Şimdi Ara

45.000 bütçem var, 3 aydır araba alamadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [DHTUBE=]Arkadaslar merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi 45.000 tl bütçem var, zorlarsam 5.000 daha koyarım. C sınıfı, manuel, maksimum 80bin km'de, az yakan ve biraz genç işi bir araç arıyorum. Boya, değişen, hasar kaydı kabul edilebilir seviyelerde olabilir. Aklımda astra j 1.3ctdi vardı, vergisi düşük, yakıtı güzel, tipi de güzel. 3 aydır bakmama rağmen temiz bulamadım, hatta 2 galerici az kaldı dolandırıyordu.
    Aradığım özellikleri belirttim. Tavsiyelerinizi merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 ay önce 45.000 TL alabileceğin arabalar şuan en az %10 pahalandi. Şimdiye kadar alsaydın kârdaydin.

Bence temiz bir tane bul al fazla bekleme yoksa alabileceğin arabaların git gide modelleri düşük olacak.

• Aynı benim bütçeyle araç bakıyosun, ben 3 seçeneğe indirgedim. focus, bravo, c4.
    Lakin piyasa almış başını gitmiş, sonuç olarak kendi arabamla bi müddet daha devam edecem.

• https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-otomatik-vites-ilk-sahibinden-temiz-sorunsuz-372361676/detay/

İnceleyebilirsiniz annemin aracıdır :)

• İnanın şaşırmadım. Bende arkadaşıma bakıyorum sanırım iki ay oldu araba bulamadık da alamadık da. Km ler almış basını gitmiş, arabalar genelde her sene el değiştirmiş. Hemen hemen hiçbirinin bakim gecmisi yok. Boya - değişen konusuna hiç takılmadık bile. Tavanda kaputta olmasın yeter dedik. Yok arkadaş bir araba bulamadık. Bizde çocuklu bir ailenin 4-5 yıl bilebileceği bir arac bakıyoruz. Yok

• quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-6-1.4-tsi-degisensiz-ve-tramersiz-365267567/detay

şöyle bir araba buldum. o fiyatlara golf 6 en guzel araba

trendline bu comfortline de direksiyon üstü kumanda var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • `bELa ` kullanıcısına yanıt
    param olsa şuanda bu arabayı kaçırmazdım.Arkadaki ferraride sizin galiba
  • _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    Araç fazlalığından demesinden anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wonky

3 ay önce 45.000 TL alabileceğin arabalar şuan en az %10 pahalandi. Şimdiye kadar alsaydın kârdaydin.

Bence temiz bir tane bul al fazla bekleme yoksa alabileceğin arabaların git gide modelleri düşük olacak.

öyle deme hocam hiç, bin pişmanım zaten bu zamana bıraktığıma

quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

ilk focusla yola çıkmıştım ama arkadaşlarım vazgeçirdi tam aile arabası diye, c4'lerde çok çirkin bravo fiyat/performans yönünden aklımda; son çarem benim

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

araç güzel ama ben b sınıfı düşünmüyorum, hayırlı satışlar.

quote:

Orijinalden alıntı: marmelat_06

bilmesem benim arkadaş yazıyor diyeceğim:D baştan sona aynı durumdayız. zorla krediye sokup, sıfır aldıracaklar hocam o olacak sonunda:)

quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

gönlümün efendisinden bahsetmişsiniz fakat ben yakıtından binemem az yakması benim için önemli. ilgilendiğiniz için de teşekkür ederim.

atıflar olmadı heralde yeniyim kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ako360 -- 9 Aralık 2016; 1:31:36 >

• _K_A_İ_N_ kullanıcısına yanıt
    Porsche Panamera hocam arkadaki araç.
  • ben de satamadım aracı. fiyatı 3bin tl aşağı çektim. yine alan yok. sonra sıfırlara zam geldi. hemen farkı yansıtıp tekrar bir miktar yükselttim. zaten alan yok. herkes galerici esnafından araç almak istiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-otomatik-vites-ilk-sahibinden-temiz-sorunsuz-372361676/detay/

Bunun sıfırı da bu fiyata satılıyordu

• 2014 de 43 e hatasız lpg li 2011 premium otomatik civic almıştım hey gidi günler

• Aga bende snn durumundaydım.
    Ailecek görüştüğümüz bir dostumun 26 bin km de C elysee executive manuel gri aracı vardı alındığı günü biliyorum 2015 model. Onu aldım kafam rahat

• Cruze hatchback. WTTC Plus, Lpg hatta 1.4 turbo...

• quote:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-peugeot-208-otomatik-vites-ilk-sahibinden-temiz-sorunsuz-372361676/detay/

şuan bu aracın sıfırını 50.000 tl civarına bırakıyorlar, üstüne 20.000 TL için 20 ay % 0 faizli kredi var

Bence istediğiniz fiyat bu araç için fazla.

Tabiki araç sizin takdir sizin.

• golf 6
  • Merhaba

45000 TL bütçe ile alınabilecek marka ve seriler aşağıda listelenmektedir. Aklınızdaki diğer farklı fiyatlarda hangi değerler olduğunu görmek için resme tıkladığınızda açılacak web sayfasında Hizmetler sekmesinin altındaki bütçeme uygun ilanlar başlığından sorgulatabilirsiniz.

Kolay gelsin

45.000 bütçem var, 3 aydır araba alamadım

• Bence ikinci ele girmeyin. 45.000 bütçe varsa, o konur. Kalanına sıfır faizle sıfır araba alınır. Mis gibi sıfır araba kokusu içine çekilir.

biz ötüyoruz bik bik ikinci el candır diye. Leşçiyiz abi biz. Ondan diyoruz. Düzgün araba ikinci alınmaz. Kimse o kadar zengin değil. Gidin sıfır alın derim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.