Şimdi Ara

45 bin liraya hangi sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tip sorular forumda çok fazla, belki daha önce de benzer bir soru sorulmuştur ama benim gibi kararsız insanlar için vereceğiniz öneriler çok önemli. Şöyle ki;

İkinci el otomatik bir sedan bakıyorum. Fiyat aralığım başlıkta yazdığım gibi maksimum 45.000 TL (daha düşük olursa iyi olur ama üstü mümkün değil). Genelde uzun yolda kullanmak üzere.

En çok gözümün kaldığı araba 2010 veya 11 Mazda3 1,6 impressive. Dolu, iç ve dış dizaynı güzel, sorunsuzluk konusunda iyi bir ünü var. Bunun yanısıra az satmasına rağmen hiç de ucuz değil, şanzımanı 4 ileri.

Bir diğer seçenek 2004-2005 BMW 320d. 3.18 çok yaktığından mecburen dizel düşünüyorum. Pahalı ama sonuçta BMW, bu bile başlı başına bir artı. Fakat model düşük olduğundan kilometreler yüksek.

Üçüncü seçenek 2010-2011 Honda Civic 1,6. Görüntü olarak fena değil ama içini hiç beğenmiyorum aslında. Bunun yanında motoru ve şanzımanı konusunda hep iyi yorumlar var. Bir de güvenlik konusunda bazı menfi görüşler can sıkıyor.

Son olarak 2010-2011 Ford Focus 1,6. Çok makul ve mantıklı bir araba ama ne içi ne dışı beni pek cezbetmiyor. Sık sorun çıkartır diye de korkuyorum.

WV düşünmüyorum, eski bir polo sahibi olarak verdiği ufak tefek problemlerden bıktım usandım.

Düşüncelerinizi ve uyarılarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• 45 bin lira vereceksin, 2. el alacaksın saçmalık. ayrıca baktığın araçları görünce tam saçmalık.
    misal 0 honda civic için pazarlık edebilirsin. biraz iddalı yazdım, istediğin otomatik vitesmiş, ancak 2.el bunlara bakma derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 22 Ekim 2012; 16:59:44 >
  • 2010-2011 x paketli focus 109hp
  • 0 civic premium otomatik. saldırgan pazarlık! 47-48 e alınır.
  • Diğerlerini bilmiyorum ama Bmw'den uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 45 binimi sokağa atcam hangi yöntemi tavsiye edersiniz gibi olmuş Accent blue prime otomatik crdi'ları araştır. Fluence 1.5dci edc privilege, corolla d-4d comfort otm. vs vs. Hiç omazsa 2 yıl garantisi olur 30 40 bin km de bir araç alırsan cebinede 1 2 bin tl kalır.
  • polonun ufak tefek arızalarından bıkıp usandıysanız eğer, 7-8 yaşındaki bmw kısa vade de ocağınıza incir ağacı diker :)

bu arada birkaç mesaj sonra passat 2.0 tdi highline, mazda 6 , ford mondeo .... daha sonra e90 320d, mercedes e200. araya karışık volvo s60 falan tavsiye edilmeye başlanacaktır... hızını alamayan üyüler hayallerindeki jaguar maseratti yi falan yazmaya başlayacaklardır... hazırlıklı olun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avensis42 -- 22 Ekim 2012; 17:05:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havadaucankus

Bu tip sorular forumda çok fazla, belki daha önce de benzer bir soru sorulmuştur ama benim gibi kararsız insanlar için vereceğiniz öneriler çok önemli. Şöyle ki;

İkinci el otomatik bir sedan bakıyorum. Fiyat aralığım başlıkta yazdığım gibi maksimum 45.000 TL (daha düşük olursa iyi olur ama üstü mümkün değil). Genelde uzun yolda kullanmak üzere.

En çok gözümün kaldığı araba 2010 veya 11 Mazda3 1,6 impressive. Dolu, iç ve dış dizaynı güzel, sorunsuzluk konusunda iyi bir ünü var. Bunun yanısıra az satmasına rağmen hiç de ucuz değil, şanzımanı 4 ileri.

Bir diğer seçenek 2004-2005 BMW 320d. 3.18 çok yaktığından mecburen dizel düşünüyorum. Pahalı ama sonuçta BMW, bu bile başlı başına bir artı. Fakat model düşük olduğundan kilometreler yüksek.

Üçüncü seçenek 2010-2011 Honda Civic 1,6. Görüntü olarak fena değil ama içini hiç beğenmiyorum aslında. Bunun yanında motoru ve şanzımanı konusunda hep iyi yorumlar var. Bir de güvenlik konusunda bazı menfi görüşler can sıkıyor.

Son olarak 2010-2011 Ford Focus 1,6. Çok makul ve mantıklı bir araba ama ne içi ne dışı beni pek cezbetmiyor. Sık sorun çıkartır diye de korkuyorum.

WV düşünmüyorum, eski bir polo sahibi olarak verdiği ufak tefek problemlerden bıktım usandım.

Düşüncelerinizi ve uyarılarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Citroen C 4 - Elysse geliyor, incelemenizi öneririm.

• Bunların içerisinden 2012 model 0 kilometre olmak kaydıyla Civic gayet güzel bir seçim olabilir ama yakıt tüketimi düz vitesine oranla biraz fazla ve performansı çok az düşüktür.İç mekanı neden beğenmediniz bilmiyorum ama bana ferah,kullanışlı ve dinamik geliyor, Kullanımı kolay ve zevklidir,uzun yolda yormaz,içeri biraz ses alıyor ama yalıtımla halledilebilir.Güvenlik konusuna gelirsek,dış kaporta sacı ince fakat kabini son derece sağlamdır Örneğin bahsettiğiniz 2005 3 serisi BMW'den,Güncel Audi a3'ten,Volvo s40'tan,Volvo c30'dan,2006-2011 arası üretilen BMW 3 serisinden sağlamdır. İsteyen olursa buradan karşılaştırabilir,

http://www.iihs.org/ratings/roof/detailsbyclass.aspx?15

http://www.iihs.org/ratings/roof/detailsbyclass.aspx?40

Bence 48.000 liraya 2012 civic alınır,2. ele bulaşmayın

Edt:Ya da sağlam pazarlıkla Premium civic alınabilir bu fiyat aralığında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jdmworks -- 22 Ekim 2012; 17:12:45 >

• focus veya coralla derim.
  • Corolla d4d'ye bakacağım, teşekkürler ama hyundai hele hele renault bana hiç uymuyor. Hem güvenmiyorum hem beğenmiyorum.

Düşük model BMW eleştirileri için de ayrıca teşekkür. Onu da elemiş olduk.
  • Aslında 5 bin kadar daha çıkabilseydin Honda Accord derdim ama 45 binlere biraz zor gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_suphiba

0 civic premium otomatik. saldırgan pazarlık! 47-48 e alınır.

saldırgan pazarlık nasıl oluyor
  • Jetta bir önceki kasa...
  • 2. el alın bence. önceki kasa passat olabilir. her türlü mondeo olur, tabi makyajsız. ama ben imzamdaki focus'un titanium X'ini tavsiye ederim. (start&stop, xenon, yarı deri koltuk ve sunroof opsiyonlu)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.