Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçende teknosada 2000tl idi aveaya 100tl de atıyorlardı. yani 1900e geliyordu taksitte yapıyordu. aslında piksel işi karışık gidip mağazadan alsak daha iyi gibi. 100-200 daha veririz. en azından rahat olur içimiz.
  • Bende ölü piksel çıkmadı çok şükür, panelde hiç bir sorun yok Allahtan, sonuçta elektronik bu biraz da şans işi, isterseniz süper garantili alın, şansınıza arızalı çıktı mı yine aynı şeyler olur.
  • Dediğiniz gibi sırf içimiz rahat etsin diye mağazada görüp almak en iyisi ama ne yazık ki Van'da ne teknosa ne de elektronik ürün satan mağazalar tv'yi teşhir için getirmiyor.Sipariş verirsen getiriyorlar.Koskoca şehirde bir tane bu tv'den göremedim yani.Yine internetten alıyormuşsun gibi oluyor.(tv'yi görmeden)Bugün LG'nin servisine gittim.Adam bana şimdiye kadar LG'lerde ölü pikselle karşılaşmadım dedi.Ölü piksel sayısı ile ilgili bilgisi de yoktu sanırım.Çıkarsa müşteri almak istemiyor deyip gönderiyoruz dedi ama şu kadar çıkarsa gönderiyoruz demedi.Sanayi Bakanlığı'nın bu ölü piksel olayına el atması lazım.Bunların çıkması normal ya da değil.Orası tüketiciyi ilgilendirmez diye düşünüyorum."0" piksel garantiyi zorunlu hale getirirlerse mecburen bu firmalar ürünlerini satmak için buna uyacaklar.Bu pazarı kaybetme riskini göze alamazlar.Sen gel bir tv'ye 2000 tl ver sonra yok ölü piksel yok şu yok bu.Olacak iş mi bu.İşimiz Allah'a kalmış gerçekten.Bizim gibi birçok insan tv'yi en azından 10 yıl sorunsuzca kullanmayı planlıyor.Hadi yenisi çıktı değişelim, hadi oyun konsolu için en iyi görüntüyü veren tv'yi alalım demiyoruz.Çok mu şey istiyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bende ölü piksel çıkmadı çok şükür, panelde hiç bir sorun yok Allahtan, sonuçta elektronik bu biraz da şans işi, isterseniz süper garantili alın, şansınıza arızalı çıktı mı yine aynı şeyler olur.

Haklısınız gerçekten de şans işi.O yüzden diyorum ya işimiz Allah'a kalmış.Bu tv'yi alan diğer arkadaşlar bahsetmediklerine göre pek sık rastlanan bir durum değil ama yine de rastlanıyor ve bu da gerçekten insanın içini kemiriyor.Bu arada teknosa Van'da ürünü 2.300 tl'ye satarken kendi sitesinde 2.100 tl'ye satıyor.Denixex'in dediğine göre ise başka bir yerde 2.000 tl'ye.Bu nasıl bir mağazalar zinciri anlamadım.Hepsiburada ise 2.000 tl'ye satıyor ve world kart için 50 tl de world puan veriyor yani 1.950 tl'ye geliyor.İstanbul Bilişim de 1950 tl'ye satıyor.İstanbul Bilişim zaten paralel ithalatla getirdiği ürünü LG Türkiye garantili ürünle aynı fiyata satıyor.Allah gözlerini doyursun.Hepsiburada 3 piksele İstanbul Bilşim de 2 piksele garanti veriyor.Bu durumda ne diye İstanbul Bilşim'i tercih edelim ki.Bu yüzden hepsiburada'nın fiyatı makul görünüyor.Biz de herhalde hepsiburada'dan alıp dua etmeye başlayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

Bende ölü piksel çıkmadı çok şükür, panelde hiç bir sorun yok Allahtan, sonuçta elektronik bu biraz da şans işi, isterseniz süper garantili alın, şansınıza arızalı çıktı mı yine aynı şeyler olur.

Haklısınız gerçekten de şans işi.O yüzden diyorum ya işimiz Allah'a kalmış.Bu tv'yi alan diğer arkadaşlar bahsetmediklerine göre pek sık rastlanan bir durum değil ama yine de rastlanıyor ve bu da gerçekten insanın içini kemiriyor.Bu arada teknosa Van'da ürünü 2.300 tl'ye satarken kendi sitesinde 2.100 tl'ye satıyor.Denixex'in dediğine göre ise başka bir yerde 2.000 tl'ye.Bu nasıl bir mağazalar zinciri anlamadım.Hepsiburada ise 2.000 tl'ye satıyor ve world kart için 50 tl de world puan veriyor yani 1.950 tl'ye geliyor.İstanbul Bilişim de 1950 tl'ye satıyor.İstanbul Bilişim zaten paralel ithalatla getirdiği ürünü LG Türkiye garantili ürünle aynı fiyata satıyor.Allah gözlerini doyursun.Hepsiburada 3 piksele İstanbul Bilşim de 2 piksele garanti veriyor.Bu durumda ne diye İstanbul Bilşim'i tercih edelim ki.Bu yüzden hepsiburada'nın fiyatı makul görünüyor.Biz de herhalde hepsiburada'dan alıp dua etmeye başlayacağız.

Siz duanızı eksik etmeyin, ancak şöyle birşey de var, artık teknolojiyle beraber artık bu ölü piksel hataları da azalmaya başladı bu da bir gerçek, LCD teknolojisi ilk çıktığında bu daha çok ön plandaydı.

Kaldı ki aynen bahsettiğimiz gibi bu TV ile ilgili piyasada ben şu ana kadar "ölü piksel" lafını kimseden duymadım, duymayız da inşAllah. Neyse fazla konuşup da TV lerimize nazar değdirmeyelim.

Walla geceleri bluray film izlerken, verdiğim paraya değdiğini anlıyorum. Eğer alacaksanız ben yine de hızlıal öneririm, daha önce de bahsettiğim gibi, hızlıal=gold=Metro Elektronik Tic. A.Ş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 22 Şubat 2011; 23:15:53 >

• bimekste %20 indirim var . ama ankarada bitmiş çoğu yerde olduğu gibi anca internetten alabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

bimekste %20 indirim var . ama ankarada bitmiş çoğu yerde olduğu gibi anca internetten alabiliriz.

akrabam tv alcaktı. sabah önerileri yaptım 46c6000 almak için bimekse gitti. ama ürün stoklarında kalmamış

sonrasında 47le5300 yi almış. Konuyu geç gördüm. Normal uydu alıcısıyla izleyecekler. İnşallah pişman olmazlar.
  • Bimeks'in garantisi hangi firmanın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mechatronik

quote:

bimekste %20 indirim var . ama ankarada bitmiş çoğu yerde olduğu gibi anca internetten alabiliriz.

akrabam tv alcaktı. sabah önerileri yaptım 46c6000 almak için bimekse gitti. ama ürün stoklarında kalmamış

sonrasında 47le5300 yi almış. Konuyu geç gördüm. Normal uydu alıcısıyla izleyecekler. İnşallah pişman olmazlar.

Normal uydu alıcısıyla baya bi pişmanlık yaşayabilirler, o TV ye kaliteli bir HD uydu alıcısı şarttır benden söylemesi

• @darbelux
    Eve kurulum yapılsın, memnun kalmazlarsa uydu alıcısını değiştirmelerini öneririm.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 24 Şubat 2011; 0:31:26 >
  • arkadaşlar fiyat performans ürünü olarak bundan daha iyisini bulamadığım için ben de bu ürünü alacağım 1 hafta içinde. d smart hd ile kullanmayı düşünüyorum. iki ürünü de yeni alacağım. bu 2'li için kötü olur diyen, ya da alternatif sunabilecek var mı?

bir de şu ürüne bakıyordum ancak vazgeçtim plazmadan "burn-in?" olayından dolayı.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_50PK350-PLAZMA-TV,16306.html

yani aralarında fiyat farkı yok denecek gibi birşey, ancak biri 50 biri 42 inch.

sorularıma cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: onurdavran

Bimeks'in garantisi hangi firmanın?

TEKNO EKSPER / ANKARA FİRMASI GARANTİSİNDE.. 37LE5300 ALMIŞTIM GEÇEN AY BİMEKS TEN Bİ SORUN YOK ŞU ANA KADAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granis

arkadaşlar fiyat performans ürünü olarak bundan daha iyisini bulamadığım için ben de bu ürünü alacağım 1 hafta içinde. d smart hd ile kullanmayı düşünüyorum. iki ürünü de yeni alacağım. bu 2'li için kötü olur diyen, ya da alternatif sunabilecek var mı?

bir de şu ürüne bakıyordum ancak vazgeçtim plazmadan "burn-in?" olayından dolayı.
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/LG_50PK350-PLAZMA-TV,16306.html

yani aralarında fiyat farkı yok denecek gibi birşey, ancak biri 50 biri 42 inch.

sorularıma cevap verdiğiniz için şimdiden teşekkürler...

Eğer yansıma ve boyutu sizin için problem olmayacaksa bu ürünü de tercih edebilirsiniz. Alınabilecek bir ürün.

• bende ekim ayında le 5300 led aldım.canavar gibi görüntü veriyo.uydu alıcısında hdmi girişi var.bağlantıyı hdmi ile yaptım.çok memnunum.merak edenler için normal uçlu scart ve normal uçlu hdmi kablosunu aynı anda bağladım.scarttan hdmi ye geçince görüntü cam gibi oluyor.scarta geçince bulanıklaşıyor.birde şu 50 hz 100 hz olayı var.türkiyeki yayınlar 50 hz miş.ben bazı ayarlardan sonra 60 hz e çıkardım.uydu alıcısında pal ve ntsc ayarları var.ntsc ye alınca 60 hz oluyor.ama görüntü bulanık oluyor.pal daha iyi.wireless av link özelliğini daha çözemedim.anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • elime para geçti beyler indirim bekliyorum. 42 yada 47 hala karar veremedim ama .
  • arkadaşlar benim müzik setim var ve yanında 2 tane büyük hoparlör var. bunları lede bağlayabilir miyim? girişi uyar mı ? birde izleme mesafem 6 metre 42 inç küçük gelir mi diye korkuyorum.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 24 Şubat 2011; 19:16:29 >
  • quote:

arkadaşlar benim müzik setim var ve yanında 2 tane büyük hoparlör var. bunları lede bağlayabilir miyim? girişi uyar mı ? birde izleme mesafem 6 metre 42 inç küçük gelir mi diye korkuyorum.
    teşekkürler.

Eğer kolondan çıkan kabloların ucuna s-audio jack bağlarsan ses alabilirsin, ancak TV nin anfi özelliği olmadığı için o kolonlarla alacağın ses seni hayal kırıklığına uğratır bunu bil. Müzik setinin kolonları müzik setnini anfisinden güç aldığı için TV de aynı sesi veremezler.

• quote:

quote:

arkadaşlar benim müzik setim var ve yanında 2 tane büyük hoparlör var. bunları lede bağlayabilir miyim? girişi uyar mı ? birde izleme mesafem 6 metre 42 inç küçük gelir mi diye korkuyorum.
    teşekkürler.

Eğer kolondan çıkan kabloların ucuna s-audio jack bağlarsan ses alabilirsin, ancak TV nin anfi özelliği olmadığı için o kolonlarla alacağın ses seni hayal kırıklığına uğratır bunu bil. Müzik setinin kolonları müzik setnini anfisinden güç aldığı için TV de aynı sesi veremezler.

peki müzik setini bağlayabilir miyim tv ye? birde bu kablolara s-audio bağlanır mı?
    teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: canbazgs58

bende ekim ayında le 5300 led aldım.canavar gibi görüntü veriyo.uydu alıcısında hdmi girişi var.bağlantıyı hdmi ile yaptım.çok memnunum.merak edenler için normal uçlu scart ve normal uçlu hdmi kablosunu aynı anda bağladım.scarttan hdmi ye geçince görüntü cam gibi oluyor.scarta geçince bulanıklaşıyor.birde şu 50 hz 100 hz olayı var.türkiyeki yayınlar 50 hz miş.ben bazı ayarlardan sonra 60 hz e çıkardım.uydu alıcısında pal ve ntsc ayarları var.ntsc ye alınca 60 hz oluyor.ama görüntü bulanık oluyor.pal daha iyi.wireless av link özelliğini daha çözemedim.anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Uydu alıcınız hdmi çıkışlı normal bir alıcı mı yoksa hd destekli ve hdmi çıkışlı bir uydu alıcısı mı?

• ben geçen hafta aldım. d-smart hd paket kullanıyorum. özellikle hd kanallar çok güzel görünüyor. İnternet üzerinde en uygun fiyat tekcarsi.com ve anindakapida.com sitesinde. ürün Plato isimli ithalatçı garantili geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.