine göre güçsüz bi araba 103 beygir.orta konsolun tasarım berbatlığı da var tabi

Edit: 103 değil 109 olacak yanlış yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaptan Ross -- 10 Temmuz 2014; 23:17:07 >
  • bravo dizel ya da c4 düşünebilirsin hocam
  • corolla 1.4 d4d4d4 al. Fişek gibi fırlıyor. hem de arıza yapmaz 30 sene sanayiye gitmezsin yağıunı suyunu koyar devam edersin .
  • Volvoların dış tasarımlarını Focus'a göre başarılı buluyorum. Volvo motorlarının sağlam olduğunu duyduğum için kilometrenin o kadar da sorun olacağını zannetmiyorum. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde Bornova'ya gidip o arabada bir test sürüşü yapmayı planlıyorum. Kısmet tabi bu işler illa Volvo olacak diye bir şey de yok. Focus şimdilik 2. planda benim için.
  • megane 3 alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 9 Temmuz 2014; 22:22:05 >
  • Kaptan Ross kullanıcısına yanıt
    109 BEYGİR YANLIŞ Olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.