Şimdi Ara

40000 tl'ye en mantıklı araç sizce ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

40000 tl'ye 2012 model ve üstü olabildiğince az kilometreli bir araç almayı düşünüyorum. özellikleri beni çok cezbeden clio istesemde, babam ısrarla dizel citroen c4 istiyor. bu iki araçtan hangisini seçmeliyiz yada daha mantıklı bir araç var mıdır ?

• Temiz hangisini bulursaniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravo, 308, c4'den biri. c4 nispeten daha hassas deniyor. yani arizalanma olasiligi daha yuksek imis. ben gecen hafta bravo aldım.
  • 45olsun sıfır olsun hoca
    Duster, corsa i20 ilk aklıma gelenler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 de 38 binliraya fiat doblo 1.3 multijet premio dizel aldik hor kullanan bir aileyiz ama araba banamısın demiyor. Yakıt olarak da çok güzel düşünürseniz tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • c4 yerine 308 daha iyidir. hem kaput biraz önce kalıyor citroen de önden ufak bir kazada kaputta zarar görüyor şahsen bende öyle oldu. arkamdan vuran c4 ün kaput akordiyon gibi katlandı(bu arada benim araç 2010 308 hdi otomatik) .
    clio ya bindinmi hiç bilmem ben biraz uzunum o sebepten bana kümes gibi geliyor içi.
    yakıt olarak clio da iyi peugeot yada citroen de.
    Son olarak unutmayın clio d segmenti 308 veya c4 c segmenti. arada fark var kıyaslanmaz bile
  • uzunca961 kullanıcısına yanıt
    Önerileriniz için teşekkür ediyorum. Mardinde bir c4 vardı 42000 den 40000 ne düşseydi hemen gidip alacaktım. 40000 tl'ye istediğim temizlikte c4 veya 308 bulamıyorum malesef. acelem yok ama araç arayışım devam etmekte.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.otokaca.com sitesinde "Bütçene Uygun Araçlar" kısmında 40000TL bütçe girilirse aşağıdaki listede en popüler araç serileri bulunabilir. Size sırasıyla Corsa, Fiesta veya Polo'yu tavsiye ederiz.

40000 tl'ye en mantıklı araç sizce ?
  • tavsiyeler üzerine en sonunda 2011 c4 dizel aldık. sanırım iyide ettik. araç sandığımdan geniş. motor sesini içeri almıyor. bakalım inşallah memnun kalırız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.