Bildirim
4070 SUPER KART İLE ALAKALI YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyun performansı mükemmel olur. 2k almak zorunda değilsin.
Hatta almamalısın.
-
Zorunda değilsiniz tabii ki ama görsel kalite ve beklenti ile ilgili bir şey. 2k monitor sistemi de tam anlamıyla kullanmak için uygun olur. Oynayacağınız oyuna göre de değişir. CS2, LOL tarzı oyunlar oynayacaksanız gereksiz. Ama hikayeli ve grafikleri güzel oyunlar oynayacaksanız bence alın. Bütçe de önemli tabii ki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
aynı durumdan muzdaribim. 1080p devammı etsem 2 k yükseltsemmi mönitörü acaba. ileriye dönük düşündüğümde bundan 2 sene sonra oyunları 1080p de full ayarlarda rt açık anca oynayabilirim gibi geliyor.
-
Sistemden beklentinize bağlı. Ben 240hz 1080p sistem kullanıyorum. 2k çözünürlüğe geçersem fps yarı yarıyadan da altına düşer.
Kendi açımdan, 240hz oynamak varken neden 100hz ile kendimi kastırayım ki mesela.
Bu yüzden 2k 120hz kullanmaktansa 1k 240hz kullanma taraftarıyım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- tp link modem arayüz
- bios şifresini unuttum
- mailden konum bulma
- logitech garanti sorgulama
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- root ne demek
- telefonum şarj olmuyor
- ekran kartı resetleme
- zyxel modem kurulumu
- secure boot nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X