Şimdi Ara

45.000 YTL ye alınabilecek araç ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Civic, Corolla, Golf, Focus un modellerinden 45.000 YTL civarı alınabilecek genelde şehir içi kullanacağım gidersemde yılda iki üç defa şehir dışına çıkacağım (Gideceğim şehir arası 400 km kadar)

otomatik vites olsada olur olmasada olur, yakıt tüketimi performans rahatlık bakımından önerebileceğiniz modeller nelerdir.

dizel mi benzin mi konusunda kararsızım.

bu markalar dışında çok abartmamak kaydıyla üzerine şunuda kat şu markayı al dediğiniz modeller var mı.

• Fiat Bravo'yu incelemeni öneririm.

43.000 YTL civarına çok dolu bir dizel Bravo alabilirsin.

Ayrıca yeni Lancia Delta da çok şık, ama yükselen Euro ile fiyatları çok arttı.
  • Lancia ekim sonuna kadar € kurunu 1.84 de tuttu.Belki kasım ayında da devam eder.Eğer devam ederlerse fiyatlar çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bureda

Lancia ekim sonuna kadar € kurunu 1.84 de tuttu.Belki kasım ayında da devam eder.Eğer devam ederlerse fiyatlar çok iyi
    Opel Astra Cosmo'ya bak derim ayrıca renkli ekran varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    Sizi bilmem ama ben o araçların hiç birine 45 bin ytl vermezdim

Yeni superb, c5, laguna gibi araçlara bakardım

Orda bi focusun astranın edeceği max 40 dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Sizi bilmem ama ben o araçların hiç birine 45 bin ytl vermezdim

Yeni superb, c5, laguna gibi araçlara bakardım

Orda bi focusun astranın edeceği max 40 dır.

Alıntıları Göster
    ben aynı kararsızlık durumundayken 42000ytl'ye sıfır Peugeot 407 1.6hdi comfort tercih ettim,kararımdan çok memnunum...

• quote:

Orijinalden alıntı: plateau

ben aynı kararsızlık durumundayken 42000ytl'ye sıfır Peugeot 407 1.6hdi comfort tercih ettim,kararımdan çok memnunum...

Alıntıları Göster
    dostum sacma gelebılır belkı ama bmw 1,16 alırsın o paraya cok karızma ya da bana öle gelıyo hastayım bu arabaya zaten söledıgın uc arabayıda sevemedım ucununde son kasaları bence guzel degıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: önderlife

dostum sacma gelebılır belkı ama bmw 1,16 alırsın o paraya cok karızma ya da bana öle gelıyo hastayım bu arabaya zaten söledıgın uc arabayıda sevemedım ucununde son kasaları bence guzel degıl

Alıntıları Göster
    bıde son gözdem seat leon 2.0 tfsı gecen gun arkadasa almak ıcın gıttık dsg sanzuman test ettık ıkımızde performansı motorun sesı cok hosuma gıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

• quote:

Orijinalden alıntı: Stanislav Petrov

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Alıntıları Göster
    Bence o parayi verip c sinifi bir arac almayin..
    Sonucta bu sinifta en iyi arac bile d sinifinin vasat araclarinin yaninda konforsuz kaliyor..
    Ikinci el su tarz araclara bakabilrsiniz.. Ikiside sinifinda cok basarili araclardir..

http://www.sahibinden.com/hatasiz_159_dizel_WQQaXQQ11047978WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/makyajli_kasa_2_0WQQaXQQ10894258WQQpXQQdisplayitem

Bu arada accord boyanmis sonradan gordum ancak biraz daha yuksek fiyata 45 milyar civarinda temiz araclar bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 31 Ekim 2008; 0:05:45 >

• quote:

Lancia ekim sonuna kadar € kurunu 1.84 de tuttu.Belki kasım ayında da devam eder.Eğer devam ederlerse fiyatlar çok iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: bureda

evet bencede en güzel alternatif lancia delta... forumda alıp kullanan arkadaşlar var isterseniz onlarla görüşün....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dtnaim -- 31 Ekim 2008; 10:48:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dtnaim

quote:

evet bencede en güzel alternatif lancia delta... forumda alıp kullanan arkadaşlar var isterseniz onlarla görüşün....

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dtnaim

quote:

Bence de. Boyut C sınıfı ama konfor ve donanım tam anlamıyla D sınıfı.

• quote:

Orijinalden alıntı: kkvan

quote:

Orjinalden alıntı: dtnaim

quote:

Bence de. Boyut C sınıfı ama konfor ve donanım tam anlamıyla D sınıfı.

Alıntıları Göster
    45bin im olsa hemen giderim cmax x paket alırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: x-rayted

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: x-rayted

Çok güzel araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: levent--

Bence o parayi verip c sinifi bir arac almayin..
    Sonucta bu sinifta en iyi arac bile d sinifinin vasat araclarinin yaninda konforsuz kaliyor..
    Ikinci el su tarz araclara bakabilrsiniz.. Ikiside sinifinda cok basarili araclardir..

http://www.sahibinden.com/hatasiz_159_dizel_WQQaXQQ11047978WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/makyajli_kasa_2_0WQQaXQQ10894258WQQpXQQdisplayitem

Bu arada accord boyanmis sonradan gordum ancak biraz daha yuksek fiyata 45 milyar civarinda temiz araclar bulabilirsiniz

Alıntıları Göster
    arabada beğeninin istekle birleştiği noktada biraz da şans devreye giriyor.Araç d sınıf olsa da nasıl desem bazen ufak aksilikler araçtan soğutuyor, olmuyor.Belki de benin bindiğim,hem sürücü koltuğunda oturduğum hemde yolcu olduğum 2006 opel vectra1.9 t dizel araçlarda durum böyle.Aynı sey passat 2007 için de geçerli.Eşime işyerinde verilen vectra aracın en dolu olanıydı.Bir sürü ıvır zıvır ,gözlük kutusuna varana kadar ama işte olmadı,araç gedizlerden 3 seneliğine kiralanmıştı daha ilk ayda vites kutusu(tiptronik) kafayı yedi ,4 kere servise gitti geldi,oldu tamam dedikleri herseferinde de araç 50 km gidip kafayı yedi 3 vitesten yukarı çıkamıyordu,yokuşlarda ise kamyonlar arkadan korna çala çala bizi geçiyordu.Sonunda araç uzun uğraşlardan sonra değiştirildi.Ne oldu peki?Tahmin edin 2. araçta da aynı problemleri yaşıyoruz,şanzımanı bir türlü düzeltemiyorlar,uzun yola mı çıktın 100 km sonra araba kendini kaybediyor,daha bitmedi mutemadiyen arabadan gelen tık tık tık tık sesi de cabası,sanki biri devamlı canı istediğinde camı tıklıyor.Arabanın servise gittiği dönemlerde de passat kullanıyoruz,göya iki araba da kaliteli deri döşeli yenileri 80.000 ytl civarı deri kokusundan çocuklar kusacak gibi oluyor,herşey digital ama sen istediğin şeyleri yapana kadar nerdeyse kaza yapacak kadar arabadan kopuyorsun``diyeceğim o ki c de alsan d sınıfı da alsan bir aksilik olacaksa oluyor.Bunun sınıfla alakası yok.sanırım burada kader devreye giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 31 Ekim 2008; 15:14:47 >

• quote:

arabada beğeninin istekle birleştiği noktada biraz da şans devreye giriyor.Araç d sınıf olsa da nasıl desem bazen ufak aksilikler araçtan soğutuyor, olmuyor.Belki de benin bindiğim,hem sürücü koltuğunda oturduğum hemde yolcu olduğum 2006 opel vectra1.9 t dizel araçlarda durum böyle.Aynı sey passat 2007 için de geçerli.Eşime işyerinde verilen vectra aracın en dolu olanıydı.Bir sürü ıvır zıvır ,gözlük kutusuna varana kadar ama işte olmadı,araç gedizlerden 3 seneliğine kiralanmıştı daha ilk ayda vites kutusu(tiptronik) kafayı yedi ,4 kere servise gitti geldi,oldu tamam dedikleri herseferinde de araç 50 km gidip kafayı yedi 3 vitesten yukarı çıkamıyordu,yokuşlarda ise kamyonlar arkadan korna çala çala bizi geçiyordu.Sonunda araç uzun uğraşlardan sonra değiştirildi.Ne oldu peki?Tahmin edin 2. araçta da aynı problemleri yaşıyoruz,şanzımanı bir türlü düzeltemiyorlar,uzun yola mı çıktın 100 km sonra araba kendini kaybediyor,daha bitmedi mutemadiyen arabadan gelen tık tık tık tık sesi de cabası,sanki biri devamlı canı istediğinde camı tıklıyor.Arabanın servise gittiği dönemlerde de passat kullanıyoruz,göya iki araba da kaliteli deri döşeli yenileri 80.000 ytl civarı deri kokusundan çocuklar kusacak gibi oluyor,herşey digital ama sen istediğin şeyleri yapana kadar nerdeyse kaza yapacak kadar arabadan kopuyorsun``diyeceğim o ki c de alsan d sınıfı da alsan bir aksilik olacaksa oluyor.Bunun sınıfla alakası yok.sanırım burada kader devreye giriyor.

Alıntıları Göster
    Ben şöyle bir öneride bulunayım ; genelde şehir içi kullanacaksanız bence tercihinizi dizelden yana kullanın Dizel olunca da hemen aklıma PSA Grubun 1.6 110 HP dizel motorunun kullanıldığı Focus , C4 , 308 , S40 geliyor..

Ayrıca Fiat da Bravo'da 1.6 MJ 120 HP dizel ve 105 HP dizel seçenği sunuyor onları da inceleyebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan43

Ben şöyle bir öneride bulunayım ; genelde şehir içi kullanacaksanız bence tercihinizi dizelden yana kullanın Dizel olunca da hemen aklıma PSA Grubun 1.6 110 HP dizel motorunun kullanıldığı Focus , C4 , 308 , S40 geliyor..

Ayrıca Fiat da Bravo'da 1.6 MJ 120 HP dizel ve 105 HP dizel seçenği sunuyor onları da inceleyebilirsiniz

Alıntıları Göster
    Skoda Superblerin yeni kasası çıktı. Şu anda 1.4 TSI motorlu, comfort donanımlısı 43600 YTL'den başlıyor. Düz vites. 1.4 TSI'larda henüz otomatik gözükmüyor. 1.8TSI'larda var. Bence D sınıfı çok hoş bir araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mukeya -- 31 Ekim 2008; 13:52:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mukeya

Skoda Superblerin yeni kasası çıktı. Şu anda 1.4 TSI motorlu, comfort donanımlısı 43600 YTL'den başlıyor. Düz vites. 1.4 TSI'larda henüz otomatik gözükmüyor. 1.8TSI'larda var. Bence D sınıfı çok hoş bir araç.

Alıntıları Göster
    lancia diyorum mükemmel bir araç arka koltuk limuzin hissi veriyor resmen...bravo ile aynı platform üzerinde fakat daha kaliteli...

• quote:

Orijinalden alıntı: deli_yek

lancia diyorum mükemmel bir araç arka koltuk limuzin hissi veriyor resmen...bravo ile aynı platform üzerinde fakat daha kaliteli...

Alıntıları Göster
    Skoda SUPERB 1.4tsi en mantıklı tercih olur .

Sadece banamı öyle geldi bilmiyorum ama arka diz mesafesi vede baş mesafesi e sınıfındaki arabalarda yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Skoda SUPERB 1.4tsi en mantıklı tercih olur .

Sadece banamı öyle geldi bilmiyorum ama arka diz mesafesi vede baş mesafesi e sınıfındaki arabalarda yok .

Alıntıları Göster
    şehir içi yoğun kullanılacaksa SuperB ekonomik olmaz..
    PSA yada Hyundai 110 bg dizeller daha yerinde olur..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.