Bildirim
45-50 DERECE NORMAL Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
amd cpularına göre 45-50 çok yüksek bir değer eğer çok yüksek derecede bir ovc. yapmışsın stok fan kullandığın için olmuştur.eğer ovc. yapmamışsan bir terslik vardır.speedfan programı ile tekrar bakmanı tavsiye ederim.. -
şimdi dedğin gibi bakıyorum fakat korkutuyo sorun ne olabilir?
-
Aynı işlemciden kullanıyorum kasa her gün 16 saat çalışıyor ve kapalı bir yerde sayılır en fazla yüklenmede bile dvd fln cevirirken 42 yi geçtiğini görmedim normalde 30-33 arası çalışıyor.Anakart sıcaklığı ise 30-35 arası. -
bu işte bi terslik var gibi OC yapmıyorsan -
overclock yapmıyorum .peki sorun ne olabilir? işlemcim suan da 45 derece bosta zarar gelmesinden korkuyorum ne yapmalııyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someday__55 -- 26 Mayıs 2007; 20:22:20 > -
benim 4800 boşta 36 -
Anakartın nedir? Şu an sistem boşta ve Zalman 9700Led takılı ayrıca kasam Enermax Chakra olduğundan yandaki 25 lik fanda açık buna rağmen 38 derece diyor. Bence Msi anakart yanlış ölçüyor onca fan çalışıyor + Zalman 9700Led buna rağmen 38 derece fazla gibi. -
bende msi k9n sli platinum ve x2 3800 iklisini kullanıyorum boştaken 37 okuyorum ve 2.3ghz de overloclanmış hali -
bende ki x2 3600 brisbane da 1,4 volt la günlük 2750 mhz de boşta 37 derece prime 95 yaparsam en fazla 47 derece izmirde. bu arada soğutucu thermaltake bigtyphoon ve arctic silver ceramiq var arada -
anakartım asus mnpv-mx stok fan lı oc yapmıyorum.pc probe ile de olcuyorum sonuc aynı 40-45 derce bosta
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X