Şimdi Ara

42 litre simit tank 40 litre alır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
22.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

42 litre simit tankım var. 3 ay önce taktırdım. Tank boşken petrol ofisinden fulledim 37 litre aldı. sonra bittikten sonfa fullediğim yerlerde 38 de aldı. 39 da aldı 40 da aldı. ben kapattırmasam daha alacak? sizce bu mümkünmü? hava basıyor olabilirler mi? eğer böyleyse artık fulleyin demeyeceğim. 42 litre tank normalde kaç litre alması gerekirse o kadar alacağım

• Benim tank da 42 litrelik. Maksimum 33 litre alıyor. Şamandıranızda sorun olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tank basınçlı olduğundan maksimum %80 dolum kapasitesindedir. Yani 32-33lt üzerinde gaz aldığınızı görürseniz pompada kesinlikle hile vardır.
  • peki hocam hepsi mi hileli? opet ten aldım shell den aldım milangazdan aldım. petrol ofisinden aldım. hepsi en az 37 litre verdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı pompaların basıncı yüksek oluyor. Hile var mı yok mu ancak yakıt tüketimi ölçerek anlarsınız. Bende de 40 lık depo var, bazen 38 lt basabiliryorlar.

• gecikmeden montaj ustanıza gidin ayarını yapsın 42 litrelik tankın 34 litreden fazla almaması lazım, yüksek basınçtan dolayı varsa eğer sistem kendini korumaya alacaktır ve lpg ye geçmeyecektir.
  • benim de başıma geldi 40-41 litre alan depo +5-6 alıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Lt Gaz Kaç Kg
    13 yıl önce açıldı
    30 lt LPG ile kaç km Normal
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim depo da 42 lt lik ama 30 lt alıyor,daha fazla aldığını görmedim.

• Şamandra arızasından kaynaklı o seviyede dolum yapılabiliyor tankınıza, bu emniyetli bir durum değil. lpg'nin sıcak da genleşmesi söz konusu bu yüzden tanklarda %20'lik emniyet payı bulunmakta. Kısa zamanda lpg servisine ugrayarak baktırmanızı öneririm.
  • Ben de 50 lt'lik tank vardı, ancak 35-36 lt alırdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.