Şimdi Ara

45 Bin e kadar Dizel Otomatik Araç tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yakıt tüketiminden dolayı aracımı değiştirmek istiyorum. Şuan 2009 Chevrolet Cruze LS AT kullanmaktayım. Baktığım araçlarda genelde tam otomatik şanzıman yok o yüzden vites geçişlerinde sarsma yapmasından çekiniyorum. Şuanki aracımda öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca alacağım aracın yakıt tüketimi kadar donanımları da önemli. En az şuanki aracım kadar olmasını istiyorum. Şuanki aracım C sınıfı fakat B sınıfından da araçlara bakıyorum. Aklımda bazı modeller var fakat sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum.

Modeller Şunlar;

Fiat Bravo 1,6 Multijet 120 hp Dualogic Dynamic ya da Sport Pack + AS Kit

Opel Astra Classic Hatchback 1,3 CDTi Easytronic Full donanımlı paketi

Peugout 308 HDi 110 hp yarı otomatik 6R versiyonu sanırım orta donanım paketi (cruse control filan da var sanırıım)

Bir de Kia Ceed Hatchback 1,6 Cdti otomatik Concept EX

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ADenus -- 25 Kasım 2010; 19:51:51 >

• 1.astra
    2.ceed
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADenus

Selam arkadaşlar,

Yakıt tüketiminden dolayı aracımı değiştirmek istiyorum. Şuan 2009 Chevrolet Cruze LS AT kullanmaktayım. Baktığım araçlarda genelde tam otomatik şanzıman yok o yüzden vites geçişlerinde sarsma yapmasından çekiniyorum. Şuanki aracımda öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca alacağım aracın yakıt tüketimi kadar donanımları da önemli. En az şuanki aracım kadar olmasını istiyorum. Şuanki aracım B sınıfı fakat C sınıfından da araçlara bakıyorum. Aklımda bazı modeller var fakat sizlerinde fikirlerinizi bekliyorum.

Modeller Şunlar;

Opel Astra Classic Hatchback 1,3 CDTi Easytronic Full donanımlı paketi

Peugout 308 HDi 110 hp yarı otomatik 6R versiyonu sanırım orta donanım paketi (cruse control filan da var sanırıım)

Bir de Kia Ceed Hatchback 1,6 Cdti otomatik Concept EX

Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Teşekkürler.

Şuanki aracının "B" değil "C" sınıfıdır

• benim de ilgimi çeken bir konu.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: druc

Uyarı için teşekkürler ters yazmışım kusura bakmayın. 2. El düşünmüyorum teşekkür ederim. Astra içlerinde fiyat olarak en uygunu aslında. Fakat kasasının eski oluşu ve easytronic şanzımanın eski bir teknoloji olması benim aklıma soru işaretleri getiriyor. Daha önceden kullandığım corsa daki easytronic şanzıman gerçekten çok kötüydü. (Şuanki aracımla kıyaslıyorum) Vites geçişlerde ciddi anlamda sarsma mevcuttu. Bu araçlardaki şanzımalar hakkındaki bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADenus

quote:

Orijinalden alıntı: druc

Uyarı için teşekkürler ters yazmışım kusura bakmayın. 2. El düşünmüyorum teşekkür ederim. Astra içlerinde fiyat olarak en uygunu aslında. Fakat kasasının eski oluşu ve easytronic şanzımanın eski bir teknoloji olması benim aklıma soru işaretleri getiriyor. Daha önceden kullandığım corsa daki easytronic şanzıman gerçekten çok kötüydü. (Şuanki aracımla kıyaslıyorum) Vites geçişlerde ciddi anlamda sarsma mevcuttu. Bu araçlardaki şanzımalar hakkındaki bilgilerinizi de paylaşırsanız sevinirim.

45bin liraya astranın yeni kasasını alabilirsiniz 1.6 115 HP Active Select Sport 45.935 cosmo paketi 50.000 tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiye olarak Kia ceed consept önerebilirim.Tam otomatik (4ileri) şanzumana sahiptir...
  • Opel Astra Classic hem kasasının eski olması hem de şanzımanının sarsma yapması nedeniyle tercih dışı kalır. Sadece fiyatı makul.
    Ben olsam 1) Peugeot 308 2) Fiat Bravo 3) kia Ceed olarak tercih ederdim.
    Niye derseniz; hem 308 daha geniş ve konforlu hem de diğer iki araca göre ikinci eli daha iyi diye biliyorum.
  • Kia ceed in tam otomatik olması iyi vites geçişlerinde sorun olmaz sanırım ancak diğerlerinde 6 ileri vites kullanılıyor. Bu da yakıt tüketiminde dezavantaj sanırım.
  • 308 derim bu paraya sportium donanım alınabilir donanım olarak oldukça iyidir
  • Dizel otomatik sarsıntısız ve sorunsuz şanzıman istiyosanız tek seçeneğiniz i30 ve Cee'd .. başka seçeneğiniz bu fiyata ne yazıkki yok
  • Bu saydığınız araçlardan kia ceed haricinde hepsinde yarı otomatik sanziman var ve hepsinin vites geçişi sarsintilidir. Kia da tam otomatik var fakat bunun dejavantajida digerlerine göre sarfiyati biraz yüksektir.

Yukarıda bir arkadas yeni astra önermiş, bunlarda active select sanziman var, yarı otomatiklere göre çok daha iyi. Fiyatı sizin için uygunsa bir test sürüsü yapın derim.
  • Citroen C4 dizel 6 ileri MCP otomatik seçeneğine bakın, vites geçişlerinde hiç sorun yok
  • bende aynı tip araclara bakıyorum 130 ve ceed tele alternatif... i30 da yalnız arac bulunmuyor talep cok
  • Bence listenize Octavia ekleyebilirseniz daha iyi bir seçim olabilir şu anda kullandığınız araca yakın bir araç hem sedan hem daha geniş hem daha konforlu.

Skoda Octavia Ambiente 1.6 TDI CR 105 HP DSG Tiptronik 47.890 güzel bir seçenek olabilir. DSG şanzımanı tartışmaya gerek yok yakıt değerleride gayet iyi. biraz donanım olarak belki düşük kalabailir.
  • ne yapacan dizeli kaç km yapıyorsun ki
    al bi golf tsi dsg bak keyfine
    hem az yakar hem de tam araba
  • quote:

+ Skydome (cam tavan)

.

120hp ve 300Nm torkla açık ara en güçlü motor, sorunsuz 6 ileri ve manuelden daha az otomatik şanzıman, şık tasarım, cam tavan seçme imkanı, 400 litre bagaj, zengin donanım (ESP, hillhoder, digital klima, yağmur-far sensörü, vs. vs.). Ayrıca şu an Autoshow indirimleriyle oldukça uygun fiyata satılıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

ne yapacan dizeli kaç km yapıyorsun ki
    al bi golf tsi dsg bak keyfine
    hem az yakar hem de tam araba

Çok güzel diyorsun derfgt kardeş çok yol gitmiyorum aslında 1,5 senede 22 bin de aracım. Ama şuanki aracımın ortalama yakıt tüketimim 10,5 litre. O yüzden benzinden vazgeçtim. Tamam dsg daha az yakar ama 2 litre farkedecek maksimum. O yüzden dizel bakıyorum.
  • 90bg grande punto aracım var ve artık dizel istemiyorum
    kardeşime bayramdan önce golf tsi aldık ve aracın harika olduğunu gördüm.
    şu an araç değiştirecek durumum olsa hiç düşünmeden alacağım aracı sana tavsiye ettim.
    motor çok keyifli güzei devirleniyor güzel çekiyor ve az yakıyor.
    bence dediğin km'yi yapmışsan 1,5 sene içinde hiç dizele bulaşma.
    ayrıca trendline donanım bile 7 airbage sahip ve dsg standart esp ile geliyor.
    vw'ye çok söverdim ama haksızlık etmişim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.