Şimdi Ara

40S81B ÇALIŞMA SAATİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG 40S81B ALDIM GEÇEN HAFTA . ÇALIŞMA SAATİNİ KUMANDA YARDIMIYLA ÖĞRENME ŞANSIM VARMIŞ. BİLEN ARKADAŞLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR . ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR.

• vall olur mu bilmiyorum ama bende kapalı iken ( standby konumunda ike ) RETURN - Menu - Mute - Power'di sanirim. sen yinede benim yazdigim basliklari arat cikar. sen arayip bul diyorsun ama bulamadim :)
  • ben de 40r81 var...dediğiniz şekilde tv'ye uyguladım ama olmuyor...bu konu bence önemli..yardımı olursanız memnun olurum..birde şu ekranın altındaki mavi ışık nasıl kapatılıyor..bilen arkadaş varsa yazarsa sevinirim....şimdiden teşekkürler.
  • Servis menüsüne girmek için:
    stand by da iken;
    info - menu - mute - power

Panel On Time-Panelin kaç saat kullanıldığını gösterir

(Sakıncalı bir menü, kesinlikle oynamayın. Power düğmesine basarak çıkın.Bütün ayarlarınız sıfırlanır.)

Mavi ışık ayarları için:
    Menü - Kurulum sekmesinde ışık etkisi diye bir seçenek olması lazım, oradan ayarlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solestar -- 8 Kasım 2007; 20:41:26 >
  • sayın solestar...
    dediğiniz gibi yaptım......ekranın altındaki mavi ışık kapandı..
    panel on time'da ise 59 yazıyor..tv'yi cumartesi günü almıştım.....ğrendiğim iyi oldu..teşekkürler...
  • rica ederim
    Tv niz hayırlı olsun, sorunsuz kullanırsınız inşallah.
    Selamlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic kullanma saati
    16 yıl önce açıldı
    Hakem saati ile tv saati
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.