Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 45-55 arası araç bakıyorum. İlk aracım olacak. Almamı tavsiye ettiğiniz araçları yazarsanız sevinirim paketleri ile beraber. Araçtan anlamadığım için hiç bilmeyen birine tavsiye verir gibi yazarsanız sevinirim.
İstediklerim
1-Otomatik vites (sorunsuz olması şart sorunluları varmış) 2-Dijital klima 3-Hatcback 5 kapı 4-Tipi eli yüzü düzgün :) 5-Donanımlı bir araç olması iyi olur (elektrikli aynalar, bluetooth vb. ) 6-Yakıt önceliğim yoktur ama çokta üst seviye bir yakıt tüketimi olmasın.
focus 2 ghia
arkadaşlar araştırmalarım sonucu golf 5 1.6 benzin&lpg bir araç begendim ama bunların otomatiği sıkıntılı mı bilen yorumlayabilir mi aracı
hocam detaylı bilgim yok ama vw de fsi motorlar sıkıntılı diye okudum, ona dikkat edebilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: mpiam
hocam detaylı bilgim yok ama vw de fsi motorlar sıkıntılı diye okudum, ona dikkat edebilirsiniz
Tsi motorların turbosuz halidir.Gitmemesi ve çok yakması haricinde öyle büyük bir problemi yoktur.Tabi düzgün bakildiysa
quote:
Orijinalden alıntı: S.kar
arkadaşlar araştırmalarım sonucu golf 5 1.6 benzin&lpg bir araç begendim ama bunların otomatiği sıkıntılı mı bilen yorumlayabilir mi aracı
Güzel abicim cebindeki para 45-55.Yanlış anlama beni.O paraya o istediğin özelliklere sahip araçlar seni yorar,yıpratır.Biraz daha donanımı az,daha alt segment araba bak ama yeni olsun kilometresi az olsun varsın Bluetooth olmasın,o olmasın,bu olmasın.İnsallah anlamışsındır beni
O paraya hem donanımlı hem sorunsuz otomatik araba zor bulursun, modelli i10-picanto vb. Seni üzmez
dijital klima ile elektrikli ayna kısmına niye takıldın ki?
varsın dijital olmasın, aynalarını elle ayarla.
hele bluetooth olayını hiç kafaya takarak araba bakma. en kötü teybi değiştirir devam edersin.
madem o fiyata otomatik bakıyorsun, 2009/2010 getz uygun gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme