bugün ev telefonumdan internet hız düşmesinden dolayı 444 0 375i aradım.bi 15 dk kadar konuştuk acaba ücretsiz mi bu servis?
TTnet'in kendi sitesinde ücretsiz diye bir ibare göremedim ben.
quote:
Orijinalden alıntı: Enes Çe.
TTnet'in kendi sitesinde ücretsiz diye bir ibare göremedim ben.
Desene yandım
olurmu hiç ücretsiz TTnet in asıl soygunu yaptığı hat orası. boşuna mı hızınızı düşürüyorlar arayın yükseltelim hesabı şak döşüyolar
ttnet'de ücretsiz diye birşey yoktur tamamen söylenti ve iftira :D
Aksine 5 kat pahalı bir hat, geçen ay 2 dakika m.h. ile görüştüm sabit ücretin üstüne 4 tl koydular.
444 lu hat uzerinden mumkunse hic konusma yapmayin. Tarifeniz paketiniz dahi olsa disinda tutularak hesaplanmaktadir. Dakikasi cep telefonlari icin 40 kurus ev telefonlari icin bildigim 25-30 Krs arasi bir sey. 6-7 Liralik yansima olusturmustur, 15 dakika konustuysaniz.
quote:
Orijinalden alıntı: makedonn
444 lu hat uzerinden mumkunse hic konusma yapmayin. Tarifeniz paketiniz dahi olsa disinda tutularak hesaplanmaktadir. Dakikasi cep telefonlari icin 40 kurus ev telefonlari icin bildigim 25-30 Krs arasi bir sey. 6-7 Liralik yansima olusturmustur, 15 dakika konustuysaniz.
müşteri hızmetlerinin 444 tten başka telefonu varmı?????normal arıyorsunuz cevap verilmeden bant kaydı 444 e yönlendiriyor
müşteri hızmetlerinin 444 tten başka telefonu varmı?????normal arıyorsunuz cevap verilmeden bant kaydı 444 e yönlendiriyor
Iste tum numarada buradan cikiyor, 444 ten banda baglatiyor orayi dinletip 2 ye surayi dinletip 5 e sonra bir muzik baglatip bekleyin diyor bakmissin 5 dakika her turlu gecmis oluyor. Bir sorun mu en yakin santral binasina gidin hatla, netle ilgili sorunu bildirin yuz yuze oldugu icin daha iyi cevap alirsiniz.
Tabi dogrudan bulundugunuz konumun genel santral binasinin sahsi numaralarini, en yakin santralden ogrenebilirsiniz. Mesela Gayrettepe TT mudurlugunun TTNET ile ilgili numaralarini bagli oldugunuz ilcedeki kucuk santral binalarindan ogrenebilir dogrudan orayi arayabilirsiniz. Ben oyle yapiyorum. Hizim dustugunde 444 le ugrasmak yerine ben de numaralari var dogrudan arkadasimmis gibi ararim hizim dusuk boyle boyle soylerim 2 dakikada hizimi yukseltirler.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hezerfen
quote:
Iste tum numarada buradan cikiyor, 444 ten banda baglatiyor orayi dinletip 2 ye surayi dinletip 5 e sonra bir muzik baglatip bekleyin diyor bakmissin 5 dakika her turlu gecmis oluyor. Bir sorun mu en yakin santral binasina gidin hatla, netle ilgili sorunu bildirin yuz yuze oldugu icin daha iyi cevap alirsiniz.
Tabi dogrudan bulundugunuz konumun genel santral binasinin sahsi numaralarini, en yakin santralden ogrenebilirsiniz. Mesela Gayrettepe TT mudurlugunun TTNET ile ilgili numaralarini bagli oldugunuz ilcedeki kucuk santral binalarindan ogrenebilir dogrudan orayi arayabilirsiniz. Ben oyle yapiyorum. Hizim dustugunde 444 le ugrasmak yerine ben de numaralari var dogrudan arkadasimmis gibi ararim hizim dusuk boyle boyle soylerim 2 dakikada hizimi yukseltirler.
bilgiler için teşekkür..amma ben köylük yerdeyim.sizin imkanlarınız buralara pek uğramıyor..yani her şartta el-kol bağlıyız.
Koyde olsa santral vs 1-2 km yakinda olmasi gerekir musait bir zamanda gitmenizi tavsiye ederim.
Türk Telekom 444'lü numaralardan inanılmaz para kazanıyor. Çoğu kişi de 444 ' lü numaraların ücretsiz olduğunu düşünüyor.
Haliyle gelen faturalar kaçınılmaz oluyor. Dikkat etmek lazım.
Net tamamen gitmeden tel. aramıyorum artık Twitter üzerinden mesaj atıyorum 30 dakikaya onlar arıyorlar..
Sizede tavsiyem bu yönde..
Evet bir çok firmaların bu şekilde hizmetleri var. Güzel bir uygulama olduğunu söylemek lazım.
Tabi ki Twitter kullanicisiysaniz bu secenekte var.
Twitter'dan TTNetdestek kullanıyorum uzun zamandır.
ttnetin ücretsiz bi şey vereceğini sanıyosan çok iyi niyetlisin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme