Bildirim
40000 tl'ye en mantıklı araç sizce ?
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Temiz hangisini bulursaniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bravo, 308, c4'den biri. c4 nispeten daha hassas deniyor. yani arizalanma olasiligi daha yuksek imis. ben gecen hafta bravo aldım. -
45olsun sıfır olsun hoca
Duster, corsa i20 ilk aklıma gelenler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2013 de 38 binliraya fiat doblo 1.3 multijet premio dizel aldik hor kullanan bir aileyiz ama araba banamısın demiyor. Yakıt olarak da çok güzel düşünürseniz tavsiye ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
c4 yerine 308 daha iyidir. hem kaput biraz önce kalıyor citroen de önden ufak bir kazada kaputta zarar görüyor şahsen bende öyle oldu. arkamdan vuran c4 ün kaput akordiyon gibi katlandı(bu arada benim araç 2010 308 hdi otomatik) .
clio ya bindinmi hiç bilmem ben biraz uzunum o sebepten bana kümes gibi geliyor içi.
yakıt olarak clio da iyi peugeot yada citroen de.
Son olarak unutmayın clio d segmenti 308 veya c4 c segmenti. arada fark var kıyaslanmaz bile -
Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Mardinde bir c4 vardı 42000 den 40000 ne düşseydi hemen gidip alacaktım. 40000 tl'ye istediğim temizlikte c4 veya 308 bulamıyorum malesef. acelem yok ama araç arayışım devam etmekte. -
-
tavsiyeler üzerine en sonunda 2011 c4 dizel aldık. sanırım iyide ettik. araç sandığımdan geniş. motor sesini içeri almıyor. bakalım inşallah memnun kalırız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X