Şimdi Ara

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
848
Cevap
1
Favori
133.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onurdavran

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

quote:

arkadaşlar bir sorum olacak evimdeki bir odada izleme mesafem 3 metreden 55 ekran tüplü tv izliyorum
    bende salon için led almak istiyordum da salonda izleme mesafem 5 veya 6 metre olacak ya 42inç alacağım yada 47inç alacağım. 42 fiyatı daha uygun.ama küçük gelir mi diye korkuyorum. sizce 42 küçük gelir mi? gelmezse bende büyük ihtimal elime para geçtiği anda bir lg 42le5300 alacağım yoksa 47le5300 alacağım.???

teşekkürler.

Biz de aynen sizin gibi şu an 55 ekran tüplü tv izliyoruz.Salonumuzun ölçüleri 5.80 uzunluk 4 mt genişlik.Ben de arkadaşlara sordum.37 ile 42 arasında kalmıştım.Arkadaşlar 42 inche olanını tavsiye etti.Hatta bir arkadaş 47 inche olanını bile alabileceğimi söyledi ama biz 42 inche olanını alacağız.Büyüklüğe göz alışıyor deniyor ama bana kalırsa 47 çok büyük olur 42 ideal bir boyut ve küçük değil.Bunun dışında play station'dan herkes memnun gözüküyor.Konuyu okursanız play station'la ilgili mesajları görebilirsiniz.

Sagolun hocam suanda 42le5300un fiyatı istbilisimde 1800tl aslında fiyatı gayet uygun.

İstanbul Bilişim için verdiğiniz fiyat tek çekim için 1.833 tl, takstli fiyat ise 1.930 tl.Hızlıal.com'da şu anda ürünün tek çekim fiyatı sanırım havale ile 1.775 tl, takstli fiyatı ise 1.869 tl.Yani iki durumda da hızlıal.com daha ucuz.Biz de hızlıal.com'dan almayı düşünüyoruz.Tabi büroteknik, anında kapıda gibi yerlerde daha ucuz ancak bunların hizmet kalitesi hakkında bir şey bilmiyorum.Fiyatının düşmesi ile ilgili söylediklerinize darbelux çok güzel yanıt vermiş.Biz de bundan birkaç ay önce lcd almayı düşünyorduk ama ledlerin fiyatı düşsün de led alalım diye bekledik.Şimdi bu tv'yi alacağız.Çünkü fiyatının düşmesini beklersek aynı fiyata bu sefer daha iyisi piyasaya girecek.Bu sefer de onun araştırmasını yapmak için forumlarda kafa patlatacağız ve sonu olmayan kısır bir döngünün içine gireceğiz.Planınızı bozmayacaksa bekleyebilirsiniz tabi ama ihtiyacınız varsa şu an da almayı düşündüğünüz tv emin olun ki bu fiyata en iyi tv.

hocam fakat istanbulbilişimde askı aparatı artı altın uçlu hdmi kablo veriyorlar. yani fiyat aynı oluyor denebilir. ben ankarada olduğum için ödemeyi internetten yapacağım ve adam akıllı bir garanti ve servisi olsun istiyorum. bu konuda sanki istanbul bilişim daha ağır basıyor gibi.
    birde şuanda zaten elimde hazır para yok. led tv almak için bekleyebilirim yani.
    birde istanbul bilişimde garanti süresini bir miktar ödeyerek 5yıla çıkartabiliyoruz.hızlıal da böyle birşey varmı bilmiyorum.son olarakta ölü piksel çıkarsa ne yapabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 19 Şubat 2011; 12:06:21 >

• quote:

hocam fakat istanbulbilişimde askı aparatı artı altın uçlu hdmi kablo veriyorlar. yani fiyat aynı oluyor denebilir. ben ankarada olduğum için ödemeyi internetten yapacağım ve adam akıllı bir garanti ve servisi olsun istiyorum. bu konuda sanki istanbul bilişim daha ağır basıyor gibi.
    birde şuanda zaten elimde hazır para yok. led tv almak için bekleyebilirim yani.
    birde istanbul bilişimde garanti süresini bir miktar ödeyerek 5yıla çıkartabiliyoruz.hızlıal da böyle birşey varmı bilmiyorum.son olarakta ölü piksel çıkarsa ne yapabiliriz?

Evet İstanbul Bilişim'in hediyeleri de var ama biz askı aparatı kullanmayacağımız için onu göz önünde bulundurmadım.Tv için sehpa alacağız.Onun üzerinde askı aparatı var.Garanti süresini uzatma hızlıal'da yok sanırım.Ölü piksel için ise hem İstanbul Bilişim hem de hızlıal tek piksele bile garanti veriyorlar.Yalnız garanti konusunda bence hızlıal.com'da çok iyi.ESS elektronik garantiyi veriyor.Gold'un sitesinde ürünün altında bu ürünü neden buradan almalıyım gibi bir şey var.Orada garanti şartlarını okursanız çok cazip olduğunu görürsünüz.Diyelim ki tv bozuldu ve yapamadılar.O zaman size ya yeni bir tv veriyorlar ya da yoksa bir üst modelini veriyorlar.Hızlıal.com Gold'un ve Gold'daki garanti şartları hızlıal için de geçerli.Tabi beklerseniz ilerde bu fiyata bu ürünün 5500 modelini ya da daha iyi bir modeli alabilirsiniz.O yüzden bence şu an için almayı düşünmüyorsanız hiç internete girip de araştırma yapmayın.Çünkü kafanız çok karışacaktır.Zaten tv'yi alacağınız zaman sıkı bir internet maratonu sizi bekliyor olacak.O yüzden şimdi dinlenin.Ben hayatımda bu tv mevzusundan daha sıkıntılı bir şey görmedim.Rüyama tv'ler giriyor, özelliklerini karşılaştırıyorum

• quote:

quote:

Evet İstanbul Bilişim'in hediyeleri de var ama biz askı aparatı kullanmayacağımız için onu göz önünde bulundurmadım.Tv için sehpa alacağız.Onun üzerinde askı aparatı var.Garanti süresini uzatma hızlıal'da yok sanırım.Ölü piksel için ise hem İstanbul Bilişim hem de hızlıal tek piksele bile garanti veriyorlar.Yalnız garanti konusunda bence hızlıal.com'da çok iyi.ESS elektronik garantiyi veriyor.Gold'un sitesinde ürünün altında bu ürünü neden buradan almalıyım gibi bir şey var.Orada garanti şartlarını okursanız çok cazip olduğunu görürsünüz.Diyelim ki tv bozuldu ve yapamadılar.O zaman size ya yeni bir tv veriyorlar ya da yoksa bir üst modelini veriyorlar.Hızlıal.com Gold'un ve Gold'daki garanti şartları hızlıal için de geçerli.Tabi beklerseniz ilerde bu fiyata bu ürünün 5500 modelini ya da daha iyi bir modeli alabilirsiniz.O yüzden bence şu an için almayı düşünmüyorsanız hiç internete girip de araştırma yapmayın.Çünkü kafanız çok karışacaktır.Zaten tv'yi alacağınız zaman sıkı bir internet maratonu sizi bekliyor olacak.O yüzden şimdi dinlenin.Ben hayatımda bu tv mevzusundan daha sıkıntılı bir şey görmedim.Rüyama tv'ler giriyor, özelliklerini karşılaştırıyorum

doğru söylüyorsunuz hocam. ben o zaman 2-3 ay falan bekleyeyim o zamana kadar 47inçin fiyatı 42inçin fiyatına düşer bende 47 alırım.hem yeni modeller falan gelir.

• Bunlarda bir diğer 5300 kullanıcısının sd fotoğrafları.Bu fotoğrafların sahibi olan arkadaş tv'de eski bir scart kablosu kullandığını söylüyor.

42' LG LE 5300 FULL HD LED TV izlenimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 22 Şubat 2011; 21:05:09 >

• quote:

Bence uydu alıcınızdan kaynaklanan bir problem yaşıyorsunuz.Konunun başında verilen fotoğraflar gayet iyi ve bu yayını alan arkadaş da sadece uydu alıcısı ve altın uçlu scart kullanıyor.Ha eğer bu fotoğrafları da beğenmediyseniz normal bir uydu alıcıdan çok şey beklediğinizi düşünüyorum.

kanalı ilk açtığımda çizgiler göze çarpıyor hareketli görüntülerde de çizgi çizgi oluyor bazen 2-2,5 metreden bu piksel sorunlarını çok net görebiliyorsunuz ayrıca normal tv'de okunan küçük yazılar bazen okunmuyor. ama usb'den bağladığım 400x300'lük yayınlar bile daha güzel görünüyor. premierin prs95000 uydusunu kullanıyorum acaba yetersiz geliyor olabillir mi ? çünkü menü yazıları falan da eski tvlerde iyiyken bu tv de dağılıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: emretrg

quote:

Bence uydu alıcınızdan kaynaklanan bir problem yaşıyorsunuz.Konunun başında verilen fotoğraflar gayet iyi ve bu yayını alan arkadaş da sadece uydu alıcısı ve altın uçlu scart kullanıyor.Ha eğer bu fotoğrafları da beğenmediyseniz normal bir uydu alıcıdan çok şey beklediğinizi düşünüyorum.

kanalı ilk açtığımda çizgiler göze çarpıyor hareketli görüntülerde de çizgi çizgi oluyor bazen 2-2,5 metreden bu piksel sorunlarını çok net görebiliyorsunuz ayrıca normal tv'de okunan küçük yazılar bazen okunmuyor. ama usb'den bağladığım 400x300'lük yayınlar bile daha güzel görünüyor. premierin prs95000 uydusunu kullanıyorum acaba yetersiz geliyor olabillir mi ? çünkü menü yazıları falan da eski tvlerde iyiyken bu tv de dağılıyor

Bence uydu alıcınızdan kaynaklanıyor.Yukarıda verdiğim fotoğraflar da bir kullanıcının sd fotoğrafları ve gayet iyi.Ayrıca darbelux'un verdiği fotoğraflarda da görüntü gayet güzel.Malum premier çok iyi bir marka değil.Next ya da goldmaster uydu alıcısı almanızı öneririm.Ya da emin olmak için bir yakınınızın uydu alıcısıyla deneme yapın.Zaten usb'den bağladığınız düşük çözünürlüklü görüntülerin iyi olduğunu söylemişsiniz.Usb görüntüleri de iyi olmasaydı bu tv düşük çözünürlüklü görüntüyü iyi işleyemiyor diyebilirdik; ancak sadece uydu cihazından gelen görüntülerin kötü olması tv'yi temize çıkarır diye düşünüyorum.Bu konuda çok uzman değilim ama yanlış bir mantık kurmadıysam sonucun böyle olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 19 Şubat 2011; 15:08:05 >

• Resimlere çok fazla aldanmayın arkadaşlar, sonuçta çekilen resimler durağan bir görüntüdür, normal yayında durağan görüntüler dahi güzel görünür bunu unutmayın.

TV den iyi görüntü alma işi sadece kabloya kalmıyor maalesef bu işin en büyük yükünü cihaz üstleniyor. Dün gece abimler bize geldiler ve abim gelirken HD SMART cihazını da getirmiş. Hemen bizim televizyona bağladık ve HD kanallardaki görüntüler resmen ağzımızı açık bıraktı.

SD yayınlara gelince, benim kullandığım eski model next cihaza göre dağlar kadar fark var bunu söyliyim. Hakikaten SD yayınlarda bile görüntü benim cihaza göre çok çok daha iyi. TV den info tuşuyla baktığımda sinyal girişini 1080i olarak gösteriyor.

Hatta hotbird de benim kullandığım eski cihazla alamadığımız bazı kanalları(sinyali düşük olan) abimin cihazıyla görüntüleyebildik.

ABİMİN KULLANDIĞI CİHAZ İŞTE BU RESİMDEKİ

İşte bu yüzden bu TV yi kullananlara kesinlikle kaliteli bir HD cihaz öneririm. Hiremco FX Turbo nun çekim sorunları yüzünden, biraz daha kendimi sıkıp 1 yıl HD Smart kanalları hediyeli olan NEXT 18500 cihazına karar kıldım. Şimdilik bir kaç ay daha böyle kullanmaya devam edicem.

• 42 veya 47 inch olanindan almayi dusunuyorum..

Buyuk ihtimal TV'ti Kablo TV ile izliycez
    XBox 360 Kullaniyorum HDMI
    Bilgisayari bagliycam Bluray filmlerimi ordan izliycem HDMI

HardDisklerim 1.5 ve 2 TB ama gerek yok bilgisayardan izlerim onlari nasil olsa bilgisayar da HDMI ile bagli

Sizce bana uygun bir TV mi ?
  • quote:

Resimlere çok fazla aldanmayın arkadaşlar, sonuçta çekilen resimler durağan bir görüntüdür, normal yayında durağan görüntüler dahi güzel görünür bunu unutmayın.

TV den iyi görüntü alma işi sadece kabloya kalmıyor maalesef bu işin en büyük yükünü cihaz üstleniyor. Dün gece abimler bize geldiler ve abim gelirken HD SMART cihazını da getirmiş. Hemen bizim televizyona bağladık ve HD kanallardaki görüntüler resmen ağzımızı açık bıraktı.

SD yayınlara gelince, benim kullandığım eski model next cihaza göre dağlar kadar fark var bunu söyliyim. Hakikaten SD yayınlarda bile görüntü benim cihaza göre çok çok daha iyi. TV den info tuşuyla baktığımda sinyal girişini 1080i olarak gösteriyor.

Hatta hotbird de benim kullandığım eski cihazla alamadığımız bazı kanalları(sinyali düşük olan) abimin cihazıyla görüntüleyebildik.

İşte bu yüzden bu TV yi kullananlara kesinlikle kaliteli bir HD cihaz öneririm. Hiremco FX Turbo nun çekim sorunları yüzünden, biraz daha kendimi sıkıp 1 yıl HD Smart kanalları hediyeli olan NEXT 18500 cihazına karar kıldım. Şimdilik bir kaç ay daha böyle kullanmaya devam edicem.

çok teşekkürler yardımlarınızdan dolayı, peki hd destekli bir uydu cihazı alıp hdmi ile bu tv'ye bağladığımda başka bir engel kalmıyor değil mi ? (çanak anten, lnb falan), normal yayın için hdmi bağlantısı mı yoksa scart bağlantısı mı önerirsiniz ? son olarak hd uydu değil de sadece hdmi çıkışlı bir uydu alsam standart yayınlarda dediğiniz kadar görüntü farkeder mi ? çünkü bildiğim kadarıyla hd uydular 400 lira civarında hdmi destekli uydular 150-200 liraya bulunuyor bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir marka var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emretrg -- 20 Şubat 2011; 7:38:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emretrg

quote:

Resimlere çok fazla aldanmayın arkadaşlar, sonuçta çekilen resimler durağan bir görüntüdür, normal yayında durağan görüntüler dahi güzel görünür bunu unutmayın.

çok teşekkürler yardımlarınızdan dolayı, peki hd destekli bir uydu cihazı alıp hdmi ile bu tv'ye bağladığımda başka bir engel kalmıyor değil mi ? (çanak anten, lnb falan), normal yayın için hdmi bağlantısı mı yoksa scart bağlantısı mı önerirsiniz ? son olarak hd uydu değil de sadece hdmi çıkışlı bir uydu alsam standart yayınlarda dediğiniz kadar görüntü farkeder mi ? çünkü bildiğim kadarıyla hd uydular 400 lira civarında hdmi destekli uydular 150-200 liraya bulunuyor bu fiyat aralığında önerebileceğiniz bir marka var mı ?

Sadece HDMI çıkışlı bir uydu cihazının görüntüde bu kadar fark edeceğini sanmam. Sonuçta HD uyduların işlemcisi ve RAM i daha yüksek oluyor, ve HD uydular görüntü sinyalini 1080 olarak verdiği için görüntü SD cihazlara göre daha iyi olur.

NEXT 2010 TIGER HD modeli var, bende dün gece buldum bu cihazı, üstelik fiyatı da alınabilir seviyede, en uygun aşağıdaki linkte buldum en azından sağlam ve güvenilir bir marka, yorumları da okudum bu cihazla ilgili ve memnun olan çok.

http://www.uydustore.com/?urun-573-Next-Ye-2010-HD-CIS-Tiger-Full-HD---HDMI-KABLO-HEDiYE--.html

quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

42 veya 47 inch olanindan almayi dusunuyorum..

Buyuk ihtimal TV'ti Kablo TV ile izliycez
    XBox 360 Kullaniyorum HDMI
    Bilgisayari bagliycam Bluray filmlerimi ordan izliycem HDMI

HardDisklerim 1.5 ve 2 TB ama gerek yok bilgisayardan izlerim onlari nasil olsa bilgisayar da HDMI ile bagli

Sizce bana uygun bir TV mi ?

Gayet Uygundur, ihtiyacınızı hayli hayli karşılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 20 Şubat 2011; 8:34:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Yani D smart'ın HD Smart uydu alıcısı ya da Digitürk'ün uydu alıcısını değil de hd destekli bir uydu alıcısı öneriyorsunuz.Öyle mi?

Bu arada çekilen fotoğraflar elbette bir ölçü değil ancak bazı arkadaşların çamur gibi görüntü alırken bazılarının yayınının bu fotoğraflardaki kadar iyi olması da uydu alıcısından kaynaklanan bir şey herhalde.İyi ve normal bir uydu alıcısıyla en azından izlenmeyecek kadar kötü bir görüntü alınmamış oluyor.Sizin cihazınızın da next olması görüntüde fark etmiş hemen.

Bir de şunu sormak istiyorum.Normal bir uydu alıcısı için altın uçlu scart almak görüntüde çok fark yaratır mı?Bir de scart çıkışlı bir uydu alıcısını hdmi ile tv'ye bağlamak mümkün mü?Bunun için bir aparat var mı ve eğer varsa ve bu şekilde bağlanırsa normal scarta göre fark yaratır mı?Yoksa cihaz hd olmadıktan sonra som altın hdmi ile bağlasak da çok farklı bir görüntü alamayacağımızı mı düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur06gs -- 20 Şubat 2011; 13:51:10 >

• quote:

Yani D smart'ın HD Smart uydu alıcısı ya da Digitürk'ün uydu alıcısını değil de hd destekli bir uydu alıcısı öneriyorsunuz.Öyle mi?

Bu arada çekilen fotoğraflar elbette bir ölçü değil ancak bazı arkadaşların çamur gibi görüntü alırken bazılarının yayınının bu fotoğraflardaki kadar iyi olması da uydu alıcısından kaynaklanan bir şey herhalde.İyi ve normal bir uydu alıcısıyla en azından izlenmeyecek kadar kötü bir görüntü alınmamış oluyor.Sizin cihazınızın da next olması görüntüde fark etmiş hemen.

Bir de şunu sormak istiyorum.Normal bir uydu alıcısı için altın uçlu scart almak görüntüde çok fark yaratır mı?Bir de scart çıkışlı bir uydu alıcısını hdmi ile tv'ye bağlamak mümkün mü?Bunun için bir aparat var mı ve eğer varsa ve bu şekilde bağlanırsa normal scarta göre fark yaratır mı?Yoksa cihaz hd olmadıktan sonra som altın hdmi ile bağlasak da çok farklı bir görüntü alamayacağımızı mı düşünüyorsunuz?

Eğer özel kanallar(belgesel, sinema vs.) izlemeyecekseniz dsmart veya digiturk ün pek bir esprisi yok bana göre

Bendeki görüntü çok kötü değil tabiki de ancak HD uydu cihazı ile normal SD yayınlarda bile kalite çok çok farkediyor.

Ben daha önceden s-video ile bağlıyordum sonradan 40 TL ye phılıps in orjinal altın kaplama uçlu scart ile bağladık, aradaki tek fark renk ve kontrast canlılığı oldu, bunun dışında çok bir fark yok bunu bilin. SCART-HDMI dönüştürücü var mıdır bilemiyorum, ancak bu dönüştürücü tamamen gereksizdir. Neden diye soracak olursanız zaten uydu alıcısından SCART ile analog bir çıkış alıyorsunuz, yani bu sinyal HDMI kabloya geçince her hangi bir değişim göstermez, görüntü kaynağı analog olduğu için görüntüde her hangi bir değişim olmaz. Yani kısaca ölü bir yatırım olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 20 Şubat 2011; 15:17:36 >

• Demek ki bu tv için en iyisi kablo, scart, hdmi ile uğraşmak yerine en iyisi dediğiniz gibi hd destekli bir uydu alıcısı almak.Teşekkürler.
  • bugün gezmeye gittim birde teknosaya bakayım dedim gelmişken. 42le5300 modeli vardı 2000tlye düşmüş birde 100tl avea tl veriyorlarmış alırsanız.taksit falanda varmış.Allah var gerçekten güzel tv . ama ne bileyim eve alıp koyarsam küçük gelir mi diye korkuyorum? izleme mesafem 5-6 metre adam uygun dedi ama ne biliyim. en iyisi biraz daha beklemek olacak belki 47liğin fiyatı 42nin fiyatına düşerve 47 alırım.
  • quote:

Sadece HDMI çıkışlı bir uydu cihazının görüntüde bu kadar fark edeceğini sanmam. Sonuçta HD uyduların işlemcisi ve RAM i daha yüksek oluyor, ve HD uydular görüntü sinyalini 1080 olarak verdiği için görüntü SD cihazlara göre daha iyi olur.

NEXT 2010 TIGER HD modeli var, bende dün gece buldum bu cihazı, üstelik fiyatı da alınabilir seviyede, en uygun aşağıdaki linkte buldum en azından sağlam ve güvenilir bir marka, yorumları da okudum bu cihazla ilgili ve memnun olan çok.

http://www.uydustore.com/?urun-573-Next-Ye-2010-HD-CIS-Tiger-Full-HD---HDMI-KABLO-HEDiYE--.html

Bugün Next YE-18500 uydu cihazından aldık 1 yıl dsmart aile paketi ve 8 hd kanal hediyeli gold pc'den 429 liraya, tavsiye ederim. kesinlikle uydu cihazı farkediyo hdmi ile bağlıyoruz artık. eski uydudaki yazıların bulanıklığı, renklerin solukluğu gibi sorunların çoğu düzeldi daha net bir görüntü veriyor artık. bazı kanallarda ufak tefek karıncalanmalar farkediliyor ara sıra ama eskisiyle kıyaslanamayacak kadar az. 2,5-3 metreden gayet iyi izleniyor artık :)

bunun dışında tv nin en uygun renk ayarları nasıldır sizce hazır bazı ayarlar var (sinema,spor,oyun vs) ama ya çok parlak ya çok mat oluyor. siz hangi ayarlarda kullandığınızı yazabilir misiniz ?

• cihazla farkedeceğini söylemiştim.

Ayrıca kanaldan kanala mutlaka kalite farklılıkları olacaktır

Cihazınız hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 21 Şubat 2011; 0:23:51 >
  • Valla ben 4 ay önce 47 LE5300 Aldım media marktan çok memnunum digitürk kullanıyorum hd kanalllar gayet iyi özellikle usb çok kullanıslı benim için önemli olan o indir filmi getir izle fazla uğrasmadan. kullanıslı bir cihaz tavsiye edecek kadar bilgi sahibi değilim ama ilk LCD Led tv'm çok memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerz

Valla ben 4 ay önce 47 LE5300 Aldım media marktan çok memnunum digitürk kullanıyorum hd kanalllar gayet iyi özellikle usb çok kullanıslı benim için önemli olan o indir filmi getir izle fazla uğrasmadan. kullanıslı bir cihaz tavsiye edecek kadar bilgi sahibi değilim ama ilk LCD Led tv'm çok memnunum.

ne kadara aldınız hocam ?
  • Ürünü tam hızlıal.com'dan sipariş vereceğimiz gün ürünün fiyatının 2.000 tl olduğunu gördük.Bunun nedeni şu anda kendilerinin sattığı ürünün LG Türkiye garantili olmasıymış.Yani şu an hızlıal'da satılan ürün LG Türkiye garantili.Gold garantili ürünü satarken 0 piksel garantisi veriyorlardı ancak bu ürün için ölü piksel garantisi hakkında LG müşteri hizmetlerini aramamı söylediler.Onlar da aynı yerde 3, farklı yerlerde 5 tane olursa değişim yaptıklarını söylediler.İstanbul Bilişim'in 0 piksel garantisi verdiği ise doğru değilmiş.Bizzat açıp sordum.Onlar da 2 piksele garanti veriyorlar.Bu durumda 0 ölü piksel garantisi hayal oldu.Benim öğrenmek istediğim ise bu tv'yi alan arkadaşların ölü pikselle karşılaşıp karşılaşmadıkları.Yani bu modelde çok sık oluyor mu acaba?
  • Arkadaşlar bu üründe ölü piksel olayının sık olup olmadığını öğrenmek için internette araştırma yaparken beni şok eden bir şeyle karşılaştım.Gold bilgisayardan bu ürünü alan biri tv'sinde 1 adet ölü piksel çıktığını ve servisin bir türlü değişim yapmadığını yazmış.Daha sonra ısrarları sonucu yetkili servis ESS elektronik sözde değişim yapmış.Arızalı ürüne başka kasa takıp aynı paneli yollamışlar.Bunu gönderilen yeni tv'de de eski tv'de olduğu gibi aynı yerde ölü piksel olmasından anlamış.Bu ESS elektronik hızlıal.com'daki ürünlerin de servisi; ancak şu anda hızlıal'da satılan ürün LG Türkiye garantili ve servisi bu firma değil.(hızlıal'dan aldığım bilgiye göre)Bunları bu tv'yi Gold'dan ya da hızlıal'dan alanların içine kurt düşürmek için yazmıyorum.Hatta ben hala tv'yi hızlıal'dan almayı düşünüyorum.Sadece bilginiz olsun ve dikkatli olun diye yazıyorum.Aklınızda bulunsun.Bu linkten bahsi geçen konuyu okuyabilirsiniz.http://www.turkeyforum.com/satforum/archive/index.php/t-612039.html

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.