Şimdi Ara

45 bine tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sonunda bizde araç alıyoruz ve babam durumumuz yok alamayız falan diyordu işler kötü gidiyor diyordu bir kaç sene sonra alırız falan diyordu annemle babam konuşurken duydum yanlarına gittim meğersem babam bana sürpriz yapacakmış arabaları çok sevdiğimden evde durmadan araba konusu açtığımdan baba ne zaman araba alıyoruz diyişimden meğersem babam capturla anlaşmış 0.9 touch siyah beyaz beşiktaşlı olduğunuzdan ama arabada problem çıkmış almadı.
    Bende babama astra 1.6 ediiton önerdim ama captur daha donanımlı olduğundan daha çekici ve spor duruyor 5 kişilik aileyiz 3 yetişkin 2 çocuk ben 18
    Normalde focus sedan alacaz diyordu babam bir ara sonra para yok falan dedi 1,2 sene sonra alırız diyordu 45-48 bin arası 2.elden alacaz hangisini önerirsiniz.

Edit : Bugün babamla bir avmde autoshow vardı oraya gittik dün ben gitmiştim bugün babamla gittik.Capturu incelediğimizde malzeme kalitesi vasat geldi tamam b segmenti normal diyeceksiniz ama hemen yanında opel standı vardı ve yeni opel corsaydı onun malzeme kalitesine baktığımda biraz yumuşaklık var captur ful sert malzemeden yapılmış ayrıca aracın içine oturunca fikirlerimizde değişti çünkü şöyle bir şey var hiç kaliteli değil ve prestij yok,ekranıda symbolden alındığı için çok kötü duruyor ve yerden yüksek falanda değil ama aracın dış tasarımı güzel hemen yanında kadjar vardı o başarılı olmuş.
    Fakat gözüm yeni qq de kaldı içine oturunca ferah(cam tavan),yerden yüksek,güven veren,prestij ama fiyatı sıkıntı bakın bu söylediklerim yeni jukedesd geçerli bir juke nin iç tasarımına bakın birde captura sonucu siz söyelemeden söyliyeyim juke dersiniz çünkü captur kalite hissi vermiyor.
    Mondeoyu çok beğendim yandan araç tank gibi mahşallah bu arada satış temsilcisiyle konuştum mondeoya 1.5 dizel otomatik gelmesi bekleniyor.
    Yalnız passatta fena değil içine oturunca bir değişik oldum cam tavan ve bej iç döşeme ferah hava vermiş ve aracın içinde mutlu oluyorsunuz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martinez55 -- 13 Eylül 2015; 18:06:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Martinez55

Merhabalar
    Sonunda bizde araç alıyoruz ve babam durumumuz yok alamayız falan diyordu işler kötü gidiyor diyordu bir kaç sene sonra alırız falan diyordu annemle babam konuşurken duydum yanlarına gittim meğersem babam bana sürpriz yapacakmış arabaları çok sevdiğimden evde durmadan araba konusu açtığımdan baba ne zaman araba alıyoruz diyişimden meğersem babam capturla anlaşmış 0.9 touch siyah beyaz beşiktaşlı olduğunuzdan ama arabada problem çıkmış almadı.
    Bende babama astra 1.6 ediiton önerdim ama captur daha donanımlı olduğundan daha çekici ve spor duruyor 5 kişilik aileyiz 3 yetişkin 2 çocuk ben 18
    Normalde focus sedan alacaz diyordu babam bir ara sonra para yok falan dedi 1,2 sene sonra alırız diyordu 45-48 bin arası 2.elden alacaz hangisini önerirsiniz.

captur olmaması sizin için hayırlı olmuş. 54-55 bine sıfır focus da alınıyor, astra da. İkisi de sınıfının en iyi modelleridir. Pişman etmez. Ancak 5 kişi için ikisi de dar gelebilir. 1.2 Tsı ocavia da aklınızda bulunsun

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Focos 59 bin astra 55 bin biz 45 bin tl civarı düşünüyoruz octavianında boşu çok kötü gözüküyor yinede çok teşekkürler değerli yorumun için

• Güncel

• ikisiyle de yokuşta kapturmak gerekir, biri turbozuz ağır, örteki turbolu ama hacim yok, captur daha iyi kaçacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

ikisiyle de yokuşta kapturmak gerekir, biri turbozuz ağır, örteki turbolu ama hacim yok, captur daha iyi kaçacaktır

Hocam büyük bir performans beklentimiz zaten yok sonuçta aile arabası olacak tabi bende alırım arabayı ama öyle çok hızlı sürmem bazen basarım.
    Capturuda babam suv crossover segmentinde olduğundan eli yüzüde düzgün olduğundan beğenmiş motoruda babamda takıldı 1.4 aşağısı olmasın diyor 0.9 olduğunu öğrenince gitmez falan dedi ama bir şey bilmiyor yani detaylı anlattım internetten videoda izlettim

• Capturun arkası ve bagajı dar gelebilir 5 kişiye bunu göze alıyorsanız captur 0.9 tce yetecektir

Edit:şimdi aklıma geldi capturunun arka koltuklar ileri geri giderek bagaj hacmi 370-420 lt arası değişiyor bu belki sizin için faydalı olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi predator93 -- 10 Eylül 2015; 15:02:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    30.000 liraya araba tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: predator93

Capturun arkası ve bagajı dar gelebilir 5 kişiye bunu göze alıyorsanız captur 0.9 tce yetecektir

Edit:şimdi aklıma geldi capturunun arka koltuklar ileri geri giderek bagaj hacmi 370-420 lt arası değişiyor bu belki sizin için faydalı olabilir

arka koltukların ileri geri gitmesi çok iyi birşey
    Aslında juke da olabilir diyecem ama juke arkası dar sanırım

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-aripa-2013-opel-astra-1.3-cdti-sedan-dizel-15.000-km-de-230389342/detay

50-55bin TL arası 1.3 CDTI Sedan Business en güzel seçim olur.Ornek olarak Yukaridaki araç çok uygun. Hem kmsi dusuk, hem genis, hem de OPEL.

• Siyah Captur

• Ben olsam juke alırdım biraz haylaz ama olsun idare edersiniz
    Sarı ve mavi renk muhteşem derecede yakışıyor.Babanı ikna et bunu aldır fakat 48 bine bulamazsın şimdi jeton düştü neyse yazim yinede :)
     45 bine tavsiyeleriniz 45 bine tavsiyeleriniz

• Elsa kullanıcısına yanıt
    Babam benzinli olsun donanımli olsun diyo yani dizel benzin farketmiyo bende astra yi tercih ediyorum ama captur a takmış kafayi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu parya makyajsızı alınıyor oda kötü
  • 5 Kişilik aile için Astra ve focus arka diz mesafesi ve şaft Tüneli sebebiyle önermem

• Dizel otomatik az kmli donanimli ikinci el fluence bulabilirsiniz 45bin tlye.
  • Captur aileye ufak kalir bence. D sinifi arac dusunulebilir belki. Mesela bir laguna. Veya mondeo. Astra sedan da olabilir.

• ne alırsanız alında motoru olsun, 0.9 nedir scotermi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

ne alırsanız alında motoru olsun, 0.9 nedir scotermi bu

45 bine tavsiyeleriniz

scoter a sığar mı?

• Astra bakın ama 1.4 Turbo olanına bakın daha iyi olur. Çünkü 1.6 performans olarak iyi olmayabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YozgatLee0666 -- 11 Eylül 2015; 20:20:00 >
  • Insignia 1.6 T Cosmo ikinci el bulunabilir temizi söylediğiniz paralara..Bence en kral seçim olur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.