arkadaşlar seat ibiza aracıma 400tl civarında küçük bir tesisat düşünüyorum
1ad 16lık comp. 1ad 13lük comp. ve bunları besliyecek bir anfi bu bütçeye nasıl birşeyler tavsiye edersiniz
not:woofeerr kesinlikle düşünmüyorum öyle çok yüksek sesli müzik dinleme tutkum yok istediğim şey ses kalitesinin iyi olması
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim
quote:
Orjinalden alıntı: sezginc1
1ad 16lık comp. 1ad 13lük comp. ve bunları besliyecek bir anfi bu bütçeye nasıl birşeyler tavsiye edersiniz
not:woofeerr kesinlikle düşünmüyorum öyle çok yüksek sesli müzik dinleme tutkum yok istediğim şey ses kalitesinin iyi olması
SONY XMZ-R604 OTO AMPLI Maximum Output Power: 4 Ch x 110W at 4ohm sonycenter fiyatı 200 lira arkadaşım,bende iki çıkışlısı var çok memnunum.
HARWARD HR-5203 13 CM 200 W COMP. SYSTEM Max Power 180W 4 OHM 100 lira
ALPIN AP 1600 MID BASS COMPOSNENT SİSTEMİ 16 Cm 100 lira
ampli çok iyi ama comp. lar ucuz olursa çok iyi olmaz.bence ya bütçeni arttır veya iki yada üç yollu normal hoparlör al.
arkadaşım çok teşekkür ederim sanırım bişekilde bütçeyibirazdaha artıracağım bu işi bu hafta halletmem lazım nasıl yapacağım bilmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: yasaluyari
quote:
SONY XMZ-R604 OTO AMPLI Maximum Output Power: 4 Ch x 110W at 4ohm sonycenter fiyatı 200 lira arkadaşım,bende iki çıkışlısı var çok memnunum.
HARWARD HR-5203 13 CM 200 W COMP. SYSTEM Max Power 180W 4 OHM 100 lira
ALPIN AP 1600 MID BASS COMPOSNENT SİSTEMİ 16 Cm 100 lira
ampli çok iyi ama comp. lar ucuz olursa çok iyi olmaz.bence ya bütçeni arttır veya iki yada üç yollu normal hoparlör al.
Ancak bu akdar kötü bir component önerilebilirdi tebrikler. Arkadaşım bütçeni arttırırsan daha sağlıklı bir tesisat olabilir sadece component ve amfi istiyorsan işçilikle beraber 700 liradan aşağıya olacağını düşünmüyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: Capiton_
quote:
Orjinalden alıntı: yasaluyari ampli çok iyi ama comp. lar ucuz olursa çok iyi olmaz.bence ya bütçeni arttır veya iki yada üç yollu normal hoparlör al.
Ancak bu akdar kötü bir component önerilebilirdi tebrikler. Arkadaşım bütçeni arttırırsan daha sağlıklı bir tesisat olabilir sadece component ve amfi istiyorsan işçilikle beraber 700 liradan aşağıya olacağını düşünmüyorum...
tebriğini kabul ediyorum ve bende seni tebrik ediyorum.iş olsun diye mesaj yazmak bu olsa gerek.100 liraya senden de bi comp. görelim
quote:
ne tür müzik dinlersiniz?
hertz dsk 165 lerin sıfırı 130 lira dsk 135 lerinde 100 lira en fazla. dsk 135 ve dsk 165 modelinin ikisini 180 lira gibi bir fiyata ikinci el olarak bulabilirsiniz. kalan 200 lirayada sierra sa 4050 veya cbl cs 60.4 gibi 4 kanal amfi bakabilirsiniz.