45-50bin tl arasına özellikle sıfır araç almayı düşünüyorum. Aklımda Seat ibiza hyundai i20 ve opel corsa var. Otomatik vites olması benim için önemli. Sizce hangisi daha mantıklıdır yada başka bir öneriniz varsa çekinmeyin lütfen :)
Ibiza 1.2 lt TSI 105 hp DSG YENİ i20 1.4 MPI JUMP OTM. (BENZİNLİ) Yeni Corsa, Essentia, 1.4 ECOTEC® 90 HP, 6 İleri Otomatik
quote:
başka bir öneriniz varsa çekinmeyin lütfen
Dostum vazgeç otomatik'ten düz vites alırsan genel olarak daha iyi bir araç alırsın o fiyat bandındaki Otomatik aracların şanzımanları ya verimsiz oluyor yada sorunlu bence 1.0 Turbo 115 HP Düz vites Corsa veya 1.33 Life Corolla/Auris ikilisinden birini tercih et ama ben olsam Turbo corsa alırım Minyatür OPC Gibi aracım olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: Needfordrive
Dostum vazgeç otomatik'ten düz vites alırsan genel olarak daha iyi bir araç alırsın o fiyat bandındaki Otomatik aracların şanzımanları ya verimsiz oluyor yada sorunlu bence 1.0 Turbo 115 HP Düz vites Corsa veya 1.33 Life Corolla/Auris ikilisinden birini tercih et ama ben olsam Turbo corsa alırım Minyatür OPC Gibi aracım olurdu
Bende manuelden çok memnundum istanbula taşınana kadar ama bazen oluyor 15 saat çalışıyorum bi de onun üstüne istanbul trafiğine girince kafayı yiyorum. Sırf bu yüzden istiyorum otomatik vites almayı da..
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
quote:
başka bir öneriniz varsa çekinmeyin lütfen
Teşekkür ederim hocam bir göz atayım ona da.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme