Şimdi Ara

4096kbps internetimde anlayamadığım hız problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4mb internet bağlattım download hızım maksimum 130kb civarına çıkıyordu. Bodrumda olduğum için altyapı yetersizliğinden kaynaklandığını düşündüm fakat download manager adlı programı kullandığım zaman 430kb gibi bir hızla download yaptığını farkettim.Download linklerini programla indirdiğim zaman bi sorun yok ama firefox tan kaydet diyerek indirmeye çalıştığımda daha önce kullandığım 1mb lık internetin yaptığı ortalama 100 kb hızlara bile ulaşamıyorum. Program kullanmadan sadece ttnetmuzik sitesinden download yaparken 400 civarı hızlara çıkıyor.Bilgisayarımdada bi problem olduğunu zannetmiyorum çünkü ankarada yine 4mb internetle program kullanmadan aynı performansı alıyorum.Rapid hesabım var onlada denedim sonuç aynı programsız çok düşük hızlarda kalıyor.Burdaki modem ttnet in verdiği exper in kablosuz modemi. Bu problemin neden kaynaklanabiliceğine dair en ufak bir şey gelmiyor aklıma tecrübesi veya bir fikri olan varsa hertürlü yardıma açığım :) ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

• Aynı problem bende de var. Aydın'dayken program kullanmadan rapidden 105 ile indirirken Kocaeli'nde 30 ile zor çekiyorum. Her iki bağlantı da 1mbit
  • quote:

Orjinalden alıntı: herdem09

Aynı problem bende de var. Aydın'dayken program kullanmadan rapidden 105 ile indirirken Kocaeli'nde 30 ile zor çekiyorum. Her iki bağlantı da 1mbit

fakat benim problemim şehirler arasındaki hız farkları değil :) program kullanınca ulaştığım normal hızlara (400kb/s civarı) web tarayıcısından download yaparken ulaşamam (80kb/s civarı)
  • santralin çıkışı yetersiz kaldığından oluyor ,küçük yerlerde daha fazla olur bunlar. siz çok parçalı indirirseniz diğer abonelerin hızı dahada inecektir.
  • kocaelide iyi baglantılar ne yaptınız maşallahı var çok şükür
  • İndirdiğin site 400 göndermiyorsa indiremezsin.O programlar 30 tane falan bağlantı yapıyor hepsinden ayrı ayrı çekiyor 1 siteden oyüzden hızlı oluyor.Winamp.com dan bişiler indir 400 ü bile geçer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engink

santralin çıkışı yetersiz kaldığından oluyor ,küçük yerlerde daha fazla olur bunlar. siz çok parçalı indirirseniz diğer abonelerin hızı dahada inecektir.

Anladım yani bizimle ilgisi yok yine altyapı yetersizliği ile ilgili.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    superonline 500 Mbps hız sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.