Şimdi Ara

4000TL'ye Bu sisteme nedersiniz arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu (tıkla) ilanda sahibindende bu fiyata pcyi satiyorlar arkadaslar fiyat nasil sizce ? Kişi ile görüştüm disbiritörden alıyormuş ürünleri ve faturasız isterseniz ayrıca 300-400tl daha indirim yapabilirim dedi.Yardımlarınızı ve ilgilerinizi rica ederim.

PC bunlardan ibarettir;

MSI GTX980 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia geforce DX12 ekran kartı
    intel core i7 6700K soket 1151 4.0GHz 8MB önbellek 14nm işlemci
    Asus z170 pro gaming intel z170 soket 1151 DDR4 3400 MHZ USB3.1 Anakart
    Kingston 16GB hyperx fury black series DDR4 2666MHZ CL15 1.2V XMP
    OCZ 250GB arc 100 serisi sata 3.0 ssd (480MB okuma /480MB yazma)
    WD3.5" 1TB caviar blue sata 3.0 7200 Rpm 64MB Cache harddisk
    XIGMATEK shockwave vektor 80plus 750W midI ATX pencereli siyah kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symposium -- 14 Aralık 2015; 22:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Icime kurt dusme sebebi ise arkadaslar ekran kartinin 2bin tl ve islemci toplami zaten 3500u bulurken nasil bu fiyat ki olabilitesi varmi ona gorr kontaga gecicem satici ile

• yukari

• ilan no yanlış
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuko08

ilan no yanlış

Merhaba ;

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Aradaki "." kaldırabilirsek direk sahibindene girdikten sonra arama kısmına yapıştırmamızla beraber ilana giriş yapabiliyoruz.

Şimdiden teşekkür ederim.

Yada buraya tıklayabilirsiniz.

• yardımlarımlarınızı bekliyorum.
  • verdiğiniz sistem bilgileriyle ilan uyuşmuyor ama bende merak içerisindeyim alırsanız bana da haber verirmisiniz acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: CominqSonqS

verdiğiniz sistem bilgileriyle ilan uyuşmuyor ama bende merak içerisindeyim alırsanız bana da haber verirmisiniz acaba ?

Birincisi ürünler direk distiributorden alıyorum artı fatura istemezsenizde fiyat oynuyor aşağıya doğru bazı ekran kartlarında spot yada yurtdışı urun olabiliyor. Diye cevap verdi arkadaş fiyatların neden bukadar düşük olduğunu ilettiğimde.Sahibinden güvenli e-ticaretten alıcağımdan dolayı ürün elime geldikden 3 gün kadar sonrasına kadar vaktim bulunmakta kontrol edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Symposium

quote:

Orijinalden alıntı: CominqSonqS

verdiğiniz sistem bilgileriyle ilan uyuşmuyor ama bende merak içerisindeyim alırsanız bana da haber verirmisiniz acaba ?

Birincisi ürünler direk distiributorden alıyorum artı fatura istemezsenizde fiyat oynuyor aşağıya doğru bazı ekran kartlarında spot yada yurtdışı urun olabiliyor. Diye cevap verdi arkadaş fiyatların neden bukadar düşük olduğunu ilettiğimde.Sahibinden güvenli e-ticaretten alıcağımdan dolayı ürün elime geldikden 3 gün kadar sonrasına kadar vaktim bulunmakta kontrol edeceğim.

ürünlerin garantileri yok yani. Okadar para verip garantisiz ürün almakta baya şans işi gibi geldi bana...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.