Şimdi Ara

45 bin tl araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba,45 bine kadar araç arıyorum,2004 model focus vardı sattım,onu aratmayacak şekilde bir araç almak istiyorum.
    modeli yüksek,kmsi düşük araç bakıyorum.baktığım araçlar fiesta,rio,ibiza vs.özellikle benzinli olmasını istiyorum.
    özellikle fiesta ile rio arasında kaldım fakat rionun 2.eli zayıf gibi duruyor.önerilerinizi bekliyorum.

• güncel
  • Benim tercihim fiesta olurdu kullanıcılar genelde iyi yorum yapıyorlar piyasası iyi değer kaybettirmez artık hiçbiri kaybettirmiyor gerçi işi bilenler daha iyi yorumlar ama fiesta iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathstrokee

Benim tercihim fiesta olurdu kullanıcılar genelde iyi yorum yapıyorlar piyasası iyi değer kaybettirmez artık hiçbiri kaybettirmiyor gerçi işi bilenler daha iyi yorumlar ama fiesta iyidir.

Açıkçası alacağım araca en az 3 4 yil binmek istiyorum ama acil bir durumda da elden çıkarması kolay olursa daha iyi olur. Teşekkürler.

• C sınıfından inip B sınıfına binmezdim ben yeniden focus bakın,golf 5 olabilir,2008-2010 Jetta,150bin km civarı 4-5 parça boyalı D segmenti C5 olur,Civic piyasası yüksek olsa da civic güzel bı tercih

• LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama artık düşük km, yüksek model bakmayı tercih ediyorum. Sanırım bu sınıf araçlarda 1.tercih 1.2 polo ikinciside 1.25 fiesta gibi duruyor.

• O zaman farklı bir öneri yapayım. 45e değil de 47-48e C sınıfı istediğiniz ayarda araba var.

2011 Lancer 1.6 invite manuel.

Yakıtı iyidir.
    Güvenlik standart zaten 7airbag(perdeleri çift sayan 9diyor)
    Yol tutuşu harika, focustan sonra bi üst level olur.

Şu anda temizleri 50bin TL arasında geziyor ancak pusuda beklerseniz 47-48e bulabilirsiniz:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-ogretmenden-kazasiz-boyasiz-degisensiz-98-binde-523211441/detayhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-tertemiz-lancer-523705191/detay

Arkası biraz çirkin sportback:https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-temiz-aile-araci-522660822/detay

Yok 47-48lere çıkamıyorum derseniz
    1.5 invite olanları 42-43e denk gelebilir.

Bu arada piyasası yok diyen araştırmamıştır. Ben alırken 2-3 tane aracı kaçırmıştım. Temizinin çok güzel piyasası var. Piyasa araçlarından bile hızlı satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 7 Şubat 2018; 8:33:59 >

• Sadece Sürücü kullanıcısına yanıt
    yardımlarınız için teşekkür ederim,önerinizden sonra araştırdım fakat yaşadığım şehir ve çevre illerde tek bir ilan dahi bulamadım :)

Bu arada 20-40 bin km arası 2013 üstü 1.25 fiestalar 43-45 arası değişiyor,bu fiyata polonun hiçbir şekilde temizi bulunmuyor.
  • matias28 kullanıcısına yanıt
    2014 1.5 tdci boş Fiesta aldım, ben memnunum. İlk aracım oldu ama güzel araç

• ASSKIMM kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın,bende sanırım kararımı fiestadan yana kıldım,o fiyat aralığında en iyisi fiesta gibi duruyor.
  • 45bin TL verip 1.25 fiesta veya 1.0 polo mu

Hayatta şu çekmeyen motorlu arabalara para yatırmazdım. km takıntısı yüzünden saçma araçlara binmeyin...

60-70bin de başka modellere bakın, hayatta kamyon dahi sollanamayacak arabaya para vermezdim, ki vermiyorum
    aslında piyasaya bakmadan önce ilk tercihim 1.4,1.6 motorlardı ama piyasa öyle bir yükselmiş ki anca bunlara para yetiyor :)

bu arada iş gereği batı bölgesinde değilim,bu taraflarda piyasa daha da yüksek maalesef.
  • Uçak diye bi şey var... Batıdan araç alıp doğuya gidebilirsiniz.

Ekspertiz hizmeti veren bir firma vardı. Sizin yerinize gidip aracı inceletiyor filan. İstedikten sonra hepsinin bir çözümü var.

Ben 2 aracımı istanbuldan, 1 aracımı da bursadan aldım. Bulunduğum şehirde hiçbir zaman mantıklı fiyatta araba yoktu.
  • Clio da bakın derim baktığınız atmosferik düşük hacimli motorlu araçlar pek iyi gitmeyecek en azından donanımlı olsun derim yürütme maliyeti olarak da clio sizi daha az üzer
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 9 Şubat 2018; 22:57:38 >
  • By_Android B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam clioda bakıyorum, marka konusunda takıntım yok piyasasi olsun yeterli.

Evet haklısınız öyle bir firma var en kötü onlara başvuracagim.

• Astra h alın gitsin. 1.6 115hp manuel 2011-2012 bulursunuz o paraya.

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Temiz bulabilirsem en mantıklısı astra hocam.

• 2014 yılında 2011 model fabia aracımı 5 günde satmıştım.2017 ekimde yani yaklaşık 4 ay önce 2013 model fiesta aracımı satmam 1 ayı buldu.Şans ve istenen fiyat en az marka model kadar satışta etkili.Fiesta yerine rio aldım bu arada.İkisini kıyaslayacak olursam fiesta konfor ve malzeme kalitesi konusunda bi nebze daha iyi.Rio ise fiyatına göre verdigi donanım ve genişlik olarak önde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 13 Şubat 2018; 1:20:46 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.