Şimdi Ara

40000 Tl'ye kadar otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben forumu üye olmadan takip eden 2.el araba alma uğraşında birisiyim. İlk kez araba sahibi olacağım inşallah. İnternetten yaptığım araştırmalarda birbiriyle çelişen o kadar fazla sonuç buluyorumki güzel bir araba için. Tanıdıklarda aynı şekilde birisinin iyi dediğine diğeri kötü diyebiliyor. Benim sorum şu: 40000 Tl'ye kadar bir bütçeyle ilk kez araba sahibi olacak biri için yani benim için önerebileceğiniz bir araç var mıdır? Ben alacağım arabayla senede yapacağım km belki 7-8bin civarı olur. İşe gidip gelmek için bazen de yıl içinde iki bayramda memlekete gidip gelmek için kullanacağım bir araba olacak bu. Motordan falan çok anlamadığım için başıma dert açmaycak tipik bir memur arabası arıyorum aslında. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

• 2010 üstü polo 1.4 al geç :) otomatiklerine bulaşma... ikinci eli iyidir motor basittir
  • Çok kilometreli araçlar var baktım da. Etrafımdakiler kilometresi fazla olana çok yanaşma dediler. Az kilometrelileri de ağır hasarlı başka model marka yok mudur güvenilir bu aralıkta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.